4-5 Aralık Sınav Sonuçları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan alev34
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: 4-5 Aralık Sınav Sonuçları

ece10 ' Alıntı:
denetim için bişeyler yazabilirim sanırım.. geçen dönem verdim hocanın kitabına da çalışmamıştım.. üç soru vardı zaten yaptım üçünüde ben de daha yüksek bekliodum ama 50 ile geçtim.. bunada şükür demiştim..

işte bizdede dershane hocaları öle söledi 80 beklediğiniz kağıt verin kii en düşük 50 olsun ve geçin dediler komisyonun notu kıt dediler bende 80 - 85 falan bekliyorum açıkcası 4 sorum full doğru 1 sorum yarısı doğru biraz daha bişiyler yazabilirdim belki normalde 90 beklemem gerek ama bakalım artrık

vallahi denetimzede ne diyim merakla bekliyorum senin sonucunu
bu arada sinan sen geçtin maliyetten ama ben kaldım :D:D

servetciftci ' Alıntı:
az önce tesmeri aradım sınav sonuçlarını sordum çıkan bayan elimizde bir bilgi yok komisyon bilgi işleme gönderir
onlar sisteme gönderir beklemekten başka yapabileceğimiz birşey yok dedi ben de tekrar aradım ve bilgi işlem bölümünü bağlamalarını istedim böyle bir depertman olmadığını söylediler arkadaşlar kafamda üç tel saçım vardı o da bunlar yüzünden dökülecek
tele çıkan bayana bilgi işlem bölümü nedir ne işe yarar biliyomuymuş önce onu sorsaydın :P

oztemiz80 senin arkadaşın arkadaşı bilgi işlemdeydi yanlış hatırlamıyorsam. Rica etsem sorma şansın var mı? arkadaş çarşambaya biter demişti. Şimdiden teşekkürler

ece10 ' Alıntı:
denetimzede ' Alıntı:
ece10 ' Alıntı:
denetimzede ' Alıntı:
ece10 ' Alıntı:
alev34 ' Alıntı:
ece senin hangi dersin tek kalan sınavın nasıl geçti kağıdınla ilgili biraz bilgi verirmisin

finalsan muhasebe tek dersim kaldı yevmiye maddelerinden 2 yanlışım var.. kağıt düzeni falan ii ama bilanço gelir tablosu yetiştiremedim..
aa tek dersinizmi var sizin

içimden geçen aranacaksın da kendimi bilmiyorum

ewet aranırım dimi.. aranmalıyım lütfen..

ebnimde tek dersim aranıp aranmamak için içimden geçeni söyliyeyimmi?

içimizden geçen kesinlikle aranmak olmalı..hakettik artık biz bunu

aazakli ' Alıntı:
alev34 ' Alıntı:
denetimzede ' Alıntı:
benim yerime sınav tahminimi alev yapıyuo benim dilim varmıyo şu kadar puan alcam demeye

sen biraz anlatsana denetimde neler yaptın soruların kaç tanesi %100 doğru verdiğin cevaplar nelerdi ??

benim cevaplarımı hocalar değerlendirdi tahminen yazdığım cevaplarda dershane hocalarının yaptığı yorumlar bana göre finansal muhasebe va maliyet kalır gibi onlara göre 7 /7 ama bilmiyorum

o zaman odadan ilk seni arayacaklar.

ben baştan beri diyorum aranırsam şaşırmam bekliyorum derim ama bir veya iki dersim kalırsa bu da finansal ve maliyet olursa çünkü ikiside biraz sınır 50 olma ihtimalide yüksek kalırsamda şaşırmam bilmiyorum ama bana göre aranmam kalırım gibi geliyo maliyetten fakat dershane hocaları 7 / 7 diyo bizde her dönem 2 veya 3 tane kişi 7/7 yapar bu dönem bunlardan ilki sensin diyolar bende ne diyceğimi bilemiyorum inşallah hocam diyorum :D :D yalnız koskoca dershanede bile 493 tesise katılım payını yapan 3 kişi vardı bunlardan biri bendim :D

he ya hiç susmaz valla inşallah tahminleri tutmaz (olumlu olarak olur inşallah) ben dershane hocasına kulak asayım yoksa alev alevlendirecek gene :)
denetimzede ' Alıntı:
sinanyucel ' Alıntı:
denetimzede ' Alıntı:
alev34 ' Alıntı:
sinanyucel ' Alıntı:
alev kız sakın maliyet hesabı yapma ya bırakıcak deyip durma bak fena oluyorum ;)

:D:D vallahi içimden geçen benim bu benim gelsinde tek maliyet gelsin sorun değil ama sen geç tabi :D:D

tmm o zaman sinan bey maliyetten geçsin alev kalsın o zaman demi
denetimzede derdim sen geç ben kal değil ama alev böyle konuştukça canıma okuyor mandallamak lazım ağzını ;D birbirinin kopya yapmışız sus diyom hala konuşuyo maliyuet maliyet deyi >:( ;D

alev bu konuşmadan durumu he de geç çok bilio o bakalım tahminleri tutaçakmı helle tutmasın bi koşu gidip işyerine çimdiklicem valla ::)

bi şarkı vardı tam ondört saat oldu telefonum hiç çalmadı... diye saat 14,25 !!! arayan soran yok

