4-5 Aralık Sınav Sonuçları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan alev34
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: 4-5 Aralık Sınav Sonuçları

alny ' Alıntı:
sürmen hocanın gitmesi iyi mi olur bilemiyorum arkadaşlar. çünkü 3 dönemdir tarzına alıştık ve hep o yönde çalıştık. en azından ben öyle yaptım. eğer martta farklı bir tarzla karşılaşırsam 4. hakkımı da yeme olasılığım doğar.

:D :D :D
Biz aslında hepimiz Çok sayın Yusuf sürmeli hocamızı çok seviyoruz değilmi arkadaşlar :D

alny ' Alıntı:
sürmen hocanın gitmesi iyi mi olur bilemiyorum arkadaşlar. çünkü 3 dönemdir tarzına alıştık ve hep o yönde çalıştık. en azından ben öyle yaptım. eğer martta farklı bir tarzla karşılaşırsam 4. hakkımı da yeme olasılığım doğar.

sonuç? yaptığımız nakliye giderleri pazarlama satış dağıtıma mı 612 ye mi şimdi :D hahaa

Foyamız buraya kadarmış. Yusuf SÜRMEN olduğum deşifre edildiğine göre artık burada kalmamın bir anlamı yok. Ama şunu da kabul edin ki arkadaşlar çok zayıfsınız, ben aynı soruları 1. sınıf öğrencilerine soruyorum. Başarısız olduğunuzu kabul edin, akıllı olun, adam olun bana pala diye hitap etmekten vazgeçin.

son durum nedir arkadaşlar aranan varmı

SerbestMüşavir ' Alıntı:
alny ' Alıntı:

:D :D :D
Biz aslında hepimiz Çok sayın Yusuf sürmeli hocamızı çok seviyoruz değilmi arkadaşlar :D

ben facede yusuf sürmen fan sayfasına bile katıldım :D da yalan rüzgarına döndü burası :)

Kanuni süre 60 gün değilde 90 gün veya 100 gün olsa acaba süreyi doldurmak için yine beklerler mi? Ya da tersi durum sözkonusu olsa kanuni süre 30 güne düşse o zaman ne yaprlar merak ediyorum doğrusu? Dün kendi kendime sordum 61 günde gerek Türkiye de ve gerekse dünyada neler yapılabilir?

Abdülkadir Pehlivan bey bir kere mesaj yazmıştı foruma. Y.S ziyaretçi olarak sömürüyordur forumu veya highpowerın ta kendisidir.:)

offfffffffffff
bize gelen bişi yok diyo
siz aramadan acıklanabilir mi diyom
olabilir diyo
taksiye atlayıp odaya gidesim ve ordakileri bogasım var >:(

sedateroglu ' Alıntı:
Foyamız buraya kadarmış. Yusuf SÜRMEN olduğum deşifre edildiğine göre artık burada kalmamın bir anlamı yok. Ama şunu da kabul edin ki arkadaşlar çok zayıfsınız, ben aynı soruları 1. sınıf öğrencilerine soruyorum. Başarısız olduğunuzu kabul edin, akıllı olun, adam olun bana pala diye hitap etmekten vazgeçin.

süpersin sedat yaa, valla sen de olmasan gerilmekten ajda pekkana dönücem, ay Allah korusun :D

ulan tesmere gelen bişiy yok odaya gelen bişiy yok bu komisyon naptı kağıtları çöpemi attı nerden ne geliyo belli değildi nerde bu kağıtlar o zaman tesmerde değil odada da değil nerde nerde nerde nerdeeeee

sm³ ' Alıntı:
sedateroglu ' Alıntı:

süpersin sedat yaa, valla sen de olmasan gerilmekten ajda pekkana dönücem, ay Allah korusun :D

Sedat ?:) Yaw üstadım sorma kafayı yedik iyice :)

sedateroglu ' Alıntı:
Abdülkadir Pehlivan bey bir kere mesaj yazmıştı foruma. Y.S ziyaretçi olarak sömürüyordur forumu veya highpowerın ta kendisidir.:)

katılıyorum kardeş :D ya highpower'a da az laf sokmadım, inşallah o değildir, inşallah battıbalıkyangider'dir :D

sessiz gemi ' Alıntı:
Kanuni süre 60 gün değilde 90 gün veya 100 gün olsa acaba süreyi doldurmak için yine beklerler mi? Ya da tersi durum sözkonusu olsa kanuni süre 30 güne düşse o zaman ne yaprlar merak ediyorum doğrusu? Dün kendi kendime sordum 61 günde gerek Türkiye de ve gerekse dünyada neler yapılabilir?

Görevi İhmalden Suç duyurusu - yönetmeliği yürütmekle görevli olana.

sm³ ' Alıntı:
sedateroglu ' Alıntı:

bende koptum süper cidden