4-5 Aralık Sınav Sonuçları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan alev34
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: 4-5 Aralık Sınav Sonuçları

md83 ' Alıntı:
battibalikyangider ' Alıntı:
md83 ' Alıntı:
md83 ' Alıntı:
md83 ' Alıntı:
Forumu şu an sadece Ziyaretçi olarak takip eden arkadaşlar
eninde sonunda üye olacaksınız.
bari şimdi olunda hikayenizi paylaşın:)

saygılar

ben sonunda dayanamadım, hikayemi paylaşmak için üye oldum. (kovulmuşluk hikayem) bu sayfaya bişeyler yazmak kalbe zarar, vekaleten burdayım ama sanki kendi sınav sonucum açıklanacakmışçasına stresle, heyecanla ve sabırla takip ediyorum, biri arandım derse önce ben heyecandan ölürüm, okadar yani...

desteğiniz için teşekkürler:)
rica ederim, bu halimle forumu takip etmek, çok sakıncalı biliyorum ama yok bakmadan duramıyorum, açıklansın artık... :'(

gercekten siz dinlensenize bosverin forumu.

kimin icin takip ediyorsunuz ki
şaşıracaksınız belki ama eşim için takip ediyorum, tek ders denetim, stazminat konusunu eşimede sordum, çalışma hayatım boyunca çok şey sordum, bilgi aldım ama durumumdan dolayı duygusal davranıp, boşver uğraşma davayla falan, işsizliğin tadını çıkar diyo, bende öyle yapıyorum, ama kovulmuş olmaktan daha zor bu sayfanın stresi :-\

aynı şeyleri bende söylemiştim, eşinize sonuna kadar katılıyorum.
davayı filan boşverin dinlenme zamanı şimdi:)

umarım eşiniz de belgeyi alır. kendisi neden yazmıyor buraya hiç

çok yoğun çalışıyor, şaşırdığım bi durum var, sınav sonucu bekleyenlerin çoğunluğu çalışıyor, buna rağmen nasıl vakit buluyorlar forumu takip etmek için ???

son bir kaç gün iş yapılmıyor:)

yapılamıyor:)

öğleden sonra aramalar başlıycak bakalım ilk kim yazacak..

servetciftci ' Alıntı:
arkadaşlar bu dönem aramalar yapılmayacak öğleden sonra sonuçlarsiteden açıklanacakmış

forumdaş maşallahın var
flash haber merkezi gibisin

her kafadan ses çıkıyor bu arada biri hem çalışıp hem forumu nasıl takip ediyorsunuz diye sormuş valla ssk önümde o bana ben siteye bakıyorum ;D

alev34 ' Alıntı:
Ben şu yukarda bekleyen 167 ziyaretçi yazısına taktım.
kim acaba onlar:)

nasıl olsa bir gün üye olacaksınız, şimdi olun da tanıyalım bari:)
yanii tak taka ordakileremi taktın :D :D
millet düşmüş sınav derdine sürmen derdine sen ziyaretçileri merak ediyon kimse kimler boşver sürmendir tesmerdir :D belkide

öyle demeyin alev hanım, ne hikayeler var orda, kendimden biliyorum, bende aylarca ziyaretçi olarak takip ettim, gün geldi üye olmak için bi sebebim oldu ve aranızdayım, eşime vekaleten burdayım...

servet hocam bugünkü kaçıncı bomban dedikodu kazanı gibisin maaşallah. hadi hayırlısı olsun

ayyuk ' Alıntı:
her kafadan ses çıkıyor bu arada biri hem çalışıp hem forumu nasıl takip ediyorsunuz diye sormuş valla ssk önümde o bana ben siteye bakıyorum ;D

Şimdi bir de SGK sitesi çalışmamaya başladı. Stresten ölecem yav. :'(

zamanın ne önemi var gönüller bir rabbim hepimizi kurtarır inşallah bu sıkıntıdan darlıktan.

sınav sonuçları odalara gönderilmeden tesmerin sitesinden açıklanacağıiçin aramalar yapılmayacak malum aramalar odalar tarafından yapılıyor.

heyy forumun değerli erkekleri cumaya gidin hadi benide unutamyın dua edin :D

servetciftci ' Alıntı:
sınav sonuçları odalara gönderilmeden tesmerin sitesinden açıklanacağıiçin aramalar yapılmayacak malum aramalar odalar tarafından yapılıyor.

ben odalar aramaya başlamadan açıklanacağına inanmıyorum.