4-5 Aralık Sınav Sonuçları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan alev34
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: 4-5 Aralık Sınav Sonuçları

Ya şimdi şu bilinen erkek/bayan beyni fıkrasını anlatmayayım.:) İşimiz gücümüz var arkadaşlar. :) Zaten sonuçlar açıklanmamış gerginiz. Bu muhabbet devam ederse kırıcı olabiliriz. İyi çalışmalar hepinize.

neden kırıcı olalım sedatcığım, saygı ve sevgi çerçevesinde düşüncelerimizi aktarıyoruz, okumuş kültürlü insanlarız hepimiz lütfen ama,

yalnız şöyle de bi gerçek var sayın ececan, hanım dırdırı diye bi söz var ama , erkek dırdırı diye bişey duymadım ben ;)

sm³ ' Alıntı:
neden kırıcı olalım sedatcığım, saygı ve sevgi çerçevesinde düşüncelerimizi aktarıyoruz, okumuş kültürlü insanlarız hepimiz lütfen ama,

yalnız şöyle de bi gerçek var sayın ececan, hanım dırdırı diye bi söz var ama , erkek dırdırı diye bişey duymadım ben ;)

Yok kardeşim asıl niyetim konuyu kapatmaktı. Çünkü sen ben bir iki şey daha yazarsak arkası kesilmez. Sayı olarak çoklar. Sonunda pesederiz de işte ne gerek var boşuna zaman kaybetmeyelim, işimize bakalım :)

sedateroglu ' Alıntı:
sm³ ' Alıntı:

Yok kardeşim asıl niyetim konuyu kapatmaktı. Çünkü sen ben bir iki şey daha yazarsak arkası kesilmez. Sayı olarak çoklar. Sonunda pesederiz de işte ne gerek var boşuna zaman kaybetmeyelim, işimize bakalım :)

stres atma açısından baksak duruma nasıl olur

Bir ara pazarları kanal D de bir doktor çıkıyordu aile ile alakalı program yapıyordu tabiki reiyting e kurban gitti yakaladımmı kaçırmazdım seyrederdim.
Bu kelime sayısı ile alakalı olarak bir programında anlatmıştı. Bayanların günlük bir tüketimi var yani bu tüketimi gerçekleşmezse bunu akşam sizde tüketirler demişti. Bir bayan farzı misal günde 7000 kelimemi kullanacak ogün akşama kadar 4000 kullandı akşam eve geldiniz eeee ogün geriye kalan 3000 kelime var ne olacak ?
Örnek olarak bayan '' kocacım bugün markete gittim kasiyer kızın bütün parmakları farklı ojeliydi der'' adamda bakakalır işte ozaman sakın banane bilmemkimin ojesinden demeyin sizde ekleme yapın yoksa sonuç 3000 kelimelik hakaret, ağlama,kavga vb. olabilir.

Erkek için ise tam tersi bir durum var erkek sinirlendiğinde yada çözümsüz kaldığında sessiz kalır işte ozaman onunla sakın 7000 kelime tüketmeyin sevdiği bir yiyeceği yanına koyun ve uzaklaşın bırakın kendi halinde düşünsün çünkü erkek yapısı gereği böyledir.

demişti ki çok yararlı bir programdıda salak sulak programlara kurban gitti beyaaaaa

Arkadaşlar bu gavurlar notları sisteme yüklerler ama linki 3-5 gün sonra yayımlarlar

Bu dönem 65 inci sınav dönemi. Sınav sonuçlarının açıklanacağı link

http://www.tesmer.org.tr/statik/sonuc/sonucform.php?turx=smm&xdonem=65 olacaktır. Bu linki arada bir tıklayıp TC nizle sorgulama yapın. Sınavlar açıklanmadan birkaç saat veya gün önce öğrenebiliriz.

sedateroglu ' Alıntı:
Tamam. Bi kere denediniz çıkmıyorsa daha fazla F5 i aşındırmayın :)

F5 tuşunda aşınacak yer kalmadı içine çöktü zaten tuş eridi bitti :D bozulunca demir tuş yaptırıcam oraya daha dayanıklı olur :D

Bayanlara çok kelime tüketiyorsunuz deyince kimse yazmaz oldu :D :D ;D ;D

Lütfen biraz daha dikkatli olalım.

arkadaşlar aranan kimse var mı bu dakikaya kadar...
birde tesmeri arayan en son nasıl bir cevap aldı...!

keşek demez olaydım byanlar çok konuşuyor diye.en azında tesmeri arayıp konuşsalardı

bakın alewi küstürdünüz sayfa ilerlemio..

ece10 ' Alıntı:
bakın alewi küstürdünüz sayfa ilerlemio..

ilerlese nolacak madalya mı takacaklar, sonuçlar mı açıklanacak belge mi verecekler bize ? bırak kalsın böyle...

üf yaaa bu haftada bitti sayılır haftaya cumayımı bekliycez şimdi

ilk mesajım herkese merhaba arkadaşlar. sınav sonuçlarını beklemekten ve f5 tuşuna basmaktan gına geldi artık açıklansada rahatlasak iyice kastırdılar...