4-5 Aralık Yeterlilik Sınav Sonuçları Açıklanma Tarihi Yarışması

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan battibalikyangider
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: 4-5 Aralık Yeterlilik Sınav Sonuçları Açıklanma Tarihi Yarışması

Bir elinde cımbız bir elinde ayna fosmerin umurundamı bu dünya. Bir kerede şaşırtsalar gelecek hafta yada sonraki hafta açıklasalarda en azından şu stresten kurtulup kaldıysakda ders çalışma psikolojisine girebilsek yada belgeyi aldıysakda şubat ayında geç olmadan büromuzun işlemlerine başlasak birde yıl ortasında defter almanın zorluklarıyla uğraşmasak yahu 1 kere ya 1 kere şu adamlar bizi bir şaşırtsınlar

tantam ' Alıntı:
2011 1. yeterlilik sınav başvuru son tarihini 21 subat olarak biliyorum. daha onceki sınav donemlerinden bildigim bu tarihten 2 gun oncesine kadar tum itiraz sonuçları yayınlanmış oldu. itiraz süresi de 15 gün olduğuna göre ve itirazların okunup açıklanması da en az 3 gün süreceğine göre itiraz sonuçlarının açıklanması 16-17 şubat olur. Bundan 15 gün öncesi de en geç 2 şubat olur. benim tahminim 31 ocak pzt aksam aramalar başlar. 1 şubatta sitede yer alır.

itiraz etme süresi 15 gün açıklanma süresi itiraz etme süresinin bittiği tarihten itibaren 30 gün. hiç görmedim itiraz ettikten 3 günra açıkladıklarını. geçen sınav sınav 75 günde itirazda sınav açıklandıktan sonra yaklaşık 45 gün sonra açıklanmıştı ama o zaman iki sınav arası uzundu.

gencay07 ' Alıntı:
tantam ' Alıntı:
2011 1. yeterlilik sınav başvuru son tarihini 21 subat olarak biliyorum. daha onceki sınav donemlerinden bildigim bu tarihten 2 gun oncesine kadar tum itiraz sonuçları yayınlanmış oldu. itiraz süresi de 15 gün olduğuna göre ve itirazların okunup açıklanması da en az 3 gün süreceğine göre itiraz sonuçlarının açıklanması 16-17 şubat olur. Bundan 15 gün öncesi de en geç 2 şubat olur. benim tahminim 31 ocak pzt aksam aramalar başlar. 1 şubatta sitede yer alır.

itiraz etme süresi 15 gün açıklanma süresi itiraz etme süresinin bittiği tarihten itibaren 30 gün. hiç görmedim itiraz ettikten 3 günra açıkladıklarını. geçen sınav sınav 75 günde itirazda sınav açıklandıktan sonra yaklaşık 45 gün sonra açıklanmıştı ama o zaman iki sınav arası uzundu.

of offfff. tahminler tahminler tahminler hesaplamalar istatistikler... mimar sinanda istatistik okumuş bir iş arkadaşım var. bu gün dayanamayıp sordu ''hergün takvimi eline alıp neyin çıkarmasını toplaması yapıyorsun. banamı özendin işimi elimdenmi alcan'' dedi. ahh ahhh... utandım söyliyemedim diyemedim ''fosmer yoolarında sürünüyorum'' diye...

bu sonuçlar bi kereceikte erken yayınlansa olmazmı..
hepmi 60 gün üzeri..

malesef hep 60 gün üzeri

sserpil ' Alıntı:
bu sonuçlar bi kereceikte erken yayınlansa olmazmı..
hepmi 60 gün üzeri..

2010 mart sınavı yanılmıyorsam 55 günde açıklandı.

Tesmere baktımda YMM sınavı açıklanmış belki bir yüzümüzü güldürürlerde bizimkinide açıklarlar aslında palaya bir mail atsak kağıtları okumayı bitirdinmi desek acep ne cevap verir.
Bilgini kendine sakla, hoplama, zıplama, yeme içme , nefes alma, 150 yıllık eğitim hayatımda senin gibi öğrenci çok gördüm akıllı ol ders çalış kaynak istersen kaynak benim tekdüzeni ben buldum ben icat ettim arada nereye çalıştığınıda söyle sınavda ordan sormayayım.

ukalalık yapma, ne yapacağımı sana mı sorucam, oldu paşam başka bir emrin var mı ?

Hocam bu aslında çocuklar duymasındaki seyyar tayyar gibi ben buldum. Birgün oturuyordum hanım geldi bir salatalığa baktım birde yoğurda yahu şu salatalığı yoğurda kıysam ne olur acaba dedim , bakimm bir baktım cacık oldu be yaaa :):) cacığıda ben buldum, yetmedi yoğurdu suyla karıştırdım ayranıda ben buldum o da yetmedi sütü mayalamayı ben buldum yoğurduda ben buldum beyaaa :):).

