Apartman Aidatı

Üyelik
24 Şub 2012
Mesajlar
11
Konum
yalova
babamın üzerine aldığımız toki dairesinde oturuyorum,borçlarımdan dolayı apartman aidatlarını ödeyemedim ve 4000 tl kadar birikti,bunun üzerine yönetim babamın maaşına haciz koydu ve heray kesiliyor,buna müteakip babamın kendi oturduğu evine ve köyde olan ufak tefek toprağına bile haciz koymuşlar,evi gösterip kredi çekmek istiyoruz ancak haciz olduğu için alamadık,maaşa haciz koydukları ve aldıkları halde diğer taşınmazlarada haciz koymaları doğru birşeymidir,bunu yapmaya hakları varmı,eğer yoksa negibi birşey yapabilirim.
 
Alacaklı alacağını alabilmek için tüm yasal yolları dener. Bunu ancak yönetimle uzlaşma sağlayarak haczin kaldırılmasını temin eder ve kredi alabilrisniz.
 
sayın vatandaş(çünkü rumuzun ne anlayamadım)
öncelikle işi doğru anlatalım. borcunuz aidat mı yoksa taksit mi? muhtemelen taksittir. babanızın maaşına ve gayrimenkule haciz konulabilir. 4000 tl çok büyük para değil. idare ile görüşüp bazı hacizleri kaldırıp satıp ödeyebilirsiniz.
selamlar
 
şöyle söyleyeyim merkezi sistem kömürlü olduüu için yılın 7-8 ayı yakıt parası ödüyoruz+aidat.bunlar birikti.bugün öğrendimki bu para faizi ve avukatlık ücretiyle beraber 9bin tl olmuş,yönetimler bu paraya faiz işletebilirmi,yani ticarethane değil burası,ayrıca avukatlık ücretide 1750 imiş.yani bir icra takibi açacaksın bukadar para sana yansıtılacak,kaldıki tek ben değilim.yaktığımız bir kömür yahu,üstüne 4-5binlira daha koysam burdan ev alırım,bu para 3 senelik bir para.kimse neden ödemedin demesin 3 senedir aldığım bütün parayı borçlarımı kapatmak için kullanıyorum,sıra geldi bu biriken aidatlara,bana yol gösterinki çatışmaya girmeyeyim yönetimle.
 
Üst