tembell ' Alıntı:Öğlen yemeğindeler 14,00 'a kadar birşey olmazsa
yarın konusunda ben ümitli değilim zaten 13,00 da işten cıkıyorum
ya da gelmem işe .
Akşama kadar bakma imkanım yok..
Hayırlısı.
benim herifleyim bendealev34 ' Alıntı:tembell ' Alıntı:Öğlen yemeğindeler 14,00 'a kadar birşey olmazsa
ya da gelmem işe .
Hayırlısı.
taksimde gezcem ben yaarın yaaa evde bütün gün internetin başında beklemek istemiyorum : ((
tembell ' Alıntı:benim herifleyim bendealev34 ' Alıntı:tembell ' Alıntı:Öğlen yemeğindeler 14,00 'a kadar birşey olmazsa
ya da gelmem işe .
Hayırlısı.
taksimde gezcem ben yaarın yaaa evde bütün gün internetin başında beklemek istemiyorum : ((
ikimizde cepten internete girmeyi bilmiyoruz, beceremiyoruz.
gittiğimiz yerlerde kablosuz internet ooldugunu bilsem laptopu yanımda taşıcam ;D
gsimge ' Alıntı:ya ben ne bahtsız bir insanım.düğünümden önceki akşam dersaneye gittim.balayımda sınava girdim.şimdi eşimle bir haftasonu geçirmek istiyorum.ondada cep telefonuna yada wirelese bağlıcaklar beni.hele bi boşamak istesin beni tesmere dava açıcam![]()
alev34 ' Alıntı:gsimge ' Alıntı:ya ben ne bahtsız bir insanım.düğünümden önceki akşam dersaneye gittim.balayımda sınava girdim.şimdi eşimle bir haftasonu geçirmek istiyorum.ondada cep telefonuna yada wirelese bağlıcaklar beni.hele bi boşamak istesin beni tesmere dava açıcam![]()
sende çok ters zamanda evlenmişsin canım![]()
boşamaz boşamaz merak etme bak beni alan bile yok gene alan olmuş seni komple evde kaldım ben
![]()
alev34 ' Alıntı:gsimge ' Alıntı:ya ben ne bahtsız bir insanım.düğünümden önceki akşam dersaneye gittim.balayımda sınava girdim.şimdi eşimle bir haftasonu geçirmek istiyorum.ondada cep telefonuna yada wirelese bağlıcaklar beni.hele bi boşamak istesin beni tesmere dava açıcam![]()
sende çok ters zamanda evlenmişsin canım![]()
boşamaz boşamaz merak etme bak beni alan bile yok gene alan olmuş seni komple evde kaldım ben
![]()
alev34 ' Alıntı:: ))) evet galiba evlilik için henüz küçüğümgerçi yeterlilik sınvlarına giriyorum dediğimde sen git kumda oyna demişlerdi bana
es.esen ' Alıntı:yine bir belirsizlik yine geçtim mi kaldım mı düşüncesi....hakkımızda hayırlısı olsun arkadaşlar inş hepimiz güzel haberler alırız..bakalım finansal muhasebe başarım ne olucak...4 hakkımdı stres içindeyim
gsimge ' Alıntı:alev34 ' Alıntı:: ))) evet galiba evlilik için henüz küçüğümgerçi yeterlilik sınvlarına giriyorum dediğimde sen git kumda oyna demişlerdi bana
bence sınav için tam zamanın.benim hamile arkadaşım vardı dersanede.sınav günü karnından sıraya nasıl yaklaştı hiç tahmin edemiyorum.Hatta sınav günü wc de bi bayan gördüm çocuğunu emziriyordu.daha yeni doğmuş yavrucak.Bayanlar her yerde mağdur...çok mağduruz mağduruz)
alev34 ' Alıntı:es.esen ' Alıntı:yine bir belirsizlik yine geçtim mi kaldım mı düşüncesi....hakkımızda hayırlısı olsun arkadaşlar inş hepimiz güzel haberler alırız..bakalım finansal muhasebe başarım ne olucak...4 hakkımdı stres içindeyim
zaten o finansaldan girenlere allah yardım etsin heleki 3 4 hakları olanlar ne diyim yusuf sürmenin vicdanı sızlasında geçirsin artık
inşallah ya inan artık her sınav bi stres yaşamaktan bıktım tek ders ve umarım son olur......
alev34 ' Alıntı:gsimge ' Alıntı:alev34 ' Alıntı:: ))) evet galiba evlilik için henüz küçüğümgerçi yeterlilik sınvlarına giriyorum dediğimde sen git kumda oyna demişlerdi bana
bence sınav için tam zamanın.benim hamile arkadaşım vardı dersanede.sınav günü karnından sıraya nasıl yaklaştı hiç tahmin edemiyorum.Hatta sınav günü wc de bi bayan gördüm çocuğunu emziriyordu.daha yeni doğmuş yavrucak.Bayanlar her yerde mağdur...çok mağduruz mağduruz)
benimde vardı bir arkadaşım hamile girdisınava dedim bu stresle doğurur kesin yırttı
istanbuldamısın sen
[/qualev34 ' Alıntı:gsimge ' Alıntı:alev34 ' Alıntı:: ))) evet galiba evlilik için henüz küçüğümgerçi yeterlilik sınvlarına giriyorum dediğimde sen git kumda oyna demişlerdi bana
benimde vardı bir arkadaşım hamile girdisınava dedim bu stresle doğurur kesin yırttı
istanbuldamısın sen
evet
alev34 ' Alıntı:semt neresi simge ?
gsimge ' Alıntı:
alev34 ' Alıntı:gsimge ' Alıntı:
evim çamlıca işim kozyatağı : )) benimde anadolu yakasındayım bende