personel maaş programı

506 Sayılı SSK'nun Ek 5.Maddesinin 4 Numaralı Bendi İle İlgili >>>(30/11/07 Son)

Ynt: 506 Sayılı SSK'nun Ek 5.Maddesinin 4 Numaralı Bendi İle İlgili Tebliğ

Bir değişiklik yok , ben hala bildirgeleri vermedim düzenleme çıkma ihtimaline karşı bekliyorum eğer bir düzenleme ekim ayı içerisinde gerçekleşmezse eskisi gibi vericem, daha sonra düzeltmenin düzeltmesi ile uğraşmaktan daha iyidir diye düşünüyorum.

Ynt: 506 Sayılı SSK'nun Ek 5.Maddesinin 4 Numaralı Bendi İle İlgili >>>(30/11/07 Son)

yani eylül ayına ait beyannameleri eskisi gibi mi vereceksiniz??

Ynt: 506 Sayılı SSK'nun Ek 5.Maddesinin 4 Numaralı Bendi İle İlgili >>>(30/11/07 Son)

Evet şu an öyle düşünüyorum, eğer firma, düzenleme (sanırım kasım ayı içinde yapılacak) kapsamından çıkarsa tekrar düzeltme ile uğraşmayalım.

Bence yeni düzenlemey göre verin, bugün SSK'ya gittik, dosyalarla gelenler vardı, Kasım'da gelip iptal ve düzeltmeler için dosyaları verebileceğimizi söylediler, yani uygulama başlamış gözüküyor, o sebeple biz bu ayı 01 ve 03 'e göre 2 bildirge hazırlayarak verdik

Benim firmada şöyle bir teraddüt var, firma bakır döküm yapıyor ancak sözkonusu mevzuatta tunç döküm diye geçiyor, şimdi tunç=bakır mıdır veya tunç kapsar bakır mı veya bakır kapsar tunç mu tarzında bir cevap bekliyorum

04/10/07 tarihinde bir mail daha gönderilmiş, bunları nerden nasıl takip edecez ssk nın sitesinde açıklama yok, mevzuat sitelerinde yok, mail listelerine mi üye olmamız lazım, içerde adamımız mı olması lazım, kaç gün geçti üzerinden bu gün tesadüfen okuduğum bir makale ile farkına vardım, yani makale sahibi konuyu kaleme almasa haberimiz olmayacak, ne diyim bilmiyorum. Allah sabır versin... Bütçe görüşmeleri sırasında yeni bir gelir kalemi oluşturuldu ve bu kalem üzerinde ciddi bir artış oranı hedeflendi sanırım.

Ogün Güneş ' Alıntı:
04/10/07 tarihinde bir mail daha gönderilmiş, bunları nerden nasıl takip edecez ssk nın sitesinde açıklama yok, mevzuat sitelerinde yok, mail listelerine mi üye olmamız lazım, içerde adamımız mı olması lazım, kaç gün geçti üzerinden bu gün tesadüfen okuduğum bir makale ile farkına vardım, yani makale sahibi konuyu kaleme almasa haberimiz olmayacak, ne diyim bilmiyorum. Allah sabır versin... Bütçe görüşmeleri sırasında yeni bir gelir kalemi oluşturuldu ve bu kalem üzerinde ciddi bir artış oranı hedeflendi sanırım.

Merhaba ;

Konuyla ilişkin bugün yayınlanan genelgenin linki ;

http://www.alomaliye.com/2007/sgk_2007_88.doc