4-5 Aralık Sınav Sonuçları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan alev34
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: 4-5 Aralık Sınav Sonuçları

ankara'da sms geldıgını soyleyen arkadaslar var

ankara'da sms gelenler varmı?

ya der mi adam odadan tanıdığım var diye demez tabiki ama madem demicek ne diye lafı ortaya atıyorsun haktan ayıp cidden kınıyorum seni

haktan arkadaş kayseri odasına bağlı önceki yazdıklarına baktım ona göre davranın orada olan varsa baksın ok.

arkadaşlar sonuçlar odalara gönderilmiş mail olarak sistemde yoğunluk varmış yaklaşık yarım saate kadar problem ortadan kalkıcaktır dediler (sakarya odası) sonra aramaya başlanacakmış.

arkadaşlar nevşehir odasındayım başkan aradı vergi denetim maliyet verdim finansal muhasebe 37

demekki odada tanıdığı biri var. bende kayseri odasına bağlıyım aradım ama 5 ten sonra açıklanacak dediler.

sinanyucel ' Alıntı:
haktan arkadaş kayseri odasına bağlı önceki yazdıklarına baktım ona göre davranın orada olan varsa baksın ok.

sen nerdesin sabahtan berriii ya :D :Dsinannnnnn napcamm bennnnnnnn yaaaaaaaaaaaa
staj notuda girilmiş

haktan ' Alıntı:
arkadaşlar nevşehir odasındayım başkan aradı vergi denetim maliyet verdim finansal muhasebe 37

istanbul bugün beklemesin yani :( baksanıza adamın kaldığı dersi söylemek için bile arıyolar ya

bir anda herkes yüklenince msj gönderemedim kızmayın kayseri ye kursa gittim sadece nevşehir odasına bağlıyım

haktan ' Alıntı:

kaç yevmiyen doğruydu finansalda ???

evet doğru ankara dan smsler gitmeye başladı. arkadaşımaradı şimdi belgesini almış. hatta şimdi bunu okuyor. tebrik ederim canım seni.. çook öpüyorum. darısı başıma :D

haktan ' Alıntı:

arkadaş cevap vermeyince sen çok kalayladım seni üzgünüm