Aralık 2009 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair..

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan hakankrl
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Aralık 2009 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair..

hakankrl ' Alıntı:
Başka bir başlıkta paylaştığım notları buraya da ekleyeyim..Lütfen elinizdeki güzel notları siz de paylaşın.Başarılar herkese

hakankrl ' Alıntı:

hakankrl ' Alıntı:

30 Mayıstan bugüne toplamda yaklaşık 500 kez indirilmiş :o
Herkesi paylaşıma davet ediyorum :)
Vaktim olduğunda elimdeki diğer notları da yükleyeceğim.

arkadaşlar
temmuz ilk girişimdi
maliyetten sadece 2. soruyu yaptım
sadece onu verebilirim derken,
5 ders birden werdim ama 6/b kapsamında stajyer olduğum için şu anda ortalamam 55 ve aralık sınavında denetim ve hukuktan
72,5 almam lazım
5 derse mi sevineyim ortalamayamı üzüleyim bilemedim

banuss74 ' Alıntı:
arkadaşlar
temmuz ilk girişimdi
maliyetten sadece 2. soruyu yaptım
sadece onu verebilirim derken,
5 ders birden werdim ama 6/b kapsamında stajyer olduğum için şu anda ortalamam 55 ve aralık sınavında denetim ve hukuktan
72,5 almam lazım
5 derse mi sevineyim ortalamayamı üzüleyim bilemedim

Bende satja gözetim altında başlayıp 6/b kapsamında tamamladım. temmuzdada ilk kez sınava girdim.YMm notumun dikkate alınmayacağını bilmiyordum.Öğrenince çok sinirlendim.Tesmeri bombalayacağım falan dedim.Sonra sınav sonucu belli olsun eğer ortalamadan dolayaı geçemezsem mahkeme veririm diye düşündüm. Ama sonuçlar faicia sadece vergi ve finansal muhasebeden geçmişim.kalanı tırt.

artık ort tutmazsa tutturabileceğim derslerden tekrar gireceğim
baska sans yok
vergi meslek hukuku ve fin tab hayatta veremem dedim
vergi ve finansal tab 50
mes hukuku 65 geldi, şimdi keşke 50liklerin birini vermeseydim diyorum
ne can sıkıcı bir durum ya

benin ymm notu 100 dü. sınavlardan 55 alsam geçiyodum. Şimdi finansal muh. dan 85 vergiden 65 almışım.Kalanlarından şimdide 55 alsam geçiyorum.

sen sanslıymışsın
notların güzel, ben 5 dersi hayal bile etmezken werince küçük bir ort sorunu ortaya çıkıverdi
3 ders 50 meslek 65 fin 60 dün sonuçlara sevinirken bugün ort aklıma geldi tüm keyfim kaçtı
hukuktan 40 denetimdende 34 ile kaldım
ya es kaza onlardanda 50 alsaydım
sanırım beterin beteride var
:))))))

banuss74 yerinde olsam sadece kaldığım derslerden değil başka derslerdende sınava tekrar girerdim.Hukuk ve denetimden 70-75 almak, maliyetten ve fin muh.dan 80-90 almaktan daha zor.Hem ne kaybedeceksin ki zaten enyüksek aldığın notu sayacaklar.

temmuz 2009 da hepsini işi bitiremediğim için
aralık 2009formuna bende transefer oldum
meslek hukuku ve maliyet muhasebesi ile
aralık ayını bekliyeceğim,
maliyet muhasebesinden kalmamın nedeni,bütün konuları
bildiğimi iddia ediyordum ama soru çözerek pratik yapmadığım için
sınavdan başarılı oldum,şimdi sürekli soru çzcem
meslek hukukundan neden kaldığımı çözemiyorum bu ders için tavsiyesi olan varmı
kolay zannettiğim ders

merhaba ben vergi hukukundan, maliyet muhasebesinden ve genel hukuktan kaldım il girişimdi doğrusu maliyet muhasebesinden ve vergi hkukundan kalacağımı bekliyordum fakat genel hukuktan neden kaldığımı anlayamadım oysa hepsini yapmıştım süpriz oldu benim için de bu ders neye göre not veriyorlar anlayamadım

yusufalemdar ' Alıntı:
kolay zannettiğim ders

kanun ve yönetmeliklere çalışman yeterli.hiçbirinden çıkmaz diye düşünme.heryerden çıkabiliyor. full ezber yapman lazım

Selamlar Arkadaşlar,Şimdi evdeki notlarıma baktımdaGeçmiş olduğum derslerle ilgili hala elimde olan notlar mevcut.Lütfen ihtiyacı olan,çalışacak arkadaşlar varsa onlar nasiplensin.Denetimden Ömer duman kitabı ve yine buna ek olarak çok güzel bir kitap özeti (Ömer dumanda olmayanlar var),Analizden Odanın Finansal analiz kitabı ve Deha'dan bir öğrenciden alınmış analiz tüyoları(nasıl yorum yapılır kalem kalem anlatmış ve yazmış),son olarak Vergi Kanun kitapçığı,uygulamarı buradan bir arkadaşa gönderiyorum.Şu an elimdeki kanun kitapçığı en son basım değilde bir önceki basım.Bunu vermemin nedeni Meşhur Ateş hoca,Önemli yerleri işaretlettirmişti alan arkadaş bu kanunlara bakması amacı ile verebilirim.Özelden adres bilgilerinizi yazmanız yeterli.Hepinize başarılar....Diğer hukuk dersleri için kaynak yok zaten bende kaldım sınırda :D.

