4-5 Aralık Sınav Sonuçları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan alev34
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: 4-5 Aralık Sınav Sonuçları

Hadi be ara İstanbul odası tek ders kalmış.. kontör den sebep aramıyorsan bari çağrı at :D

ece10 ' Alıntı:
alev34 ' Alıntı:
ece senin hangi dersin tek kalan sınavın nasıl geçti kağıdınla ilgili biraz bilgi verirmisin

finalsan muhasebe tek dersim kaldı yevmiye maddelerinden 2 yanlışım var.. kağıt düzeni falan ii ama bilanço gelir tablosu yetiştiremedim..
aa tek dersinizmi var sizin

ece10 ' Alıntı:
alev34 ' Alıntı:
ece senin hangi dersin tek kalan sınavın nasıl geçti kağıdınla ilgili biraz bilgi verirmisin

finalsan muhasebe tek dersim kaldı yevmiye maddelerinden 2 yanlışım var.. kağıt düzeni falan ii ama bilanço gelir tablosu yetiştiremedim..

yevmiyelerden 2 tane yalnışın varsa iyi gelir tablosunu biilançoyu çok yetiştiren olmuyo bende yetiştirmedim mesela kebirleride açtıysan hepsini falan geçersin bence sende kim geçicek o zaman herkes kalacaksa öyle düşünüyorum

denetimzede ' Alıntı:
ece10 ' Alıntı:
alev34 ' Alıntı:

ewet aranırım dimi.. aranmalıyım lütfen..

denetimzede ' Alıntı:
benim yerime sınav tahminimi alev yapıyuo benim dilim varmıyo şu kadar puan alcam demeye

sen biraz anlatsana denetimde neler yaptın soruların kaç tanesi %100 doğru verdiğin cevaplar nelerdi ??

benim cevaplarımı hocalar değerlendirdi tahminen yazdığım cevaplarda dershane hocalarının yaptığı yorumlar bana göre finansal muhasebe va maliyet kalır gibi onlara göre 7 /7 ama bilmiyorum

alev34 ' Alıntı:
sinanyucel ' Alıntı:
alev kız sakın maliyet hesabı yapma ya bırakıcak deyip durma bak fena oluyorum ;)

:D:D vallahi içimden geçen benim bu benim gelsinde tek maliyet gelsin sorun değil ama sen geç tabi :D:D
nasıl olacak o hemen hemen aynı yapmışız hatta kopya yapmışız ;) töbe töbe de indiricen beni :D

denetimzede ' Alıntı:
alev34 ' Alıntı:
sinanyucel ' Alıntı:
alev kız sakın maliyet hesabı yapma ya bırakıcak deyip durma bak fena oluyorum ;)

:D:D vallahi içimden geçen benim bu benim gelsinde tek maliyet gelsin sorun değil ama sen geç tabi :D:D

tmm o zaman sinan bey maliyetten geçsin alev kalsın o zaman demi

evet ben razıyım daha ilk girişimdi benim maliyeti kalabilir 7/6 olsun benim için sorun değil maliyetin kalması sinan geçebilir :D

ece10 ' Alıntı:
denetimzede ' Alıntı:
ece10 ' Alıntı:
alev34 ' Alıntı:

ebnimde tek dersim aranıp aranmamak için içimden geçeni söyliyeyimmi?

sinanyucel ' Alıntı:
alev34 ' Alıntı:
sinanyucel ' Alıntı:

nasıl olacak o hemen hemen aynı yapmışız hatta kopya yapmışız ;) töbe töbe de indiricen beni :D

sen geç :D ben kalırım :D:D

az önce tesmeri aradım sınav sonuçlarını sordum çıkan bayan elimizde bir bilgi yok komisyon bilgi işleme gönderir
onlar sisteme gönderir beklemekten başka yapabileceğimiz birşey yok dedi ben de tekrar aradım ve bilgi işlem bölümünü bağlamalarını istedim böyle bir depertman olmadığını söylediler arkadaşlar kafamda üç tel saçım vardı o da bunlar yüzünden dökülecek

servetciftci ' Alıntı:
az önce tesmeri aradım sınav sonuçlarını sordum çıkan bayan elimizde bir bilgi yok komisyon bilgi işleme gönderir
onlar sisteme gönderir beklemekten başka yapabileceğimiz birşey yok dedi ben de tekrar aradım ve bilgi işlem bölümünü bağlamalarını istedim böyle bir depertman olmadığını söylediler arkadaşlar kafamda üç tel saçım vardı o da bunlar yüzünden dökülecek

sizede bilgi işleminizede sınavada sonucada diye başlasaydın :D :D

denetim için bişeyler yazabilirim sanırım.. geçen dönem verdim hocanın kitabına da çalışmamıştım.. üç soru vardı zaten yaptım üçünüde ben de daha yüksek bekliodum ama 50 ile geçtim.. bunada şükür demiştim..

denetimzede ' Alıntı:
alev34 ' Alıntı:
sinanyucel ' Alıntı:

denetimzede derdim sen geç ben kal değil ama alev böyle konuştukça canıma okuyor mandallamak lazım ağzını ;D birbirinin kopya yapmışız sus diyom hala konuşuyo maliyuet maliyet deyi >:( ;D

alev34 ' Alıntı:
denetimzede ' Alıntı:
benim yerime sınav tahminimi alev yapıyuo benim dilim varmıyo şu kadar puan alcam demeye

sen biraz anlatsana denetimde neler yaptın soruların kaç tanesi %100 doğru verdiğin cevaplar nelerdi ??

benim cevaplarımı hocalar değerlendirdi tahminen yazdığım cevaplarda dershane hocalarının yaptığı yorumlar bana göre finansal muhasebe va maliyet kalır gibi onlara göre 7 /7 ama bilmiyorum

hiç anlatmayayım ama şu kadarı söyleyeyim geçen dönem girdiğim sınavda verdiğimm cevaplar hoca ile aynıydı. anla artık. sonuçta kaldım. cevaplar aynıydı diyorummm

alev34 ' Alıntı:
denetimzede ' Alıntı:

o zaman odadan ilk seni arayacaklar.

sinanyucel ' Alıntı:
denetimzede ' Alıntı:
alev34 ' Alıntı:
sinanyucel ' Alıntı:

denetimzede derdim sen geç ben kal değil ama alev böyle konuştukça canıma okuyor mandallamak lazım ağzını ;D birbirinin kopya yapmışız sus diyom hala konuşuyo maliyuet maliyet deyi >:( ;D

alev bu konuşmadan durumu he de geç çok bilio o bakalım tahminleri tutaçakmı helle tutmasın bi koşu gidip işyerine çimdiklicem valla ::)

denetimzede ' Alıntı:
ece10 ' Alıntı:
denetimzede ' Alıntı:
ece10 ' Alıntı:
alev34 ' Alıntı:

ebnimde tek dersim aranıp aranmamak için içimden geçeni söyliyeyimmi?

içimizden geçen kesinlikle aranmak olmalı..hakettik artık biz bunu