Aralık 2009 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair..

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan hakankrl
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

hakankrl

Tanınmış Üye
5-6 Aralık 2009 ???Şimdiden başlamak lazım.
Temmuzda giren arkadaşların umarım bu konuda işleri olmaz,öneri ve tavsiyeleri dışında.

Ynt: Aralık 2009 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair..

bu konuda çook işimiz var daha Allah 2010 konularına baktırmaya..

çekilcek dert değil valla Allah sabır versin ilk defa gireceklere...

korktum şimdi yaa ufffff 5-6 aralık yeterlilik sınavı ilk girişim olacak kendime sürekli tekrarlıyorum ders çalışmam lazım ders çalışmam lazım diye Allah herkese kolaylık versin

Başka bir başlıkta paylaştığım notları buraya da ekleyeyim..Lütfen elinizdeki güzel notları siz de paylaşın.Başarılar herkese

hakankrl ' Alıntı:

hakankrl ' Alıntı:

ilk girecek arkadaşlara allah kolaylık versin. bende mart sınavı olunca çalışmam lazım çalışmam lazım dedim. işten eve gidince ya şu diziyi bi izleyim dedim dizi bitti , bu saatte çalışsam aklıma girmez yarın çalışıyım dedim. hafta sonu kesin sabah 9 akşam 5 çalışıcam dedim. bayansanız evde temizlik falan beklediğini atlamış oluyorsunuz. süreç çok uzun hele bu arada özel sorunlar maddi manevi sorunlar yaşarsanız iyice dağılıyosunuz. sonuçta klasik türk vatandaşı gibi son 15 gün kala hayattan kopuyor yolda giderken bile ya şu neydi diip kitabı açarken buluyosunuz. araba kazası atlatılabiliyor. veya para üstü almadan uzaklaşabiliyorsunuz. oyüzden özelde insan ilişkilerini sıfıra indirin bence. ve birde ezber yapacaksanız şarkı dinlemek yolda giderken tabela okumak dahil istemsiz hafızada yer edecek şeylere izin vermeyin ki hafıza tek kanunlara çalışsın.
bu benim kendi sınava hazırlık tecrübemdi.

Hakan Bey eklediğniz notlar gerçekten çok güzel paylaşımınız için çok teşekkür ederim emeğinize sağlık özellikle YMM İsa Karşının ders notlarını çok aramıştım birkaç tavsiyede okuyunca hemen döktüm kağıda ciltledim gerçekten çok faydalılar tekrar teşekkürler

sg_48 ' Alıntı:
Hakan Bey eklediğniz notlar gerçekten çok güzel paylaşımınız için çok teşekkür ederim emeğinize sağlık özellikle YMM İsa Karşının ders notlarını çok aramıştım birkaç tavsiyede okuyunca hemen döktüm kağıda ciltledim gerçekten çok faydalılar tekrar teşekkürler

Rica ederim, ben de bu notu bu forumda Hande isimli bir arkadaştan edinmiştim.Siz de güzel notlar edinirseniz, paylaşımda bulunursanız seviniriz. :)

Keşke sınavdan önce olsaydı... Yine de teşekkürler Hakan Bey...

aturkan ' Alıntı:
Keşke sınavdan önce olsaydı... Yine de teşekkürler Hakan Bey...

30/05/2009 da eklemiştim ama Temmuz/09 başlığındaydı.

Gözümden kaçtı o zaman... Sağlık olsun... Umarım sınav için ihtiyaç olmaz ama genelde gayet güzel bilgiler...

[/quote]

30/05/2009 da eklemiştim ama Temmuz/09 başlığındaydı.
[/quote]

Aralık dönemi için kursa gitmeyi düşünen var mı, özellikle Deha'nın Ankara için fiyatları hakkında bilgisi olan.

Selam forumdaşlarım. aralıkta ilk defa girecek arkadaşlar eğer çalışmaya başlamadıysanız bir an önce başlamalısınız. zaman çok çabuk geçiyor 4,5 ay çalışın işi bitirin. kolay gelsin.

arkadaşlar finansal tablolar ve mali analiz dersine nalan akdoğan ve nejat tenkerin ortak yazılan kitabından çalışan varmı kitap çok ayrıntılı yazılmış ben de kursa gitmediğim kendim çalıştığım için korkuyorum ayrıntılara fazla takılıp esas yerleri atlamaktan kurs en azından çalışılması gereken konuların çerçevesini belli eder ama işte belli bile değil muğla odada açılıp açılmayacağı kursun katılım olursa açılacakmış inş açılır

Adem Çabuk-İbrahim Lazol'un Mali Tablolar Analizi kitabını aldım ben de, bu kitap nasıldır,çalışan var mı bu kitaptan yeterli olur mu. Henüz başlamadım

ben başladım Hakan Bey başlayınca çok çalışmak gereğini anladım bu derse tavsiye ederim başlamanızı gerçi ben başladım da ne oldu daha başlarda umutsuzluğa kapıldım ama biraz korku iyidir diye düşünüyorum derse adapte olmak için bakalım hayırlıs inşallah hepimiz başarırız

Maliyetten hangi kaynaktan çalışıyorsunuz, bende Yurdakul Çaldağ 'ın kitabı var ama daha çok konu anlatımına dönük birşeyler arıyorum.

ben bir arkadaştan anadolu üniversitesinin kendi yayını olan kitabını alacağım maliyet için onun anlatımı basitten zora şeklinde uzaktan eğitim mantığıyla hazırlandığı içinde kendi başına anlaşılabilinir diye düşünüyorum ayrıca yurdakul hocanın kitabı var ama sırf soru cevap anlatım olmadığı için onu sınava yakın 1 aya bırakacağım

Kamil Büyükmirza hocanın kitabı tam anlamıyla yeterli olur.