Aralık 2009 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair..

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan hakankrl
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Aralık 2009 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair..

Sayın forum yöneticileri, bu başlığı üst başlık yapabilir misiniz.

ah ah gene burdaısssss
ah maliyet yaktın beniiiiiiiiiiii

günaydın arkadaşlar.

ben martta 3 ders vermiştim temmuzda 2 derse girmiştim ikisinide vermişim.

analiz : 60
fin. muh. :70 almışım.

kaldı aralığa 2 dersim hukuk ve vergi hukuku. varsa önerileriniz alabilirim. henüz başlamadım ders çalışmaya. dehadan kitap aldım. inşallah bu iş aralıkta biter.allah yardımcımız olsun

bende vergi ve hukuk kalmıştı temmuzda verdim
tek yapman gereken sürekli okumak başka olmuyor

arkadaşlar denetim için ömer duman, hukuk için arif kocaman ın kitapları yeterli oluyor mu?

aralıkta hukuk sınavıyla aranızdayım

Arkadaşlar,Denetimden ömer dumanın kitabı,analizden istanbul odasının kitabı,vergiden çeşitli notlar,uygulamalar vs.. notlarım var.İhtiyacı olan bir arkadaş varsa kargo yapabilirim.

Hukuk ve Maliyet ile insallah Aralıkta bitireceğim. Hukuk Arif Kocamanın kitabını almayı dusunuyorum.Maliyetten çıkmış soruların hepsini çözmek yeter diye düşünüyorum.

Arkadaşlar SM den SMMM ye geçiş yönergesine göre ilkokul, ortaokul, lise, önlisans menzunu SM ler SMMM olabilecek mi bilgisi olan var mı ?

Tüm yeni meslektaş ve adaylarından profillerindeki iletişim bilgilerini tamamlamalarını rica ediyorum. İlerde mesleki ve sosyal açıdan yazılarındantanıdığımız birine ulaşmak çok daha kolay olabilir.

merhaba,
özel smmm sınavı ile smmm olabilirler
nacizane tavsiyem buraya bu konuları yazmayalım derim .çok smmm var elini sallasan smmm tarzı olumsuz ifadeleri de görmemeye çalışalım sadece sınava yönelik şeyler yazalım motivasyonumuzun düşmemesi gerekir.
zaten dİğer konu başlıklarında bu konular yeterince tartışılıyor

hukuk sınavında arif kocamanın kitabın da şirket birleşmeleri yok idari yargı ile ilgili kısım eksik
sadece arif kocaman yeter mi sınavına bağlı arif kocamandan çalışan100 de alabilir 50 yi zor da alabilir
vergide uygulamaya yönelik kitap çok yok uygulamalarda 2 sayfayı geçmiyor
2 soru uygulama olarak geliyor .kanun metnini çalışmak uygulamayı doğru yapmayı sağlayamayabiliyor

Denetimde ömer duman yetebilirde yetmeyebilirde o da eksik kalıyor .

şu kaynak yeter ve tüm konuları içeriyor 100 almayı sağlar diyen varsa yazabilir,

cbirhan79 ' Alıntı:
Arkadaşlar SM den SMMM ye geçiş yönergesine göre ilkokul, ortaokul, lise, önlisans menzunu SM ler SMMM olabilecek mi bilgisi olan var mı ?

yeterlilik ' Alıntı:
Arkadaşlar,Denetimden ömer dumanın kitabı,analizden istanbul odasının kitabı,vergiden çeşitli notlar,uygulamalar vs.. notlarım var.İhtiyacı olan bir arkadaş varsa kargo yapabilirim.

Kitapları forumdan bir arkadaşa vermiş bulunmaktayım bilginize...

Arkadaşlar, vergi ile ilgili kitap vs. tavsiyesi olan varmı???

yeterlilik arkadaşımızın kitaplarını alan arkadaşım vergi ve hukuk notlarını burda bizimle paylaşırsanız çok sevinirim

ben vergide dehanın kitabını aldım.

hukukdada hem deha hemde arif kocaman aldım.

vergiye deha yeterlimidir arkadaşlar

nguroy ' Alıntı:
Tüm yeni meslektaş ve adaylarından profillerindeki iletişim bilgilerini tamamlamalarını rica ediyorum. İlerde mesleki ve sosyal açıdan yazılarından tanıdığımız birine ulaşmak çok daha kolay olabilir.
+1

bende analiz ve vergiyle aralıkta umarım son kez bulunacağım

aralıka belki daha çok var ama siteyi şimdiden boş bırakmamak lazım. gerçi sınava ve sonuçlarına doğru ziyaretçi sayısı epey artsada....

evet bu sınavın bombası maliyet kesinlikle. hukuk hocasının da puanlarının çok bol olmadığını gördük.40-50 arası bekliyordum ki, en düşük puanlama ile, 40 puanla bırakıldım >:(

maliyet tam bir fiyasko. bir izahat açıklama istiyorum. 70-80 ile geçmeyi beklerken 25 ile kalmak tam bir şok :o