4-5 Aralık Sınav Sonuçları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan alev34
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: 4-5 Aralık Sınav Sonuçları

biz cuma namazındayken açıklanırsa bizi bekleyin tamammı bayan forumdaşlar. yapmayın pozitif ayrımcılık.

servetciftci ' Alıntı:
sınav sonuçları odalara gönderilmeden tesmerin sitesinden açıklanacağıiçin aramalar yapılmayacak malum aramalar odalar tarafından yapılıyor.

servetciftci ' Alıntı:
sınav sonuçları odalara gönderilmeden tesmerin sitesinden açıklanacağıiçin aramalar yapılmayacak malum aramalar odalar tarafından yapılıyor.

bilgi kaynağını söylerseniz inanacağız ama...

yaw demim defterini bağladığım birinin muhasebecisi aradı adam kalpten götürecekti beni..mali müşavirler odasından arıyorum dyor adam yaaa..ses,m titremeye bşladı öyle diyince..sonradan toparladı muhasebeciyim dedi

md83 ' Alıntı:
alev34 ' Alıntı:
battibalikyangider ' Alıntı:
Ben şu yukarda bekleyen 167 ziyaretçi yazısına taktım.
kim acaba onlar:)

nasıl olsa bir gün üye olacaksınız, şimdi olun da tanıyalım bari:)
yanii tak taka ordakileremi taktın :D :D
millet düşmüş sınav derdine sürmen derdine sen ziyaretçileri merak ediyon kimse kimler boşver sürmendir tesmerdir :D belkide

öyle demeyin alev hanım, ne hikayeler var orda, kendimden biliyorum, bende aylarca ziyaretçi olarak takip ettim, gün geldi üye olmak için bi sebebim oldu ve aranızdayım, eşime vekaleten burdayım...

evet bekleyen ziyaretçilerde ne mağduriyetler ne başarılar ne duyumlar var kim bilir.
ama izliyorlar gelmiyorlar aramıza:)

tembell ' Alıntı:
gencay07 ' Alıntı:
servetciftci ' Alıntı:

ben odalar aramaya başlamadan açıklanacağına inanmıyorum.
bende ..

ben inanabilirim değişsin bu şaçmalık..

geçen dönem öğlen itibariyle aranmıştı arkadaşım. arkadaşlardan gelen aramaları iptal ediyorum valla. olurda aranırsam telim meşgul çalmasın :D

ayyuk ' Alıntı:
her kafadan ses çıkıyor bu arada biri hem çalışıp hem forumu nasıl takip ediyorsunuz diye sormuş valla ssk önümde o bana ben siteye bakıyorum ;D

onu soran bendim, ben evde pc başında okumayı yetiştiremezken, sizler hem okuyup hem yazmayı nasıl başarıyosunuz, aman benim gibi kovulmayında, işler beklesin, ucunda ölüm yokya

oztemiz80 ' Alıntı:
ayyuk ' Alıntı:
her kafadan ses çıkıyor bu arada biri hem çalışıp hem forumu nasıl takip ediyorsunuz diye sormuş valla ssk önümde o bana ben siteye bakıyorum ;D

Şimdi bir de SGK sitesi çalışmamaya başladı. Stresten ölecem yav. :'(

aynen uyuz oldum yaaaaa hizmet bildirgesine kadar giriyorum basıo null hatasını

kayanağım tesmeri aradım onlar söyledi sonuçlar sisteme yüklendi odalara gönderilmeden açıklanacak diye
arayın sorun

servetciftci ' Alıntı:

nerden biliyorsun

Ben aradım haftaya dedi telefona cıkan kişi ..

servetciftci ' Alıntı:
kayanağım tesmeri aradım onlar söyledi sonuçlar sisteme yüklendi odalara gönderilmeden açıklanacak diye
arayın sorun

heyy be süpermiş çook mutlu oldum mutluluğum hüzne dönüşmez inşallah..