4-5 Aralık Sınav Sonuçları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan alev34
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: 4-5 Aralık Sınav Sonuçları

servetciftci ' Alıntı:
kayanağım tesmeri aradım onlar söyledi sonuçlar sisteme yüklendi odalara gönderilmeden açıklanacak diye
arayın sorun

Kardeş tesmerin sayfasında bir hareket yok

arkadaslar tesmerı aradım, sonuclar bugun acıklanıyormus :D tek ders ve son hakkım cok mutluyum inşallah aranacagım.
Lutfen aranmaya başlanan arkadaslar burdan bıldırmeyı unutmasın

aazakli ' Alıntı:
servetciftci ' Alıntı:
kayanağım tesmeri aradım onlar söyledi sonuçlar sisteme yüklendi odalara gönderilmeden açıklanacak diye
arayın sorun

deneyimlerim diyorki ne tesmerin söylediğine güvenin ne de odanın söylediğine hatta ve hatta çok emin kaynaklara ...heleki o emin kaynaklara asla güvenmeyin :) Artık ben ismmodan arıyorum deseler yürü git leyn dicem o aşamaya geldim :)

servetciftci ' Alıntı:
arayın sorun

numarayı versen öğle tatiline girmeden bi arayayım

Şimdide biz girmeyee başladık yarın sitede olur diyo
bugün aramalar başlar o zaman :D
ay pinpon topuna döndük be

ya şu tesmeri arayan arkadşalar 100 tane tesmer varda benimmi haberim yok yada kim hangi tesmeri arıyto bu tesmerde kaç milyon insan varda herkes farklı konuşuyo biri diyo gün içinde biri diyo listeler gelmedi biri aranmadan açıklancak diyo bu nasıl iş yaaaa

arakdaslar tesmer yalan bılgı vermez. yanı bılmıyoruz der ama yalan bılgı vermez. bır bey cıktı az once ve gun ıcerısınde acıklanmaya başlar dedı. bu heyecanı en cok ben yasıyorum cunku tek ders ve son hakkım.

sinirim bozuldu gülüyorum bu sayfayı baştan aşağı okuyorum da

bugün açıklancak yupppi şimdi aradım
sonra haftaya açıklancak
sonra şu an giriliyor

ay allahım sabır :D

az önce konustugum bana sabah haftaya diyen cocuktu
sese aşina oldum artık
dün ona çemkirmiştim ;D

gsimge ' Alıntı:
aazakli ' Alıntı:
servetciftci ' Alıntı:
arayın sorun

deneyimlerim diyorki ne tesmerin söylediğine güvenin ne de odanın söylediğine hatta ve hatta çok emin kaynaklara ...heleki o emin kaynaklara asla güvenmeyin :) Artık ben ismmodan arıyorum deseler yürü git leyn dicem o aşamaya geldim :)

tesmer sabahtan beri birsürü şey diyip kendiyle çelişiyo hangisine inancaz

alev34 ' Alıntı:
ya şu tesmeri arayan arkadşalar 100 tane tesmer varda benimmi haberim yok yada kim hangi tesmeri arıyto bu tesmerde kaç milyon insan varda herkes farklı konuşuyo biri diyo gün içinde biri diyo listeler gelmedi biri aranmadan açıklancak diyo bu nasıl iş yaaaa

şunu bende anladım ki 50 kişiden fazlalar
her aradığımda farklı isimle görüşüyorum

nov09 ' Alıntı:
arakdaslar tesmer yalan bılgı vermez. yanı bılmıyoruz der ama yalan bılgı vermez. bır bey cıktı az once ve gun ıcerısınde acıklanmaya başlar dedı. bu heyecanı en cok ben yasıyorum cunku tek ders ve son hakkım.

muhasebe mi

geridlimm artık gerildimmmmm kim aranıyosa aransın artık açıklanıyosa açıklansın vallahi kriz geçiricezm beynim uyuştu artık her kafadan bir ses aranacaz aranmıycaz açıklancak açıklanmıycak yok bugün yok haftaya ne bu yaaaa

nov09 ' Alıntı:

umarım geçmişsindir.. iyi haberlerini sabırsızlıkla bekliyorum...

alev34 ' Alıntı:
geridlimm artık gerildimmmmm kim aranıyosa aransın artık açıklanıyosa açıklansın vallahi kriz geçiricezm beynim uyuştu artık her kafadan bir ses aranacaz aranmıycaz açıklancak açıklanmıycak yok bugün yok haftaya ne bu yaaaa

aynen kalbim çarpıo

alev34 ' Alıntı:

Vurun abalıya olduk ne olcak

Beyler Allah kabul etsin
dualarınızı bekliyoruz unutmayın