4-5 Aralık Sınav Sonuçları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan alev34
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: 4-5 Aralık Sınav Sonuçları

öncelikle herkese selamlar arkadaşlar ilk defa katılıyorum yorumlara aralık döneminde 4 dersten girdi tek finansal muhasebe kritik geçti. ama umudum var bekliyorum aramalarını ama arayan yok. istanbul odasından aranan oldumu merak içindeyim. bilgi verirseniz sevinirim. herkese bol şans allah yardımcınız olsun..

sinirden ayaklarım tutmaz oldu :( zaman geçiyo tık yok . geçtik mi kaldık mı . artık dayanacak hal kalmadı :(

aay ' Alıntı:
mrb arkadaşlar , tek ders finansal muhasabe idi.. :) dün akşam sakarya odasından başkan aradı, aramıza hoşgeldin deyip tebrik etti.. :) 53 ile geçmişim..

nasıl geçmişti finansal. neleri yapmıştın. ve beklediğin gibimi geldi. yusuf sürmen yüzünden soruyorum tüm bunları...

AYRICA KAYSERİ SMMM ODASINI ESEFLE KINIYORUM................. HAKKIMI HELAL ETMİYORUM.. SONUNA KADAR HARAM OLSUN HEPSİNEDE.

aaaah ah, şuraya biz de artık SMMM yim yazabilecek miyiz ... bu dönem olmadı ama martta bu işi bitiricez Allahın izniyle, hele bir de ys gittiyse olacak bu iş.
kazanan arkadaşları canı gönülden tebrik ediyorum , bu sıkıntıdan kurtuldunuz, inşallah ben ve benim gibi kalan arkadaşlar da bi dahaki döneme aranıza katılabiliriz

arkadaşlar aranmayanlar da üzülmesin lütfen geçmiş olabilirsiniz umudunuzu yitirmeyin.. her an herşey olabilir..

ece kardeşim kafam o kadar bozuk ki . sınavı benden kötü geçen arkadaşım kazanmış hala arayan soran yok beni . sinirim bozuldu çok :( . bu arada seni tebrik ederim .

ilk sınava giripte 7/7 beklemek biraz zor olacak bişey kendimiz hazırlamamız lazım.

Isparta odası da kapalı :( tek dersim var vergi hukuku. geçen arkadaşlar vergi hukukundan kaç alarak geçti acaba ?

65 aldım sayısal doğru işe başlama doğru tasfiye memuruna bişeyler karaladım notu bence bol hocanın

esko ' Alıntı:
Isparta odası da kapalı :( tek dersim var vergi hukuku. geçen arkadaşlar vergi hukukundan kaç alarak geçti acaba ?
ben de dün izmir odadan öğrendim 95 almışım şok oldum resmen bi 50 alsam diyordum 2 sorum tam doğruydu ama diğer 2 sorum yarımyamalaktı daha doğrusu tam istenen kanun maddesini yazamamıştım ama bildiğim ne varsa noktası virgülüne, kağıdı arkalı önlü dolduracak şekilde yazdım. inşallah geçmişsinizdir. hocanın notu hakikaten bolmuş, siz de bu bolluktan payınızı alırsınız inşallah. biraz daha sabır.... ;)

arkadaşlar bence istanbul odası daha aramaz 17.00 yi bekleyeceğiz pazartesi odaya gidince de bunun hesabını onlara soracağız inşaallah

sinan yücel abimiz tatlı orucunu bozdumu acep?
yoksa dün sonuçlardan sonra tatlı komasınamı girdi?

naztuğ ' Alıntı:
esko ' Alıntı:
ben de dün izmir odadan öğrendim 95 almışım şok oldum resmen bi 50 alsam diyordum 2 sorum tam doğruydu ama diğer 2 sorum yarımyamalaktı daha doğrusu tam istenen kanun maddesini yazamamıştım ama bildiğim ne varsa noktası virgülüne, kağıdı arkalı önlü dolduracak şekilde yazdım. inşallah geçmişsinizdir. hocanın notu hakikaten bolmuş, siz de bu bolluktan payınızı alırsınız inşallah. biraz daha sabır.... ;)

benim de 3 tam 1 yarım var, demekki ben de 105 falan almışımdır :D