tembell ' Alıntı:Cuma namazına kadar sabredelim.
O saate kadar aramalar başlar
ya da eger bugün teslim alıyolarsa biraz geçte başlar
ay amannnnnnnnnnnnnnn cok pis heyecan yaptım
benim herifte kalpten gidiyodu acıklandı snmış ;D
rica ederim ne demekdenetimzede ' Alıntı:yapma şunu yaaaaaasm³ ' Alıntı:arkadaşlaaaaaaaaar arandııııııııııııımmmmm cümlesini bakalım ilk kim kuracak ;D
tembel arkadaşa teşşekkür edelim arkadaşlar o kadar aradı bizi haberdar etti
teşşekkürler arkadaşım
tuğba81 ' Alıntı:arkadaşlar nereyi arıyosunuz banada sölermisiniz arıcam bende odayımı arıyayım yoksa tesmerimi?
seninki gene meslektaşındenetimzede ' Alıntı:tembell ' Alıntı:Cuma namazına kadar sabredelim.
O saate kadar aramalar başlar
ya da eger bugün teslim alıyolarsa biraz geçte başlar
ay amannnnnnnnnnnnnnn cok pis heyecan yaptım
benim herifte kalpten gidiyodu acıklandı snmış ;D
bende sende herifleri öldürcez yakında
sedateroglu ' Alıntı:Sınavlar açıklandıktan sonra TESMER i arasam, sınav sonuçları ile ilgili bi gelişme var mı diye sorsam, yine bizim elimize gelen bişey yok beyefendi derlerse ne cevap veririm acep?
sedateroglu ' Alıntı:Sınavlar açıklandıktan sonra TESMER i arasam, sınav sonuçları ile ilgili bi gelişme var mı diye sorsam, yine bizim elimize gelen bişey yok beyefendi derlerse ne cevap veririm acep?
teşekkür değilsedateroglu ' Alıntı:Herkes tembell e teşekkür etsin![]()
firat072 ' Alıntı:bide tesmeri aramak laızm
sm³ ' Alıntı:arkadaşlaaaaaaarrrr nasılsınııııııııııızzzzzzzz ???????????
rica ederim umarım hepimiz hayırlı haberler alırızs.u. ' Alıntı:teşekkürler tembell!!!
servetciftci ' Alıntı:dananın kuyruğu bugün kopacak yusuf sürmenin istifasını söyleyen hocamız cuma aramalar başlayacak cumartesi açıklanacak demişti.artık inanıyorum. MÜBAREK CUMA