Hayırlısıyla bugünde bitti sabahtan beri kafayı dağıtmak için gittim elemanlarla sevkiyata katıldım, defteri verdim elemanın birine sinirden bir 4-5 ton mal taşıdım. Benim elemanlar ağbi biz hallederiz gerek yok dedikçe daha bir taşıdım bırakın ulen dedim zaten tesmer vurmuş birde siz üstüme gelmeyin bir tanesi atladı ağbi dedi kim bu tesmer gavurmu , neden bu kadar kafanı bozdular seninle çok uğraşıyorlarsa akşam gidelim dövelim bu kadar kafanı yorma dedi sorasında bir gülme aldı beni hey Allahım yarabbim.

yawww sinan sen geç tabiki :D :D bişiy diyemiyorum ben kendimle ilgili :D senin kağıdın bana göre daha iyi bence
denetimzede kesin zaten o telefon elinde beklesin bak görün bunlar benim tahminim değil gerçekten hocaların tahmini benle ilgili :D :D

vallahi arkadaşlar şunu söliyim ben kursa gittiğimde hocalar bana sınavdan çıktığında en az beklediğin not 70 - 80 olsun dediler olurda düşer ihtimalini göze alarak öyle dediler bende elimden geldiğince 70 - 80 beklemek üzere kağıtlar verdim bunlar krtik olanlar oldu finansal maliyet analiz bir bakarım 3ünden birden kalmışımdır :D şaşırmam (sinan sen geç maliyetten) :D

sinanyucel ' Alıntı:
alev34 ' Alıntı:
denetimzede ' Alıntı:
ece 10 aranacaksın bekle

bencede ece sen sm3 sinan falan bunlar aranması yüksek ihtimalli kişiler bence
inşallah kız inşallah sana datlı ısmarlarım :D (ama ilkönce hepimizin gönlüne göre olur inşallah )

rejimdeyim yemem ben tatlı :D bana sen ordan ton balıklı salata yollasana çok acıktım zaten :D D:

alev34 ' Alıntı:
aazakli ' Alıntı:
alev34 ' Alıntı:
denetimzede ' Alıntı:
benim yerime sınav tahminimi alev yapıyuo benim dilim varmıyo şu kadar puan alcam demeye

sen biraz anlatsana denetimde neler yaptın soruların kaç tanesi %100 doğru verdiğin cevaplar nelerdi ??

benim cevaplarımı hocalar değerlendirdi tahminen yazdığım cevaplarda dershane hocalarının yaptığı yorumlar bana göre finansal muhasebe va maliyet kalır gibi onlara göre 7 /7 ama bilmiyorum

o zaman odadan ilk seni arayacaklar.

ben baştan beri diyorum aranırsam şaşırmam bekliyorum derim ama bir veya iki dersim kalırsa bu da finansal ve maliyet olursa çünkü ikiside biraz sınır 50 olma ihtimalide yüksek kalırsamda şaşırmam bilmiyorum ama bana göre aranmam kalırım gibi geliyo maliyetten fakat dershane hocaları 7 / 7 diyo bizde her dönem 2 veya 3 tane kişi 7/7 yapar bu dönem bunlardan ilki sensin diyolar bende ne diyceğimi bilemiyorum inşallah hocam diyorum :D :D yalnız koskoca dershanede bile 493 tesise katılım payını yapan 3 kişi vardı bunlardan biri bendim :D

temmuz sınavındaki akreditif kaydı gibi.bende akreditif kaydını yaptım ama geçemedim.Hoca kendisi okursa zor.Hani %10 başarı var ya asistanları okuyorsa ancak geçebiliriz.

olabilir belki tabi benimki kendimce tahmin bilmiyorum artık ama ben 2 dersi gözden çıkarttım zaten sınavdan 1 hafta sonra gene ders almaya devam ettim sıfırdan maliyet ve finansal muhasebe hoca ne geldin diyo geçtin diyo ama ben gidiyorum yani derslere giriyorum :D :D

ne tatlısı ya tesmer ısmarlasın bize tatlıyı en az 25 puan eklesinler açıklamadan notlara bak yediğimiz en güzel tatlı olur o zaman

alev34 ' Alıntı:
sinanyucel ' Alıntı:
alev34 ' Alıntı:
denetimzede ' Alıntı:
ece 10 aranacaksın bekle

bencede ece sen sm3 sinan falan bunlar aranması yüksek ihtimalli kişiler bence
inşallah kız inşallah sana datlı ısmarlarım :D (ama ilkönce hepimizin gönlüne göre olur inşallah )

rejimdeyim yemem ben tatlı :D bana sen ordan ton balıklı salata yollasana çok acıktım zaten :D D:
tamam istediğin ton balıklı salata olsun gönderirim yeterki sen maliyet hakkında konuşma :D