4-5 Aralık Sınav Sonuçları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan alev34
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: 4-5 Aralık Sınav Sonuçları

sm³ ' Alıntı:
heyecan asıl şimdi başlıyor, çünkü aramalar öğleden sonra başlayıp akşam 8 lere kadar sürüyor, Allah hepimize kalp sağlığı versin...
bugün mü başlıyacak

5 kere sınava gırmıs bırı olarak..aramalar öğlen 3den hatta 4den sonra başlayıp akşam 7ye kadar suruyor. odada 8e kadar calısan bulup bılgı almakda mumkun.

bu arada, istanbul dısındakı arkadaslar bağlı oldukları odayı arayıp bılgı alabılırler mı? özellıkle antalya bu konuda cok ıyı. ılk acıklayan yer olarak tarıhe defalarca gectı :D

antalya odasını aradım bize gelen bişey yok bugun beklemeyin dedi

bence bugün açıklanmıcak hatta cteside allam bunalıma girdim resmen :D depresyona girmek için karanlık bi oda bulmak üzere gidiyorum ühüüüüüü :D

denetimzede ' Alıntı:
sm³ ' Alıntı:
heyecan asıl şimdi başlıyor, çünkü aramalar öğleden sonra başlayıp akşam 8 lere kadar sürüyor, Allah hepimize kalp sağlığı versin...
bugün mü başlıyacak

valla tesmerdekiler yemeklerini yediyse üzerine bir de afiyetle çaylarını yudumlayıp yok yok çay kesmedi bir de sütlü kahve içelim dedilerse ve ondan sonra bir de sigara keyfi yaptılarsa ,bugün de cuma son gün canım hiç çalışmak istemiyor ama neyse şu ''yükle'' veya ''gönder'' düğmesine bir basayım derlerse bugün öğleden sonra aramalar başlar akşam üstü veya yarın da siteye düşer ;)

nov09 ' Alıntı:
bu arada, istanbul dısındakı arkadaslar bağlı oldukları odayı arayıp bılgı alabılırler mı? özellıkle antalya bu konuda cok ıyı. ılk acıklayan yer olarak tarıhe defalarca gectı :D
ben kayseri odasını aradım varmı bi gelişme diye sordum, gelişme şuan yok ama olabilir dediler :)

tesmerın yapacagı bırsey yok. adamlar acıkca yarın sısteme gırılecek dedıler. burda ıs odalara dusuyor. arkadaslar lutfen herkes bulundugu odayı arasın. ben ıstanbulu bıraktım sehırdısını aramaya abşlayacagım nerdeyse ;D

sm³ ' Alıntı:
denetimzede ' Alıntı:
sm³ ' Alıntı:
bugün mü başlıyacak

valla tesmerdekiler yemeklerini yediyse üzerine bir de afiyetle çaylarını yudumlayıp yok yok çay kesmedi bir de sütlü kahve içelim dedilerse ve ondan sonra bir de sigara keyfi yaptılarsa ,bugün de cuma son gün canım hiç çalışmak istemiyor ama neyse şu ''yükle'' veya ''gönder'' düğmesine bir basayım derlerse bugün öğleden sonra aramalar başlar akşam üstü veya yarın da siteye düşer ;)

Eğer notlar tesmere gitti ise odalar aramalara başlar. Henüz formda da aranan yok yoksa toplu mu gittik :( :( :(

Geçen sınavda yanlış hatırlamıyorsam antalya geç kalmıştı ..
ben geçen sınav konusuna gidiyom ilk bombayı kim patlatmış bi bulam
o odaya kayıtlı olan arasın :P

stres hat safhada acaba finansla muhasebede başarı durumu ne...?

antalya odasıyla görüştüm bende şimdi. son derece kibar bir bayanla konuştum. ve maalesef henüz kendilerine ulaşan bir durum yokmuş

nov09 ' Alıntı:
herkes bulundugu ıldekı odayı arasa ordan hıza alabılırız. ıstanbul odasını aradıgımda daha ellerıne ulaşmadıgını soyledıler. dıger ıllerdekı arkadaslar da ararsa ordan hıza alabılırız

ben tabldotta kuru fasülye pilav turşu faciasından sonra odayı bir daha aramamaya karar verdim, o gün bugündür görüşmüyoruz kendileriyle ;)

ortalık yavaş yavaş ısınıyor ziyaretçi sayısı 200 olmuş, 500-600 olunca açıklanıyor genelde :) bende totem yaptım ne kadar sınav sonucu bekleyen varsa çağırın siteye :D