4-5 Aralık Sınav Sonuçları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan alev34
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: 4-5 Aralık Sınav Sonuçları

neden umutsuzluk?
siz demiştiniz yarın aranmayı bekleyen 150 kişi var diye
bence çok ciddi bir rakam

Ben yüzsüzlük yapıp notumu sordum zira kazandıgımı biliyodum zaten
onu söylemediler :)
Emek veren herkes hak ettiği karşılığı alır umarım.

ilk girişimde 7 de 6 yapıp tek ders maliyetten ikinci kez kalmak istemiyorum ya :'(

Bütün odalar açıkladı bir bizim oda açıklamadı, insan değil bizim odadakiler herhalde :o

pianist ' Alıntı:
neden umutsuzluk?
siz demiştiniz yarın aranmayı bekleyen 150 kişi var diye
bence çok ciddi bir rakam

bilmiyorum yaaa ne biliyim :(( inşallah o 150 kişinin arasında bende varımdır ilk girişimdi ve çok iyi hazırlandım ben

alev34 ' Alıntı:
İSMMMOYU ARADIM ARKADAŞLAR ARAMALAR BUGÜNLÜK DURDU YAKLAŞIK 150 KİŞİ VAR ARANMASI GEREKEN YARIN DEVAM EDİLECEK ARAMALARA DEDİLER BİLGİNİZE.....
HALA BİR ÜMİT VAR DEMEKTİR

[/quote]

NE DİYİM OLMADI BENİM İLK GİRİŞİMDİ AMA ARANMADIM : ((
[/quote]

"Hâlâ bir umut var" ve "Olmadı" yanyana pek iyi durmamış.
Niye bu kadar eminsiniz aranmayacağınızdan (daha önce de birkaç kez yazdınız çünkü)? Aranma ihtimalini neden sıfır sayıyorsunuz ki?

Yarını görmeden bir kanıya varmayın bence, hem o kadar çalışmışsınız ve tüm sınavlarınız da iyi geçmiş.
[/quote]

akkara ' Alıntı:
ilk girişimde 7 de 6 yapıp tek ders maliyetten ikinci kez kalmak istemiyorum ya :'(

şimdi bende dua ediyorum aranmadım bari 1 ders kalsın oda maliyet olsun diye ne diyim artık herşeyden ümidimi kestim sanki sadece bir veya iki ders verdim gibi : (((

arkadaşlar aramalar neye göre yapılıyor . soyadına göre mi ??????

sleepingcat ' Alıntı:
alev34 ' Alıntı:
İSMMMOYU ARADIM ARKADAŞLAR ARAMALAR BUGÜNLÜK DURDU YAKLAŞIK 150 KİŞİ VAR ARANMASI GEREKEN YARIN DEVAM EDİLECEK ARAMALARA DEDİLER BİLGİNİZE.....
HALA BİR ÜMİT VAR DEMEKTİR

NE DİYİM OLMADI BENİM İLK GİRİŞİMDİ AMA ARANMADIM : ((
[/quote]

"Hâlâ bir umut var" ve "Olmadı" yanyana pek iyi durmamış.
Niye bu kadar eminsiniz aranmayacağınızdan (daha önce de birkaç kez yazdınız çünkü)? Aranma ihtimalini neden sıfır sayıyorsunuz ki?

Yarını görmeden bir kanıya varmayın bence, hem o kadar çalışmışsınız ve tüm sınavlarınız da iyi geçmiş.
[/quote]

[/quote]

bilmiyorum hiçbişiy bilmiyorum ve mantıklı düşünemiyorum şuan tek bildiğim tek hissettiğim bir duygu var oda korkuyorum çok dersten kalmaktan evet sınavlarım çok iyi geçmişti tereddütte olduğum iki ders vardı finansal ve maliyet ama sınırdaydı geçme ihtimalim yüksekti ama aranmadım
gerçi aramlar hala devam ediyo 150 kişiye yakın var dedi oda yarında bekliycez bir umutla inşallah ararlar ne diyim

Batista ' Alıntı:
arkadaşlar aramalar neye göre yapılıyor . soyadına göre mi ??????

karışık yapıyor istanbul odası isim soyisim falan sıralaması yok ve yarında devame dicek aramalar 150 kişiye yakın aranması gereken isim var dedi

geçen arkadaşları tebrik ediyorum hayırlı olsun hepiniz için hala umutla aranamyı bekleyenlere sabır diliyorum 150 kişiye yakın aranacak olan kişi varmış ismmmo dan umarım bunların içinde bende varımdır...

evet odadan aradılar SMMM olmuşum
DENETİM 80
MALİYET 80
FİNANSAL MUHASEBE 50
VE 2Cİ GİRİŞİMDE bu işim tamam

tesekkür ederim arkadaşlar,darısı başınıza...
özellikle son hakkına kalan arkadaşlara çok dua ediyorum.inşallah emeklerinin karşılığını alırlar.

ya o kadar şansızım ki telefonum gün boyu kendi kendine kapanıp durdu sanırım yine olmadı oysaki puanlarımı bile hesaplamıştım resmen moralim sıfır

kazanan bütün arkadaşlarım hepinize hayırlı uğurlu olsun

Mesai saatinin bitimini müteakip aranan (buradaki üçüncü grup) arkadaşlara da geçmiş olsun, belgeleri hayırlı olsun. Umarım yarın da sevinenler olur.

NURETNS ' Alıntı:
evet odadan aradılar SMMM olmuşum
DENETİM 80
MALİYET 80
FİNANSAL MUHASEBE 50
VE 2Cİ GİRİŞİMDE bu işim tamam

hayırlı olsun tebrikler

umudumuz hala var arkadaşlar yarında aramalar devam edicek inşallah aranırız ama bu gece bitmez....

sınavı benden daha kötü geçen arkadaşlar kazanmış . ben tesise katılım payını amortismanını bile yapmıştım . inşallah yarına aranırım . yoksa çok üzülücem :(

Batista ' Alıntı:
sınavı benden daha kötü geçen arkadaşlar kazanmış . ben tesise katılım payını amortismanını bile yapmıştım . inşallah yarına aranırım . yoksa çok üzülücem :(

: )) şans arkadaşım ne diyim bende yaptım tesise katılım payını ama ilk girişim olduğu için bişiy diyemiyorum aranma konusunda şansım az gibi

Hanımla gittik bir avm ye yemek yerken telefonu koydum masaya ben telefona bakıyorum telefon bana. Akşam oldu hanım dedim kaldım sınavdan hayat ortağımın tek cevabı yüzüme güldü takma kafana gelecek sınavda verirsin oldu.
Yolda gelirken bende hesap yaptım yahu 400 kişi aranacak olsa aramalar saat 5 te başladı arayanda yönetici ve aynı kişi yahu 1 adama 1 dk ayırsa ki telefonu çevirmesi ve ben şurdan arıyorum adım şu şu sınavda başarılı oldunuz pazartesi bekleriz demeleride 1 dk eder , eder 400 dk oda eder 6.66 saat eder yani aramaların 12 de bitmesi gerekir dedim bu adam nasıl 8 de aramaları bitirdi derken eve geldim bir baktım 150 kişi aranmamış vallahi derin bir ohhh çektim.

Benim hala umudum var bakalım yarın ola hayrola %80 kaldım %20 geçtim ama oda bir umuttur be