8.000 Üzeri Tevsik ile ilgili

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan batlı
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

batlı

Katkı Sunan Üye
ticari ilişki içerisinde bulunduğumuz bir firmadan 30.000 tl borç para aldık. alırken banka hesabımıza geldi, burada sorun yok. fakat geri ödemesini yaparken personelimiz şahsi hesabına havale yaptık.(135 personel hesabını borçlandırdım). personelimizde bunu gitti firmaya elden ödedi. 135 hesabı alacaklandırıp karşı firmaya borçlandırmak kaydıyle mahsup fişi yaptım. burada ödemeyi karşı firmaya direk olarak banka kanalıyle yapmadığımızdan olumsuz eleştiri ile karşılaşabilirmiyiz. öncesinde karşılaşacağımızı düşünürken sonrasında ise sonuçta personelimizin hesabına para gönderirken banka kanalını kullandığımız için sorun olmıyacağını düşündüm. siz ne düşünürsünüz...

Ynt: 8.000 üzeri tevsik ile ilgili

Bnece hatalı işlem. Burda önemli olan sizin persnoleize ödeme yapmanız değildir. Önemli olan firmaya yapılan ödemediri. Karşılığında kasa tahsilat makbuzu alınacaktır.

Ynt: 8.000 üzeri tevsik ile ilgili

yani sayın nguroy, kesinlikle banka bu işlem başlangıcından bitişine kadar banka kanalı ile olmalıdır diyorsunuz öylemi. öyleyse personelimizde bu parayı banka kanalı ile karşı firma hesaplarına intikal ettirirse sorun kalmaz.