Selamlar
Geçen yıl 7 yıllık genel kurul birden yaptım.Genel kurullada tasfiyeye gittik.Fakat ara yıllarda olağanüstü genel kurul yaparak temsil ilzam yetkilerini yenilemiştim.Yani şirketin yönetim kurulu yok değildi.Sadece prosedür gereği yapılacak genel kurulları yapılmamıştı.
Tasfiyeye gitmek istediğimizde Sanayi Ticaret Bakanlığı, önce bütün genel kurulları yapacaksınız,tasfiyeye gidileceği konusunu da toplantıya ekleyeceksiniz.Hatta tasfiye işlemi içinde gerekli belgeleri ekleyecek ve ilana sunacaksınız demişti.
Bizde bu şekilde hem 7 yıllık genel kurulu yapmış,hemde tasfiyeye giriş işlemini de başlatmış olduk.2-3 ay sonrada tasfiye işlemi sonuçlanacak.
Ticaret il müdürlüğü ile görüştük demişsiniz ama Ticaret bakanlığı'ndan mı yoksa sicil müdürlüğü'nden mi bahsettiniz tam anlayamadım.
Bakanlıkla birebir görüştünüz mü bilemiyorum,bana kalırsa mahkemeye gidilecek bir durumunuz olmamalı.Kaldı ki aile şirketi olduğunu söylüyorsunuz.Yani tasfiyeye muhalefet edebilecek ortak yok sanırım.Tasfiyeye girilmek istendiğine göre,yönetim kurulu başkanlığı konusunda da muhalefet herhalde ki kimse olmayacaktır.
Sanki bakanlıkla tekrar görüşülmesi icap ediyor gibi...
Şu an için söyleyebileceklerim bunlar..
Saygılar