4-5 Aralık Sınav Sonuçları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan alev34
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: 4-5 Aralık Sınav Sonuçları

Girmiş olduğunuz bilgilere kayıtlı bir sonuç bulunamadı!

Geri gitmek için tıklayınız.

Allah aaaammmm yaaaaaaa çıldıracam

bende bıraktım başlarım sitesinede fosmerinede ulen zaten aranmamışım topundan başlıycam olan üyeliğe olacak. Malak bunlar malak yemeğini yiyip van gölünde yayılan malaklar gibiler bunlar ula sabahtan beridir zamanınız vardı adam gibi girseydinizya sonuçları , tc kimlik kaydın yoktur deyip deyip duruyor sinirlerim iyice bozuldu.

f_kara ' Alıntı:
allah aşkına sonucunu öğrenenler girmeyin şu siteye 50 de olsa 80-90 olsa nasıl olsa aldınız belgenizi 24 saattir sonuç öğrenemedik

çok haklısın ben bakmıorum hepinize bol şans..

Yüklemeye vakitlice başlasalardı ya! Yüklemenin bitmediğini varsayarak diyorum tabii. ÖSYM sitesi değil sonuçta, yüzbinlerce kişi yüklenmiyor...

sserpil ' Alıntı:
arkadalar sabır.. yükleme yapıyorlar belli ki hepimiz aynı anda girmeyelim. organize olalım :D 8)
ay bayılcam şimdi şuracığa

yapsalardı bu saate kadar yaaa madem yapamıyo niye 17 yazıyooo >:(

Madem ki 17:00 da açıklayamayacaksınız ne diye oraya bu saati yazıyorsunuz. Herkes yığılma yaptı tabii yükleyemiyorlar veri tabanını. Tam anlamıyla fiyasko

3000 - 5000 kayıot icin bu sorunlar cikiyorsa... orada server yerine bir DX486 var demektir:)

hiç bişey bilmiyorlarsa soy ismi A-B ile başlayanlar şu linkden C-D ile başlayan şu linkden deyip 10-15 link yapsalar yine sıkıntı çıkmazdı bunlar sistem nedir bilmez insanlar

her sınav böneminde kendilerini biraz daha aşıyorlar

SerbestMüşavir ' Alıntı:
hiç bişey bilmiyorlarsa soy ismi A-B ile başlayanlar şu linkden C-D ile başlayan şu linkden deyip 10-15 link yapsalar yine sıkıntı çıkmazdı bunlar sistem nedir bilmez insanlar

Bunu onlara yazmak veya söylemek lazım...

sayfa açıldı tc kimlik nomu girdim Şu anda sunucu cevap vermiyor. Lütfen daha sonra deneyiniz. (ERR-234 çıktı nedir bu yaaaaaaaaaaaa

Arkadaşlar bu bence tamamen işbilmezlik ve biraz da sorumsuzluk örneğidir. Dünyada milyonlarda abonesi olan siteler var. Garanti Bankası, Yapı Kredi Bankası gibi bankaların sitelerine aynı anda onbinler giriyor. Tesmer'in sitesine de 500 kişi girse patlıyor. Bu nasıl iş anlamak mümkün değil.

SerbestMüşavir ' Alıntı:

öyle demelerine gerek yok ki....

kişi tc kimliğini girmeye başladığı anda hangi servera bağlanacağını ayırt eder
ona göre o servara yönlendirip anında sonucu yapistirir ekrana...

bu kadar basittir. koskoca aöf sonucları on binlerce ogrenciyi cat diye ekliyor sisteme..

neyse neyi elestiriyorsam.. bilmiyoruz sanki:)

tam yarım saat oldu hiçbir hareket yok, tesmer'in web sitesi zaten açılmıyor, ne diyim allah akıl fikir versin, millette ne heves kaldı ne heyecan...

Saat altıda sonucumu görebilsem şaşırırım, altıya da fazla bir şey kalmadı zaten.

tesmeri aradım güvenlik cevapladı telefonu :D bence not mot yükleyen kimse yok. site kilitlendiğinden dolayı pazartesi açıklanacak derler birazdan herhalde !