Ankara Odası Kursu Ders Ses Kayıtları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan SSERKAN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Ankara odası kursu ders ses kayıtları.!

sesli dosyaları tekrar yükleseniz olmazmı serkan bey

394733 ' Alıntı:
sesli dosyaları tekrar yükleseniz olmazmı serkan bey

Gerçekten çok iyi olur, verginin 1-2-3 dosyası var bende ama devamı ve denetim yok, o zamanlar yüklememişim akıllı gibi ? çok kızdım kendime inşallah Serkan beyde vardır ,

arkadaslar bende vergının ılk 5 tanesı var ben de yukleyecegım kısa sure ıcınde yalnız soon 6- ve 7 ses kaydını elınde olan bırısı yuklerse cok cok ıyı olur hepbırlıkte arayalım gecen sınav donemı ben cok aradım ama bulamadım son kayıtları :(((

4-5 dosyaları bana mail olarak atabilir misiniz rica etsem,
Sserkan arkadaşımızada ben mail yoluylada ulaşmaya çalıştım ama umarım mailini okuyordur.
Denetim var mı peki siz de?

gerçekten çok iyi olur arkadaşlar herkes ne varsa bi paylaşırsa elindekini tamamlarız sanırım

1-2-4 var bende (3 diye yanlış yazmışım) evdeki pcde
Ne yapayım nasıl göndereyim size?
Zipleyip mail atsam gelir mi ?
Öyle paylaşım sitelerine yüklemeyi bilmem ben : )

394733 ' Alıntı:
gerçekten çok iyi olur arkadaşlar herkes ne varsa bi paylaşırsa elindekini tamamlarız sanırım
bu arada ben sizi tanıyorum bir yerlerden :)

bütün forumlardaki nikim 394733 tür benim zipleyip mail atsan sığarmı bir maile yine yükleme sitelerine işimiz düşecek gibi ama bende bilmem yükleme yapmasını

Akşam evden denerim o zaman
Outlooktan belki gönderilebilir,

hedef1 ' Alıntı:
4-5 dosyaları bana mail olarak atabilir misiniz rica etsem,
Sserkan arkadaşımızada ben mail yoluylada ulaşmaya çalıştım ama umarım mailini okuyordur.
Denetim var mı peki siz de?

arkadaslar oyle gıtmıyor maalesef denedık bız nete yukleyecegız yıne mecbur ben deyeyım bakalım bu gece bır tanesını en azından 3 ve 5 ten bırını.. sız de 6 ve 7 yı bulursanız cok ıyı olur.. malesef bende yok ama sorabılırım bı kac kısıye denetımlerı.. haberleselım bana da lazım son hakkım valla ben bı sekılde nete atacagım onları.. sız de ulasmaya calısın lutfen su son ıkı kayda..

tek yolu Sserkan arkadaşımıza ulaşmak sanırım ,
tanıyan bilen yok mu kimse acaba ?

o adrese mail attım cevap gelmedi belki kullanmıyordur o mailini

Arkadaşlar merhaba,

Hiç vakit bulamadığımdan ve şirkettede bu tür dosya paylaşım siteleri yasaklı olduğundan dosyaları tekrar yükleyemedim.Ama damdan düşenin halinden damdan düşen anlar diyerek, kursa gitmeyen arkadaşlara veya imkanı olmayan arkadaşlar için bir yolunu bulup tekrar yüklemeye çalışacağım.Umarım ALLAH herkesi bu sınav stresnden bir an önce kurtarır.
Vergi hukukundan çoğu kişide ilk 5 dosya var sanıyorum.o yüzden ilk 6-7 yi yükledim.elinde olan arkadaşlar diğerleri yükleyerek tamamlarsa bende diğer dersleri tamamlamış olurum.Bazı arkadaşlar sayısal dersler ile ilgili istemiş maalesef.Maliyet+Finansal+Analiz ile ilgili bir ses kaydı yok.

http://www.dosya.tc/down/JVO5Ar/VERG_HUKUKU6.mp3.html
http://www.dosya.tc/down/JVO5Ar/VERG_HUKUKU7.mp3.html

Dersi Eray MERCAN kendi kitabından anlatıyor takip ederek giderseniz daha faydalı olur.

SSERKAN ' Alıntı:
Arkadaşlar merhaba,

Hiç vakit bulamadığımdan ve şirkettede bu tür dosya paylaşım siteleri yasaklı olduğundan dosyaları tekrar yükleyemedim.Ama damdan düşenin halinden damdan düşen anlar diyerek, kursa gitmeyen arkadaşlara veya imkanı olmayan arkadaşlar için bir yolunu bulup tekrar yüklemeye çalışacağım.Umarım ALLAH herkesi bu sınav stresnden bir an önce kurtarır.
Vergi hukukundan çoğu kişide ilk 5 dosya var sanıyorum.o yüzden ilk 6-7 yi yükledim.elinde olan arkadaşlar diğerleri yükleyerek tamamlarsa bende diğer dersleri tamamlamış olurum.Bazı arkadaşlar sayısal dersler ile ilgili istemiş maalesef.Maliyet+Finansal+Analiz ile ilgili bir ses kaydı yok.

http://www.dosya.tc/down/JVO5Ar/VERG_HUKUKU6.mp3.html
http://www.dosya.tc/down/JVO5Ar/VERG_HUKUKU7.mp3.html

Dersi Eray MERCAN kendi kitabından anlatıyor takip ederek giderseniz daha faydalı olur.
süpersinizz Serkan bey çookkkkkk teşekkürlerrr

nasıl yükleyeceğim banada anlatırsanız bendekileri ulaştırayım.

SerbestMüşavir ' Alıntı:
serkan arkadaşın maili
.........................

Sn.Serbest müşavir siz de de sanırım maliyet notları varmış , riac etsem ?

ilk 5 ide paylaşan bir arkadaş olsa süper olacak

gönderdim teşekkürler,