4-5 Aralık Sınav Sonuçları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan alev34
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: 4-5 Aralık Sınav Sonuçları

servetciftci ' Alıntı:
dananın kuyruğu bugün kopacak yusuf sürmenin istifasını söyleyen hocamız cuma aramalar başlayacak cumartesi açıklanacak demişti.artık inanıyorum. MÜBAREK CUMA

aynısını dün de ben demiştim, yarın dananın kuyruğu kopacak cuma aramalar başlayıp cumartesi de açıklanacak diye kimse bana inanmadı ve teşekkür etmedi ;)

kaynaksız haberlere teşekkür etmiyoruz.
hoş siz kaynaklı olanlarada etmyiyorsunuzda :D

yaaa şu yusuf sürmenin gittiğini nerden kesinleştircez ben en çok buna inanmak istiyorum : (( kime sorabiliriz nerden öğrenebiliriz

s.u. ' Alıntı:
sedateroglu ' Alıntı:
Sınavlar açıklandıktan sonra TESMER i arasam, sınav sonuçları ile ilgili bi gelişme var mı diye sorsam, yine bizim elimize gelen bişey yok beyefendi derlerse ne cevap veririm acep?

bence açıklandıktan sonra 1 hafta daha sürekli tesmeri arıyalım sonuçlar nezaman açıklanıyo diye birazda onlar sinir olsunlar

ben bunu beğendim. süper fikir:)

sm³ ' Alıntı:
servetciftci ' Alıntı:
dananın kuyruğu bugün kopacak yusuf sürmenin istifasını söyleyen hocamız cuma aramalar başlayacak cumartesi açıklanacak demişti.artık inanıyorum. MÜBAREK CUMA

aynısını dün de ben demiştim, yarın dananın kuyruğu kopacak cuma aramalar başlayıp cumartesi de açıklanacak diye kimse bana inanmadı ve teşekkür etmedi ;)

ama dur daha bişey olmadıki

Aslında bugün bizlere tatil olması gerekirdi. Yanlış yapma riski çok yüksek :)
Tembell, ben ve diğer forumdaşlar inşallah bu sınavda belgeyi almaya hak kazanırız.

ece10 ' Alıntı:
s.u. ' Alıntı:
sedateroglu ' Alıntı:
Sınavlar açıklandıktan sonra TESMER i arasam, sınav sonuçları ile ilgili bi gelişme var mı diye sorsam, yine bizim elimize gelen bişey yok beyefendi derlerse ne cevap veririm acep?

bence açıklandıktan sonra 1 hafta daha sürekli tesmeri arıyalım sonuçlar nezaman açıklanıyo diye birazda onlar sinir olsunlar

hepimiz hayırlı sonuçlar alalım sonra yaparız taakatımız kalırsa sonuçlardan sonra

ece10 ' Alıntı:
s.u. ' Alıntı:
sedateroglu ' Alıntı:

dimi ama
bu son hakkım ve 5 dönemdir her seferinde meraktan çatlatıyolar yeter ya klavyemin f5 tuşu kırılcak artık

tembell ' Alıntı:

ben teşekkürümü özelden yapıyorum ;)

Soner KOCACI ' Alıntı:
Tembell, ben ve diğer forumdaşlar inşallah bu sınavda belgeyi almaya hak kazanırız.

bıktık artık ya baksana kaç sayfa oldu neler konuştuk açıklansın artık müjdeli haberleri duyalım duyuralımm inşallahhhhhhhhhh

denetimzede ' Alıntı:
Soner KOCACI ' Alıntı:

bıktık artık ya baksana kaç sayfa oldu neler konuştuk açıklansın artık müjdeli haberleri duyalım duyuralımm inşallahhhhhhhhhh
inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
işin kötüsü benim p.tesi maaş günüm :D
eger acıklanırsa birileri az maaş birileri cok maaş alabilir,sevinc ve gerilimden dolayı :)

tembell ' Alıntı:
denetimzede ' Alıntı:
Soner KOCACI ' Alıntı:

inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
işin kötüsü benim p.tesi maaş günüm :D
eger acıklanırsa birileri az maaş birileri cok maaş alabilir,sevinc ve gerilimden dolayı :)

dün alev totem yapmıştı ya doğru çıkcak heralde 200 sayfa olunca açıklanır demişti galiba

denetimzede ' Alıntı:
sm³ ' Alıntı:
tembell ' Alıntı:

ben teşekkürümü özelden yapıyorum ;)

olmaz ediyosan herkezin içinde teşekkür et demi tembell
evet evet herkesin içinde olsun
ben haberi herkesin içinde verdim di mi denetimcim :)

o zaman ha bi gayret ne kaldıki şurda ikiyüze

sm³ ' Alıntı:
servetciftci ' Alıntı:

Yusuf sürmen için Temmuz sınavında gitti dediler yok sınav ondan geç yapıldı.Yusuf sürmenin ben komisyonu bırakacağını inanmıyorum.

hakkımızda hayırlısı olsun.. :) açıklanıp bide kazandınız desenler vaybee süper olur ;)

tembell ' Alıntı:
ben haberi herkesin içinde verdim di mi denetimcim :)

iyilik yap denize at balık bilmezse Halık bilir, bu kadar teşekkür meraklısı olmayın bence ;)