merhaba arkadaşlar, benimde 3 dersim kaldı...(denetim,vergi,analiz) aralıkda tekrar giricem.... denetimden biraz endişeleniyorum... acaba bana hangi kitabı önerirsiniz.... kazanan arkadaşlarımın başarısından yararlanmak ister şimdiden hepsini tebrik ederim...

yeterlilik ' Alıntı:
Selamlar Arkadaşlar,Şimdi evdeki notlarıma baktımdaGeçmiş olduğum derslerle ilgili hala elimde olan notlar mevcut.Lütfen ihtiyacı olan,çalışacak arkadaşlar varsa onlar nasiplensin.Denetimden Ömer duman kitabı ve yine buna ek olarak çok güzel bir kitap özeti (Ömer dumanda olmayanlar var),Analizden Odanın Finansal analiz kitabı ve Deha'dan bir öğrenciden alınmış analiz tüyoları(nasıl yorum yapılır kalem kalem anlatmış ve yazmış),son olarak Vergi Kanun kitapçığı,uygulamarı buradan bir arkadaşa gönderiyorum.Şu an elimdeki kanun kitapçığı en son basım değilde bir önceki basım.Bunu vermemin nedeni Meşhur Ateş hoca,Önemli yerleri işaretlettirmişti alan arkadaş bu kanunlara bakması amacı ile verebilirim.Özelden adres bilgilerinizi yazmanız yeterli.Hepinize başarılar....Diğer hukuk dersleri için kaynak yok zaten bende kaldım sınırda :D.

Arkadaşlar Yukarıda yazılı notları Arkadaşlara gönderdim,Şu an sadece Ömer duman'nın denetim kitabı kaldı.Hepinize başarılar.

scakal ' Alıntı:
yusufalemdar ' Alıntı:
kolay zannettiğim ders

kanun ve yönetmeliklere çalışman yeterli.hiçbirinden çıkmaz diye düşünme.heryerden çıkabiliyor. full ezber yapman lazım
teşekkür ederim tavsiyeniz için,çok haklısın zaten meslek kanunu diğerlerine göre çok kısa birde dahada kısaltan kaynaklara bakınca kalıyor insan sınavdan,ben özetten çalışmıştım geçenki sınava özette olmayan sorularda geldi,
bu arada ilk mesajımda maliyet muhasebesinden soru çözmediğim için başarısız oldum yazacakken başarılı oldum yazmışım,sayısal dersler soru çözmeden başarılı olunamaz.

merhaba, hakan arkadaşımızın yolladığı ders notlarına tıklıyorum ama yabancı yazılar çıkıyor...

Merhaba arkadaşlar ben Ymm gözetiminde staj yaptım odaya üç kere not götürdüm notlarım sırasıyla 70+98+100=268/3=(89) olması gerekirken sonuçlarda 85 görüyorum bunun özel bir nedeni olabilir mi yoksa hata mı var fikrinizi tesmeri aradım p.tesi bakıcaklarını söylediler acaba bilmediğim veya atladığım bir durum mu söz söz konusu fikrinizi alabilirmiyim teşekkürler....

AKE53 ' Alıntı:
Merhaba arkadaşlar ben Ymm gözetiminde staj yaptım odaya üç kere not götürdüm notlarım sırasıyla 70+98+100=268/3=(89) olması gerekirken sonuçlarda 85 görüyorum bunun özel bir nedeni olabilir mi yoksa hata mı var fikrinizi tesmeri aradım p.tesi bakıcaklarını söylediler acaba bilmediğim veya atladığım bir durum mu söz söz konusu fikrinizi alabilirmiyim teşekkürler....

3 aydan kısa yapılan staj için not almıyoruz.
98 sayılmamış yani
3 mü 6 mıydı tam emin değilim yalnız

yusufalemdar ' Alıntı:
scakal ' Alıntı:
yusufalemdar ' Alıntı:

rica ederim.
kolay zannettiğim ders

teşekkür ederim tavsiyeniz için,çok haklısın zaten meslek kanunu diğerlerine göre çok kısa birde dahada kısaltan kaynaklara bakınca kalıyor insan sınavdan,ben özetten çalışmıştım geçenki sınava özette olmayan sorularda geldi,
bu arada ilk mesajımda maliyet muhasebesinden soru çözmediğim için başarısız oldum yazacakken başarılı oldum yazmışım,sayısal dersler soru çözmeden başarılı olunamaz.

rica ederim