7/7 Yaptım.Yeterlilik Kitap Ve Notlarını Satıyorum

Dostlar,

Bende tüm derslerimi verdim bu sınavda çok şükür.

Dehanın 7 kitaplık seti ve büyük 707 diye bir kitabı var. Bu kitaplara hemen hemen hiç dokunmadım. Gerçekten ihtiyacı olan bir arkadaşıma vermek istiyorum. Ücret talep etmiyorum sadece kargoyu siz öderseniz sevinirim.

Dileyen özel mesaj atsın lütfen.

Finansal muhasebe, analiz, meslek hukuku ve hukuk sınavlarını geçtiğim için bu kitaplarım boşa çıkmıştır. Lütfen ihtiyacı olan arkadaşlar iletişime geçsin özel mesajdan.

merhabalar
kaynak kitaba çalışma için çok ihtiyacım var ve ikinci el kitap pazarını gezdim ama maalesef sadece başlatma için kaynak görebildim. başarılı olan arkadaşlardan kaynaklarını göndermelerini rica ederim. tarih olarak eski bir yazışma ama inşallah cevap veren bulurum :(

Arkadaşlar , ilk hakkımda 7/7 yaptım elimde B.... dershanenin kitapları ve notları mevcut. sadece bu kaynaklardan çalışarak ciddi bir başarı elde ettim. şans eseri forumda bu konuyu görünce yazmak istedim.İstanbulda yım. Ciddi anlamda ihtiyacı olan birileri var ise herhangi bir ücret talebim yok dua etsin yeter. İsteyen arkadaş bana ulaşsın kendisine ödemeli olarak kargo yapayım.

Arkadaşlar , ilk hakkımda 7/7 yaptım elimde B.... dershanenin kitapları ve notları mevcut. sadece bu kaynaklardan çalışarak ciddi bir başarı elde ettim. şans eseri forumda bu konuyu görünce yazmak istedim.İstanbulda yım. Ciddi anlamda ihtiyacı olan birileri var ise herhangi bir ücret talebim yok dua etsin yeter. İsteyen arkadaş bana ulaşsın kendisine ödemeli olarak kargo yapayım.

ne zaman yaptınız bu sıanvın sonucları açıklandımıkı?

bence şulem1 biraz kıskanmış olabilir. ona da saygı duymak lazım.

20 TL yi birine bağış olarak vermesini destekliyorum.

Kolay Gelsin