sm³ ' Alıntı:yarın büyük gün arkadaşlar herkes bu gece güzelce abdestini alsın duasını yapsın, yarın dananın kuyruğu kopacak büyük bir ihtimalle, herkes hayırlı güzel sonuçlar alır inşallah bu mübarek günde...
sedateroglu ' Alıntı:Notların girilmesi işlemi bitmiştir ki odalara gönderilmiştir liste. Yücel bey bu konuda en güvenilir/kesin kaynaktır. Akşam 5 e kadar herşey netleşir.
aramalar 1 e kadar başlamazsa p.tesiyi bekleyelim zira yücel bey bugün için yetişirse en geç p.tesi diye kesin konuştu.sedateroglu ' Alıntı:Notların girilmesi işlemi bitmiştir ki odalara gönderilmiştir liste. Yücel bey bu konuda en güvenilir/kesin kaynaktır. Akşam 5 e kadar herşey netleşir.
tembell ' Alıntı:belgeyi almaya hak kazananlar aranıyor.
ister 7/7 ister 2/2
sm³ ' Alıntı:sm³ ' Alıntı:yarın büyük gün arkadaşlar herkes bu gece güzelce abdestini alsın duasını yapsın, yarın dananın kuyruğu kopacak büyük bir ihtimalle, herkes hayırlı güzel sonuçlar alır inşallah bu mübarek günde...
işte dediğim gün geldi...
güzleim gecen sınava kadar asla acıklıcaz diye not düşülmedi siteye. düşülmüyordadenetimzede ' Alıntı:alev34 ' Alıntı:denetimzede ' Alıntı:tembell ' Alıntı:imzalar eşliğinde teslim edilecekmiş bugün
komisyon üyeleri hazırlamış
ay nası heyecan yaptım
en geç p.tesi diye kesin konustu yücel bey![]()
bu gün yetiştirmeleri imkansız ya![]()
niyekii yaa yetişir inşallah vallahi bence bugün aranır millet![]()
ya nasıl yetiştircekler onca öğrenciye not gircekler ya sitede açıklıcaz die yazmıyo
tembell ' Alıntı:aramalar 1 e kadar başlamazsa p.tesiyi bekleyelim zira yücel bey bugün için yetişirse en geç p.tesi diye kesin konuştu.sedateroglu ' Alıntı:Notların girilmesi işlemi bitmiştir ki odalara gönderilmiştir liste. Yücel bey bu konuda en güvenilir/kesin kaynaktır. Akşam 5 e kadar herşey netleşir.
ayrıca konuşma üslubunu felan cok sevdim bu beyfendinin
sedateroglu ' Alıntı:Tesmerle işimiz yok yahu. Notlar odalarımıza ulaşmışsa Cumaya giderken uğrar öğrenirim notumu![]()
cuma günü aramalar yapıldıfirat072 ' Alıntı:mart sınavı cumartesi çıklanmıştı bugun olmazsa o zman yarın öğlene yetişir niye pazartesi
tembell ' Alıntı:cuma günü aramalar yapıldıfirat072 ' Alıntı:mart sınavı cumartesi çıklanmıştı bugun olmazsa o zman yarın öğlene yetişir niye pazartesi
c.tesi internete düştü.
geçenlere bile yetişemiyor ki istanbul odası .denetimzede ' Alıntı:tembell ' Alıntı:belgeyi almaya hak kazananlar aranıyor.
ister 7/7 ister 2/2
geçen defer burda bi arkadaş vardı 2 dersi kalmış 2 dersten kaldınız die aramışlar
sadece geçenleri aramıyolar diyolar
bugün aramalar olmaz diyorum ben p.tesifirat072 ' Alıntı:tembell ' Alıntı:cuma günü aramalar yapıldıfirat072 ' Alıntı:mart sınavı cumartesi çıklanmıştı bugun olmazsa o zman yarın öğlene yetişir niye pazartesi
c.tesi internete düştü.
bende onu diyorum zaten
denetimzede ' Alıntı:arkaşlarım aramalar aynı günmü başlıyo yoksa 1 gün öncemi