Aralık 2009 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair..

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan hakankrl
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Aralık 2009 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair..

Senin adına üzüldüm açıkçası onca emek ver stajın bitmesine 1 ay kala iptal olursa.Hiç tesmerin sitesine girip cd lerin bitirilmesi ile ilgili yazyı okumadınmı ,hani bu kadar emeği ve parayı çöpe atmak.

Odaya(İSMMMO) sınav başvurusunu yapan var mı ?

Yeni girecekler için 22 Ağustos sonmuş sanırım.
Peki tekrar girecekler ne zaman başvuracak arkadaşlar? Bilgisi olan var mı?

kerem81 ' Alıntı:
Yeni girecekler için 22 Ağustos sonmuş sanırım.
Peki tekrar girecekler ne zaman başvuracak arkadaşlar? Bilgisi olan var mı?

http://forum.alomaliye.com/index.php/topic,28019.0.html

kerem bey bu kısımda gereki bilgi var tekrar girecekler 9 kasım son gün başvuru için
ilk kez girecekler içib 24 ağustos son gün

Evet ya ben okumuşum bile :)
Teşekkürler.

ÖNEMLİ!

Adaylar ilk sınav başvurularını bağlı oldukları odalara başvurmak suretiyle yapacaklar, ikinci ve daha sonraki sınav başvurularını; sınav giderleri karşılığı olarak öngörülen bedeli ödedikten sonra http://sinav.tesmer.org.tr veya http://www.tesmer.org.tr adresine girerek sınav başvurularını yapacaklardır. Aday sınava katılmak istediği dersleri seçerek sınav kaydını yapıp, onayladıktan sonra bir daha değişiklik yapamayacaktır. Bu nedenle adayların formu doldurduktan sonra bilgilerini tekrar kontrol ederek onaylamaları daha doğru olacaktır Faks ile yapılan başvurular kabul edilmeyecektir.

Kerem sınava girmek hoşuna gitti galiba :) .Bu ne acele dur bir açıklansın,itiraz edelim,yine aynı not gelsin sonra zaten öğreniriz başvuru tarihini.Bu arada şafak artık gözükmeye başladı gibi ????

Eee öyle yeterlilik:) Sınavlar bünyemde bağımlılık yaptı belgeyi alınca sırf zevk olsun diye tekrar dosya açtıracam ;)

Aralıkta ilk defa gireceğim.Finansal Muhasebe sınavında tali hesap açmak gerekiyor mu? Sınav tecrübelerinizden yararlanmak istiyorum.

Tesmerin sitesinde geçmiş dönem soru ve cevaplarını bulabilirsiniz.Orda da Tali hesap kullanılmamış.İstanbul odasındaki hocalarda tali hesap ve nazım hesap kullanmayın mümkün olduğunca demişti.Ama T leri muhakkak yap.Açılış,kapanış kayıtlarını yap.Alt hesap aç yada açma denmiyor.

Mart sınavında T' leri, bilanço ve gelir tablosunu yapmadan 60 aldım.

Allahım inşAllah bize de nasip etsin.Dersler hakkında bilgi verirmisin.Dikkat edilecek yerler vs.

Bende Aralıkta gireceğim ama tam anlamıyla hala çalışamıyorum:(

İzmirden tüm meslektaşlarıma selamlar,

Staj bitti ilk defa gireceğim yeterlilik sınavının ücretleri ve sınav dosyası için paraları bayıldık.Hepsi 730 tl tuttu. Aralıkta 5-6 da sınava gireceğim bir hafta sonra askere gideceğim.Kapağı açılmış gazoz gibiyim,ders çalışamıyorum,motivasyonum çok düşük.

Bir sürü kitap ismi ders notları dolaşıyor ortada, eylül gibi sayısal muhasebe derslerinden başlarım son 1 ayda da hukuk derslerini yalayıp yutarım diye düşünüyorum.Önceki arkadaşların deneyimlerinden anladığım kadarıyla ne kadar çok çalışılsa da birazda şans lazım,sorular bildiğimiz yerlerden gelir umarım.

Hak eden çalışan karşılığını al alsın.
Bol Şanslar.

herkes ders çalışıyor sanırım :D :D

evet Aralık 2009 SMMM yeterlilik adayları hoşgeldiniz :D

Umarım bu başlık son 'sınava dair' başlığımız olur

hoşbulduk :)

sayfa ne zaman hareketlenecek die bekliyordum :D

Aralık'a kadar çok zamanımız var,çok hareketlenir burası daha :)