FERCEY ' Alıntı:ben martta verdim hepsini, vergi gerçekten sorun kapsamı çok geniş nerden soru geleceğini kestirmek zor, bütün kanunları ezberleme şansın yok. bu durumda son 10-15 yılda soru gelen konuları belirleyerek bunları çalış, gelebilecek uygulama sorularını da belirleyerek bu dersi halledebilirsin.
denetim son iki sınavdır geçmiş yıllara nazaran daha makul ve mantıklı sorular soruyorlar
bu dersle ilgili tavsiyem bazı konuları ezberlemenin yanında, bir denetim işleminde neler yapmalıyım / yaparım düşüncesiyle çalışırsan daha kolay kavranıyor.
kolay gelsin.
zerrin82 ' Alıntı:Arkadaşlar bende aralıktaki sınava gireceğim ama henüz çalışmaya başlamadım
biliyorum çok geç kaldım artık bu hafta başlamam gerekiyor..
Minik ' Alıntı:zerrin82 ' Alıntı:Arkadaşlar bende aralıktaki sınava gireceğim ama henüz çalışmaya başlamadım
Ne çalışsak kârdır.Bende yeni yeni başladım..
Beni bu havalar mahvetti
sg_48 ' Alıntı:Minik ' Alıntı:zerrin82 ' Alıntı:Arkadaşlar bende aralıktaki sınava gireceğim ama henüz çalışmaya başlamadım
Ne çalışsak kârdır.Bende yeni yeni başladım..
Beni bu havalar mahvetti
aynenn arkadaşlar kendime inanamıyorum bende hala çalışmaya başlayamadım bir gün çalışıyorum ertesi gün iş çıkışı denizzzz aklıma düşüyor yazın ders çalışmak ne zormuş tüm umudumu eylüle bıraktım kurs başlıyor ozamana ama en azından meslek hukukunu çalışsam aslında hepsini çalışsam uff ufff herkes böylemi en güzel mart dönemine denk gelmek herhelde hem hava sıcaktan boğmuyor bahaneler bitmezzz valla halbuki lisede sabah 3 te kalkıp ders çalışırdım Allahım bize güç ver bi kendimizi disipline etsek sonrası tamam....inşallah
inşallah izmire gideceksin değil mi kursa orada staja başlamada çok güzel arkadaşlarım oldu sınıfımız çok bağlıydı biribirine öğle yemeğine 20 kişi giderdik hemen hemen 17 kişi kazandı o sınıftan benim bitirmede izmir şansım yok maalesef .. muğlaya gideceğim inş derslerden yeterli verimi alabilirim ve sende izmir kurstan aynı şekilde bakalımmEbrulimm ' Alıntı:SF_48Ben de senin gibiyim.mArtta gireceğim,çalışmaya başlamak istiyorum ama olmuyor.İnşallah eylüldeki kurslara kendime gelirim.Son dileğin için de kocaman bir amiiin diyorum
teşekkür ederim fercey iyi dileklerin için inşallah bu da olur bakalımm bu sefer de muğlaya gidip geleceğim kursa kurs en azından çalışılacak yerlerin çerçevesini belirliyor siz aldınız mı ruhsatı 7/7 yapmışsınız sanırım martta hayırlı olsun inşallah siz de emeklerinizin karşılığını meslek hayatınızda alırsınız hemşerimFERCEY ' Alıntı:sg-48 muğladan izmire kursa gidip gelmek kolay değil başlatmayı başarmışsın, bunuda başarırsın İnşallah hemşehrim.kolay gelsin