4-5 Aralık Sınav Sonuçları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan alev34
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: 4-5 Aralık Sınav Sonuçları

istanbuldaki arkadaşlar gözünüz aydın inşallah hepiniz aranırsınız..

hadi bakalım yeni katıldım aranıza ama ayrılamıyorum birer birer heyecandan unutmayın yazmayı bekliyoruz

slm arkadaşlarlar ben maliyet ten her iki cevabın son aşamalarını yanlış yaptığım halde 38 almışım. 60 beklerken kalmak kalmak çok kötü

sedateroglu ' Alıntı:
Tamam biz de 55 puan diyoruz da bi tane ayyuk var da henüz ayık değil. Zafer sarhoşu :) O iddia ediyor 60 puan olduğunu :P

ya eve gidince sınav kağıdına bakcam keçi inadı var bende nedense hiç 55 görmedim 60 gibime gelio ama sende haklı olabilirsin :D ben dehaya değil sınav kağıdına güvenirim :D

ayyuk ' Alıntı:
sedateroglu ' Alıntı:
Tamam biz de 55 puan diyoruz da bi tane ayyuk var da henüz ayık değil. Zafer sarhoşu :) O iddia ediyor 60 puan olduğunu :P

ya eve gidince sınav kağıdına bakcam keçi inadı var bende nedense hiç 55 görmedim 60 gibime gelio ama sende haklı olabilirsin :D ben dehaya değil sınav kağıdına güvenirim :D

ne biliyim 60 da olsa 55 de olsa o soru için ii puanmış..

mrh arkadaşlar sayfanızı takip edenlerdenim ....bende sabırsızlıkla bekliyorum aramalarını ama az önce odayı aradım aramalar bitti dedi bir yetkili acayip moralim bozuldu...arkadaşlardan bir tanesi aramalar başladı dedi...ne zaman aramışlar :(

gönülkara ' Alıntı:
mrh arkadaşlar sayfanızı takip edenlerdenim ....bende sabırsızlıkla bekliyorum aramalarını ama az önce odayı aradım aramalar bitti dedi bir yetkili acayip moralim bozuldu...arkadaşlardan bir tanesi aramalar başladı dedi...ne zaman aramışlar :(

bu iş bu kadar demekki..mart sınavı hayırlı olsun hepimize...

bu insanlar çıldırtır bu nedir allahım her kafadan başka ses çıkıo..

bende aradım odayı şimdi telefona cevap veren yok sesli yanıtdan sonra meşgule düşüyor hat