4-5 Aralık Sınav Sonuçları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan alev34
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: 4-5 Aralık Sınav Sonuçları

arkadaşlar şimdi aradım tesmeri

biliyorum sizde bunaldınız amma bizde bunaldık dedim
güldü karşımdaki vatandaş

bir kaç gün içerisinde açıklanacak,uzayacağını düşünmüyorum dedi

arayanlar var ewet cevapları biliosunuz zaten kurulmuş saat gibi aynı şeyleri soyleyip duruolar..

Arkadaşlar bu hafta hiç beklemeyin. kesin acıklanmayacak bu hafta. bilgi kaynak sağlam.

Yarın veya cumartesi kesinlikle açıklamaları lazım. O yüzden lütfen herkes yarın 2 dakikasını ayırıp TESMER' i bi arasın. Hepimize aynı cevabı vermelerinden sıkılana kadar arıyalım. Baskı altına alalım TESMER' i. Onlarda TÜRMOB' la iletişime geçme zahmetinde bulunurlar belki.

Kaynak ne olacak tabiki fosmerdir.

Bugün aranan yok ve bugünde bitti sayıyorum yarın zaten kimseyi aramazlar mübarek gün cumartesi zaten çalışmazlar işleri güçlerimi yok cumartesi cumartesi kayıt girecekler bizi arayacaklar, pazartesi azıcık insafa gelirlerse belki aramalar gerçekleşir yoksa oda zor .

smmm38 ' Alıntı:
Arkadaşlar bu hafta hiç beklemeyin. kesin acıklanmayacak bu hafta. bilgi kaynak sağlam.

;D ;D
sağlam kaynağına bir sorsana ne zaman açıklanacak. bu hafta açıklanmayacağı bilgisini alabiliyorsa ne zaman açıklanacağı bilgisini alabilir diye düşünüyorum.

haftaya acıklanacak ama kesşn bi tarih alamadım. ben aldıgım cevabı söylüyorum. bunuda sizinle paylaşmak istedim sadece.

smmm38 ' Alıntı:
anlamadıgım şey, komik olan ney budurumda

anlatayım arkadaşım çünkü buraya gelipte kaynak sağlam şöyle olacak böyle olacak diye laf atıpta giden çok var. kaynağını biraz daha açarsan böyle laflarla karşılaşmazsın yani kaynağın ne kadar sağlam. veya öğrendiğin cevabı biraz daha açarsan neden bu hafta açıklanmıyor kaynak kiminle görüşmüş gibi.

ya da neyse boşver herhangi bi tarihte açıklanacak nede olsa uğraşmayalım böyle boş işlerle.

önümüzdeki haftaya sarkar bu iş...

arkadaş aramış ya bu hafta değil önümzdeki hafta bir gün kesin açıklanır demiş sağlam kaynaktan almış haberi.

sağlam kaynaklar havada uçuşuyor neyse hakkımızda hayırlısı olsun.

Komik olan sensin dostum. Sınavlar haftaya açıklanacak demek kaynak değil tahmindir. (Kaynağının da tahmini olabilir) Sınavlar Cumartesi açıklanacak demek kaynaktır. Önümüzdeki haftasonundan daha sonra açıklanması gibi bi ihtimal zaten mümkün değil.

yahu ben de bişey var zannettim geçensene aralık sınavını 10 şubatta açıkladılar aramalar bir gün önce başladı.Anlaşılan 10 şubatı bekleyecez

şimdi ben size şu şu şahıstan aldıgımımı söyleyeyim. söylesem ne kadar inanacaksınız. kimse burda kaynagını söylemez. bu gün sınav sonucunu öğrenen arkadaşlar bile var . sizin benim öğrenemediğimize ne bakıyorsunuz. bunları siz de biliyosunuz. ve ben tahmin demedim. tahminimide söylemedim. tahminle kaynak arasındaki farkı bilmiyosan diyecek ladım yok. suç bendeki aldıgım bilgiyi size söylüyorum sözüm meclisten dışarı. sözüm komik bulan arkadaşlara

öle ortaya zan altında bırakma sözleri falan hiç olmuyor. bilen arkadaşlar var da ne demek, yani bu sınav şaibeli mi demeye çalışıyorsun... buna eminsen forumda ne geziyorsun?

alevin bi tanıdığı vardı kaynakçı osman usta, söylesek de alev ona bi sorsa ya :D