Bizimkiside sanki tek düzeni buldu. Ben evde otururken tek düzeni buldum, hesap ettim hesaplarken hesapları buldum , kitap ettim kitap düşünürken defterleri buldum , internete baktım dedim bir baktım e-vergiyi buldum, gelir tablosunu mizanları karıştırdım bilançoyu buldum, ben buldummmm sanamı soracam ........

şimdi hocaya okuyup okumadığını soruyonuzmu sormuyonuzmu ? icraataaa geçsek

Ben herkese ters cevap verdiğini duyunca en son insan gibi sayın hocam dedim, saygılı saygılı yazdım, puanlama sisteminizi öğrenebilmem mümkünmüdür dedim , yazıma saygılarımla yıda ekledim yani o yazıyı okuyan biriinin içinde azıcık insanlık olsa kendine saygı duyulduğunu anlar ve en azından ona göre seviyeli bir cevap yazardı ama sonuçta ağzımın payını aldım kendime gelmem 2 gün sürdü
Ben bir daha saygı duyulmaması gereken insanlara mail atmam ama aramzıda yeni ve taze kan varsa atsın ben bir daha o adamın cevabını kaldıramam benim bünye almaz.

seni bu kadar hırpalayacak ne dediki shotland merak ettim?

bence hocada yapılan yorumlardan bıktı sıkıldı artık iyi bile yaklaşşan kötüye yoruyor heralde onun yerinde olmakta istemez insan ya.

ama yinede ters çıkışmasına bir anlam veremedim.

bende mail atmıştım yusuf sürmene aynen şu cevabı vermişti muhtemelen herkese aynı cevabı vermişti : it ürür kervan yürür.bana akıl vereceğinize oturup dersinize çalışın.smmm olmak zorunda değilsiniz.biz bu soruları üniversitede 1.sınıf öğrencilere soruyoruz.sizlerin seviyesinin bu kadar düşük olduğunu görünce gözlerime inanamadım.

Yusuf Sürmen Beyfendisine birisi haddini verecek bir gün ama bakalım o gün ne zaman olur.

it ürür kervan yürür se

bizi it olarak görüyorsa bilsin ki kervandaki arabaları da ya at ya öküz çeker

1. sınıf öğrencileri çözüyormuş aklınca bizim yetersiz olduğumuzu söylüyor

oda başkanı da dahil olmak üzere yıllardır bu mesleğin içinde var olan muhasebe ile ilgili kitap yazmış olanlar bile yusuf sürmen'in saçmaladığını söylüyor

bende psikolojik olarak hocanın eziklik duygusuna sahip olduğunu düşünüyorum.

illkez kendini önemli bir görevde buldu ve fırsatı kullanıyor

bende sürmene mail atmışsım konuştuk cevap yazmış bana sizlerin başarılı olması bizi ancak mutlu eder başarısızlığınız üzer mısırdaki firavunlar gibi görmeyin bizleri amacımız sizlere bilgielrimizi aktarabilmek kul hakkı nedir iyi biliriz bizde sonuçta muhasebenin temeli kutsal kitaplara dayanmaktadır umarım gönlünüzce olur herşey başarıalrınızın devamını dilerim yazmış bana :D

stonhand ' Alıntı:
Hocam bu aslında çocuklar duymasındaki seyyar tayyar gibi ben buldum. Birgün oturuyordum hanım geldi bir salatalığa baktım birde yoğurda yahu şu salatalığı yoğurda kıysam ne olur acaba dedim , bakimm bir baktım cacık oldu be yaaa :):) cacığıda ben buldum, yetmedi yoğurdu suyla karıştırdım ayranıda ben buldum o da yetmedi sütü mayalamayı ben buldum yoğurduda ben buldum beyaaa :):).

Bizimkiside sanki tek düzeni buldu. Ben evde otururken tek düzeni buldum, hesap ettim hesaplarken hesapları buldum , kitap ettim kitap düşünürken defterleri buldum , internete baktım dedim bir baktım e-vergiyi buldum, gelir tablosunu mizanları karıştırdım bilançoyu buldum, ben buldummmm sanamı soracam ........

:D ;D Aynen durum bu.

alev34 ' Alıntı:
bende sürmene mail atmışsım konuştuk cevap yazmış bana sizlerin başarılı olması bizi ancak mutlu eder başarısızlığınız üzer mısırdaki firavunlar gibi görmeyin bizleri amacımız sizlere bilgielrimizi aktarabilmek kul hakkı nedir iyi biliriz bizde sonuçta muhasebenin temeli kutsal kitaplara dayanmaktadır umarım gönlünüzce olur herşey başarıalrınızın devamını dilerim yazmış bana :D
budurumu iyi kullan alev34 sana kimseye yapmadığı kıyağı yapmış :D

sinanyucel ' Alıntı:
alev34 ' Alıntı:
budurumu iyi kullan alev34 sana kimseye yapmadığı kıyağı yapmış :D
biz iyiyiz yaaa aramızdan su sızmaz konuştuk bayağı sonunda dicektim hacı veriyim kimlik numaramı bir el şu kağıda :D

not:hocalar kağıtları okurlarken isim kimlik no adres vs görmüyorlar.