4-5 Aralık Yeterlilik Sınav Sonuçları Açıklanma Tarihi Yarışması

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan battibalikyangider
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: 4-5 Aralık Yeterlilik Sınav Sonuçları Açıklanma Tarihi Yarışması

arkadaşlar sınav kağıtları en erken 9-10 aralıkta teslim olmuştur komisyona. o günden itibaren sayarsak 9-10 şubattan önce açıklanacağını sanmıyorum. ama bu sınav arası çok kısa sınavların açıklanması itiraz süreleri ve açıklanması belki bir umut süpriz yapabilirler.

askerde bile bu kadar şafak saymamıştık versek te kurtulsak şu sınavdan tövbe ettim bi daha sınavlar girmemeye ama hayatın kendi bi sınav.......

şubat ayının 28 çekmesi acaba smmm sonuçlarının erken açıklanması (ocak ayı içerisnde) açısından önemli mi

28 ocak diyorum, şafak 23 diyorum...

Ben 4 şubat demişim. hadi hayırlısı

2008 aralık sınav 12.02.2009 tarhinde açıklanmış arkadaşlar biz şubatın 15den sonraya bekliyelim

28 ocak şaka gibi 4 şubat olması gereken 15 şubat anca açıklanır..
keşke şaka gerçek olsa..

14 şubatta açıklanır sevgililer gününde 8)

şafak 20 ::)

Yahu şuarya bakmasam sınav bir anda işgüç nedeni ile aklımdan çıkıyor arada baktımmı gene kötü oluyorum. Bu sınavda %90 başarılı olmam lazım ama profların kapris yapacağı tutarsa yandığımın resmidir. Fosmer şubatın ilk haftasından önce açıklama hatta şubatın ortasında bile açıklayabilir çünkü ciddiyetsiz bir kurum. Bende tahminimi 10,02,2010 olarak değiştiriyorum artık mart sınavına son 1 ay kala açıklamazlarsada bu iş ciddiyetsizliğin ötesinde dalga geçmeye ve kötü niyete kadar gider.

stonhand ' Alıntı:
Yahu şuarya bakmasam sınav bir anda işgüç nedeni ile aklımdan çıkıyor arada baktımmı gene kötü oluyorum. Bu sınavda %90 başarılı olmam lazım ama profların kapris yapacağı tutarsa yandığımın resmidir. Fosmer şubatın ilk haftasından önce açıklama hatta şubatın ortasında bile açıklayabilir çünkü ciddiyetsiz bir kurum. Bende tahminimi 10,02,2010 olarak değiştiriyorum artık mart sınavına son 1 ay kala açıklamazlarsada bu iş ciddiyetsizliğin ötesinde dalga geçmeye ve kötü niyete kadar gider.

10 Şubat'ta açıklanırsa, 15 gün itiraz süresi 25 Şubat'ta biter. Böyle olursa da itirazları iki haftada açıklamaları gerekir, ki bir aydan önce açıklayamayacaklarını herhalde biliyorlardır. Açıklayamayıp sınavı ertelerlerse ne âlâ, ama daha önce hiç sınav ertelenmiş midir bilmiyorum.

12-13 mart sınav, bir hafta önce son başvuru etti 7 mart, bir ay itirazları okuma etti 7 şubat, 15 gün de itiraz süresi etti 28 ocak, yani şafak 18 ::)

31.01.2011 diyorum başka da bişey demiyorum saat 17:00 unutmayın

Off sıkıntı bastı ya bide gittim kursa yazıldım ya ocakta açıklanır ve ve geçersem paramı verecekler. ocakta açıklanmassa şubatta açıklanırsa geçersem parayı vermicekler boşuboşuna ödeyeceğim ya offffffff....

denetimzede ' Alıntı:
Off sıkıntı bastı ya bide gittim kursa yazıldım ya ocakta açıklanır ve ve geçersem paramı verecekler. ocakta açıklanmassa şubatta açıklanırsa geçersem parayı vermicekler boşuboşuna ödeyeceğim ya offffffff....

Bu durumda paranızın yanmaması için inşAllah kalırsınız demek daha doğru olur galiba :):):)

firat072 ' Alıntı:

sanırım ilk girişiniz
bizde 50 günden başlamıştık bugün yarın bugün yarın 77 gün sonra açıklandı
şubatın ilk haftasınıda aşar 6-11 şubat arası birgün diorum genelde 10-15 şubat arası açıklanıyor aralık sınavı

ceveevezvea ' Alıntı:
firat072 ' Alıntı:

sanırım ilk girişiniz
bizde 50 günden başlamıştık bugün yarın bugün yarın 77 gün sonra açıklandı
şubatın ilk haftasınıda aşar 6-11 şubat arası birgün diorum genelde 10-15 şubat arası açıklanıyor aralık sınavı

öyle diyosunuz da 10 şubatta açıklansa 15 gün itiraz süresi etti 25 şubat bir ay da okuma etti 25 mart bir hafta da başvuru etti 1 nisan, şaka gibi, şu ana kadar da hiçbir sınavın ertelenmediğini hesaba katarsak sanırım teziniz çürüyor...

sm³ hocam iyi diyorsunuzda karşımızdaki fosmer be hocam. İtirazların neyini okuyacaklar 25 şubat itiraz sonsa bunlar aynı notları sisteme yüklerler aynı temmuzda olduğu gibi sınava 5-6 gün kala mesela 10 martta açıklarlar. Geçen dönem benim çevremde itiraz edipde notu değişen 1 kişi bile olmadı forumlara baktım gene aynı sadece 1-2 kişinin 1 puanmı ne oynamış oda tabiki göstermelik.
Ben bunların itirazları okuduğunada inanmıyorumaynı notları sisteme yükle yükle dur aradada bir kaç kişinin 25 ini 26 yap zaten öylede kaldı böylede sonra git itiraz paralarını say temiz iş.

2009 aralık sınavı 5 şubat 2010 da açıklanmış galiba 2008 aralık ise 12 şubatta açıklanmış

28'den sonra gerilmeye başlayabiliriz :P
ee bu mendeburlar ay komisyon üyeleri mart sınavını 60 günden önce açıkladılar.
belki bunda da kıyak yapıp 27-28'de acıklayıp sevindirirler biz garipleri ::)