alev34 ' Alıntı:sinanyucel ' Alıntı:alev kız sakın maliyet hesabı yapma ya bırakıcak deyip durma bak fena oluyorum![]()
vallahi içimden geçen benim bu benim gelsinde tek maliyet gelsin sorun değil ama sen geç tabi
![]()
aa tek dersinizmi var sizinece10 ' Alıntı:alev34 ' Alıntı:ece senin hangi dersin tek kalan sınavın nasıl geçti kağıdınla ilgili biraz bilgi verirmisin
finalsan muhasebe tek dersim kaldı yevmiye maddelerinden 2 yanlışım var.. kağıt düzeni falan ii ama bilanço gelir tablosu yetiştiremedim..
ece10 ' Alıntı:alev34 ' Alıntı:ece senin hangi dersin tek kalan sınavın nasıl geçti kağıdınla ilgili biraz bilgi verirmisin
finalsan muhasebe tek dersim kaldı yevmiye maddelerinden 2 yanlışım var.. kağıt düzeni falan ii ama bilanço gelir tablosu yetiştiremedim..
denetimzede ' Alıntı:aa tek dersinizmi var sizinece10 ' Alıntı:alev34 ' Alıntı:ece senin hangi dersin tek kalan sınavın nasıl geçti kağıdınla ilgili biraz bilgi verirmisin
sizin hangi dersiniz kaldıaazakli ' Alıntı:Hadi be ara İstanbul odası tek ders kalmış.. kontör den sebep aramıyorsan bari çağrı at![]()
denetimzede ' Alıntı:benim yerime sınav tahminimi alev yapıyuo benim dilim varmıyo şu kadar puan alcam demeye
nasıl olacak o hemen hemen aynı yapmışız hatta kopya yapmışızalev34 ' Alıntı:sinanyucel ' Alıntı:alev kız sakın maliyet hesabı yapma ya bırakıcak deyip durma bak fena oluyorum![]()
vallahi içimden geçen benim bu benim gelsinde tek maliyet gelsin sorun değil ama sen geç tabi
![]()
denetimzede ' Alıntı:sizin hangi dersiniz kaldıaazakli ' Alıntı:Hadi be ara İstanbul odası tek ders kalmış.. kontör den sebep aramıyorsan bari çağrı at![]()
denetimzede ' Alıntı:alev34 ' Alıntı:sinanyucel ' Alıntı:alev kız sakın maliyet hesabı yapma ya bırakıcak deyip durma bak fena oluyorum![]()
![]()
tmm o zaman sinan bey maliyetten geçsin alev kalsın o zaman demi
ece10 ' Alıntı:denetimzede ' Alıntı:aa tek dersinizmi var sizinece10 ' Alıntı:alev34 ' Alıntı:ece senin hangi dersin tek kalan sınavın nasıl geçti kağıdınla ilgili biraz bilgi verirmisin
ewet aranırım dimi.. aranmalıyım lütfen..
sinanyucel ' Alıntı:nasıl olacak o hemen hemen aynı yapmışız hatta kopya yapmışızalev34 ' Alıntı:sinanyucel ' Alıntı:alev kız sakın maliyet hesabı yapma ya bırakıcak deyip durma bak fena oluyorum![]()
![]()
töbe töbe de indiricen beni
![]()
servetciftci ' Alıntı:az önce tesmeri aradım sınav sonuçlarını sordum çıkan bayan elimizde bir bilgi yok komisyon bilgi işleme gönderir
onlar sisteme gönderir beklemekten başka yapabileceğimiz birşey yok dedi ben de tekrar aradım ve bilgi işlem bölümünü bağlamalarını istedim böyle bir depertman olmadığını söylediler arkadaşlar kafamda üç tel saçım vardı o da bunlar yüzünden dökülecek
denetimzede derdim sen geç ben kal değil ama alev böyle konuştukça canıma okuyor mandallamak lazım ağzını ;D birbirinin kopya yapmışız sus diyom hala konuşuyo maliyuet maliyet deyidenetimzede ' Alıntı:alev34 ' Alıntı:sinanyucel ' Alıntı:alev kız sakın maliyet hesabı yapma ya bırakıcak deyip durma bak fena oluyorum![]()
![]()
tmm o zaman sinan bey maliyetten geçsin alev kalsın o zaman demi
alev34 ' Alıntı:denetimzede ' Alıntı:benim yerime sınav tahminimi alev yapıyuo benim dilim varmıyo şu kadar puan alcam demeye
sen biraz anlatsana denetimde neler yaptın soruların kaç tanesi %100 doğru verdiğin cevaplar nelerdi ??
benim cevaplarımı hocalar değerlendirdi tahminen yazdığım cevaplarda dershane hocalarının yaptığı yorumlar bana göre finansal muhasebe va maliyet kalır gibi onlara göre 7 /7 ama bilmiyorum
alev34 ' Alıntı:denetimzede ' Alıntı:benim yerime sınav tahminimi alev yapıyuo benim dilim varmıyo şu kadar puan alcam demeye
sen biraz anlatsana denetimde neler yaptın soruların kaç tanesi %100 doğru verdiğin cevaplar nelerdi ??
benim cevaplarımı hocalar değerlendirdi tahminen yazdığım cevaplarda dershane hocalarının yaptığı yorumlar bana göre finansal muhasebe va maliyet kalır gibi onlara göre 7 /7 ama bilmiyorum
sinanyucel ' Alıntı:denetimzede derdim sen geç ben kal değil ama alev böyle konuştukça canıma okuyor mandallamak lazım ağzını ;D birbirinin kopya yapmışız sus diyom hala konuşuyo maliyuet maliyet deyidenetimzede ' Alıntı:alev34 ' Alıntı:sinanyucel ' Alıntı:alev kız sakın maliyet hesabı yapma ya bırakıcak deyip durma bak fena oluyorum![]()
![]()
tmm o zaman sinan bey maliyetten geçsin alev kalsın o zaman demi;D
denetimzede ' Alıntı:ece10 ' Alıntı:denetimzede ' Alıntı:aa tek dersinizmi var sizinece10 ' Alıntı:alev34 ' Alıntı:ece senin hangi dersin tek kalan sınavın nasıl geçti kağıdınla ilgili biraz bilgi verirmisin
ewet aranırım dimi.. aranmalıyım lütfen..
ebnimde tek dersim aranıp aranmamak için içimden geçeni söyliyeyimmi?
içimizden geçen kesinlikle aranmak olmalı..hakettik artık biz bunu