4-5 Aralık Sınav Sonuçları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan alev34
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: 4-5 Aralık Sınav Sonuçları

bizim odada sadece 3 kişi vardı sınava giren var birde tek ders 2 arkadaş belgesini aldı

alev34 ' Alıntı:
sinanyucel ' Alıntı:
haktan arkadaş kayseri odasına bağlı önceki yazdıklarına baktım ona göre davranın orada olan varsa baksın ok.

sen nerdesin sabahtan berriii ya :D :Dsinannnnnn napcamm bennnnnnnn yaaaaaaaaaaaa
staj notuda girilmiş
valla yapacak bişey yok sabahtan bei burdayım okuyordum yazılanları sadece biraz sukunet durumundayım ama artık o da bitti açıklamalar doğru gibi bugün aramasalar bile üzülmeyin aranmayanlarda oluyor yarın sitedeyiz artık.

haktan ' Alıntı:
bizim odada sadece 3 kişi vardı sınava giren var birde tek ders 2 arkadaş belgesini aldı

finansaldan kaç yevmiyeniz doğruydu dedim az önce ama ???

sms i duymadım hıc! gecen arkadaslar tek tek aranıyor. lutfen dogru bılgı verelım, yanılma payınız yok dı mı arkadaslar.
tek ders ve son hakkım lutfen

açılış ve 15 yevmiye doğruydu kapanış dönem içi dahil 37 aldım

Arkadaşlar sakarya odasından biriyle görüşmüş arkadaşım başkana mail olarak gidiyrmuş sonuçlar ordaki çalışanlar olaydan bihaber yani başkan ne zaman ararsa o zaman öğrenceklermiş ismmmo da durum ne acaba

nov09 ' Alıntı:
sms i duymadım hıc! gecen arkadaslar tek tek aranıyor. lutfen dogru bılgı verelım, yanılma payınız yok dı mı arkadaslar.
tek ders ve son hakkım lutfen

yok şimdi arkadaşım aradı. sms ile bilgilendirmişler. belgeyi aldınız tebrik ederiz demişler

arkadaşlar sms alan varmı veya nevşehir dışında başka ilden arannan

istanbul tırt arkadaslar
yok bişi diyolar
yahya arıkanın telefonunu bulsak açar mı ?

ayyuk ' Alıntı:
Arkadaşlar sakarya odasından biriyle görüşmüş arkadaşım başkana mail olarak gidiyrmuş sonuçlar ordaki çalışanlar olaydan bihaber yani başkan ne zaman ararsa o zaman öğrenceklermiş ismmmo da durum ne acaba

umudu kesmemek lazım belki başkanın işi vardır :'(

iyi daha boşa beklemeye gerek yok o zaman finansal patladı benim gitti 10 alır otururum artık