Amortisman Satışı KDV Beyannamesi

Merhabalar,
Ekim 2024 tarihinde sabit kıymetlerimizden bir tanesini yurtdışına sattık.
Faturasını kesip 120-255-679 hesaplarını kullanarak muhasebe kaydını yaptım ama o dönemki KDV 1 Beyannamesinde 301-mal ihracatı olarak beyan etmişim. Şuan farkediyorum ve sanırım 503-Amortismana Tabi Sabit kıymet Satışları olarak beyan etmem gerekiyordu?
Düzeltme vermem gerekir mi ve tam olarak ne yapmam konusunda yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.

Herkese İyi Çalışmalar

Atik ihraç edildiğinden dolayı beyanınız doğrudur. Düzeltme vermenize gerek yok. Bu satışa ait kdv iade talebiniz olsaydı 503 kısmında göstermeniz durumunda iade alamazdınız.

Atik ihraç edildiğinden dolayı beyanınız doğrudur. Düzeltme vermenize gerek yok. Bu satışa ait kdv iade talebiniz olsaydı 503 kısmında göstermeniz durumunda iade alamazdınız.
Merhabalar öncelikle teşekkürler Bülent Bey,
Bu kayıdı farketmemin nedeni TÜİK'in yolladığı Uluslararası Hizmet Ticareti İstatistikleri Araştırması formunu dolduruyorum. İhracatlar kısmına bu tutarı dahil etmeli miyim etmemeli miyim emin olamadım. Çünkü 601 hesap değil 679 hesap kullanarak kaydı yaptım ama KDV 1 beyannamesinde belirttim. TÜİK beyannameleri de kontrol ettiği için bunu dahil etmezsem yanlış tutar belirtmiş mi olurum emin olamadım.