Aralık 2009 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair..

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan hakankrl
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Aralık 2009 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair..

hilalblc ' Alıntı:
HaCkHaN ' Alıntı:
hilalblc ' Alıntı:
HaCkHaN ' Alıntı:
arkadaşlar sınır 43 müş , eski oda disiplin kurulunda görevli olan meslek mensubuyla görüştüm şimdi

43 ü 50 tamamlayacaklarmış
yazma yazma

yazdım yazdım ama çok sağlam bir kaynaktan bu.

ayrıca iddaa konusunu yazdım , cvp gelmedi, korktun mu :)

Hayır neden korkayım ki ben maliyetden 70-80 alıyorum inşallah
o nedenle istediğin o kitap olsun. Dehanın kitaplarını göndermekden de çok mutlu olurum ...
Ama ben düşünüyorum kesin kazanacağım için ciddi bişi olsun
Ayrıca olmaz 25 ocak sonrası kabul değil.........

yahu hayata bakış açım olumlu olduğu için eşim memnun diyorsun, hemde bize fazla güvenmeyin diye ümitsizlik veriyorsun.

elimizdeki en sağlam veri 43-45-47 leri kesin 50 ye tamamlamaları , aldığın bir bilgiye görede -sağlamlığı söyleyen kişinin samimiyetine kalmış - bu dönem 43 olacağı.

çok ümitsiz olmayın,adı üstünde YETERLİLİK sınavı , bakıyorlar kağıda 'haa bu kişi yeterli ' diye puanlama yapıyorlar , yanlış yapsan bile ; konuyu bildiğini göstermen bile senin geçmene vesile olabiliyor.

iddaa konusuna gelince dehanın son baskısı olucak , kullandığın kitap olmaz :)

25 ocağı kabul etmiyorum,madem şubatta açıklanacak diye kendine o kadar güveniyorsun,heralde 31 ocaka kadar olan bölüm seni korkutmuyor olmalı :D

vaz caydın zaten bu sözünle,yapacak bişey yok :)

HaCkHaN ' Alıntı:
hilalblc ' Alıntı:
HaCkHaN ' Alıntı:
hilalblc ' Alıntı:
HaCkHaN ' Alıntı:
arkadaşlar sınır 43 müş , eski oda disiplin kurulunda görevli olan meslek mensubuyla görüştüm şimdi

43 ü 50 tamamlayacaklarmış
yazma yazma

yazdım yazdım ama çok sağlam bir kaynaktan bu.

ayrıca iddaa konusunu yazdım , cvp gelmedi, korktun mu :)

Hayır neden korkayım ki ben maliyetden 70-80 alıyorum inşallah
o nedenle istediğin o kitap olsun. Dehanın kitaplarını göndermekden de çok mutlu olurum ...
Ama ben düşünüyorum kesin kazanacağım için ciddi bişi olsun
Ayrıca olmaz 25 ocak sonrası kabul değil.........

yahu hayata bakış açım olumlu olduğu için eşim memnun diyorsun, hemde bize fazla güvenmeyin diye ümitsizlik veriyorsun.

elimizdeki en sağlam veri 43-45-47 leri kesin 50 ye tamamlamaları , aldığın bir bilgiye görede -sağlamlığı söyleyen kişinin samimiyetine kalmış - bu dönem 43 olacağı.

çok ümitsiz olmayın,adı üstünde YETERLİLİK sınavı , bakıyorlar kağıda 'haa bu kişi yeterli ' diye puanlama yapıyorlar , yanlış yapsan bile ; konuyu bildiğini göstermen bile senin geçmene vesile olabiliyor.

iddaa konusuna gelince dehanın son baskısı olucak , kullandığın kitap olmaz :)

25 ocağı kabul etmiyorum,madem şubatta açıklanacak diye kendine o kadar güveniyorsun,heralde 31 ocaka kadar olan bölüm seni korkutmuyor olmalı :D

vaz caydın zaten bu sözünle,yapacak bişey yok :)
helal hackhanım kim tutar seni konuş be koçum inşallah senin dediğin olur sakın hilale kalmasın :) hackhanım sen benim sınavada söylemiştin ben burada olacağım kaçmıyorum diye bende senden kitap isterim olurmu? kaç dersten kalırım

Bana görede sen vazcaydın cınım
Sen değilmiydin 25 ini geçmez diyen şimdide korkuyosun ama erkekliğide karalamamak için
ocak sonuna çekiyorsun. Bide kendini haklı gösteriyrosun
Erkek milletisiniz işte ne diim :)

şu andan itibaren de artık kimseye bişi demiyorum
Son kez yazıyorum ve sonuçlar açıklanınca konuşma kararı aldım
Sizi hayallerinizle başbaşa bırakıyorum

evet yeni kehanet tesmerin sitesine şuan itibariyle giriş yapılamıyor sonuçlar açıklanacamı acaba? :) ::)

hilalblc ' Alıntı:
ecrin irem ' Alıntı:
hani 45 ler 47 ler falan tamamlanıyor diyorsunuz ya öyle bişey yok bence .en azından itiraz da ettim insaf ya bi 3 puan daha bulup çıkaramadılar mı sanki.

Evet bu yazılanlar da yeterliliğe kapak olmuştur sanırım
Ama canım her zaman yapmıyorlar dedimya
Bazı dönemler böyle bir karar alıyolar
Kalanlar çok olursa bırakıyolar tabii ama az olursa tamamlıyolarmış.

Hilal bu konuşma tarzından sonra,istersen YMM ol.Sana hayatta başarılar....

yeterlilik aslında şimdilik öyle diyeceğine sen 40 puan alamam diyen hilale 50 puan aldığında karşılık verecektin kırmayalım birbirimizi sonuçta herkes birbirinden istifade ediyordu

yeterlilik bende sana hilalin kapak moduna lafın olsun diye dedim anlaşıldımı?

yeterlilik ' Alıntı:
Sinan sende çık artık not modundan :D, ben kapak lafına takıldım ;)

özür dilerim eğer kaba, eğer sert olduysa
kırıcı olmak değildi asla amacım yazarken o cümleyi
değiştirdim yazdıklarımı da sorry
zaten artık ben de hiçbir yorum yapmak istemiyorum
gerçekten işi iyice vukuata döktünüz
sanada hayatta başarılar.....
Sadece herkese yardımcı olması açısından duyduklarımı yaşadıklarımı paylaşıyorum.
Ama yok iddiaya döktünüz, yok sen böyle gidersen ,yok tesmerdenmisin .....
Sallama bilgiler değildi ki yazdıklarım , sadece hepimize bilgi olsun diye
paylaştığım şeylerdi.
Elbette bende şimdi hemen açıklansın istemezmiyim

Ama dediğim gibi yanlış anlaşıldıysa sözlerim bende kalsın Özür Dilerim

arkadaşlar eve tesmerden gelecek sınav programınla ilgili kağıt gelmiş bu herkese geldimi ?
yani tekrar sınava gireceğiz anlamımı çıkarmalıyız bu durumda
derslerden geçmiş olamazmıyız

hilal senin bizler için iyi birşeyler yapmak istediğini anlıyoruz
sadece gün konusunda bazılarımız hassas çünkü bunu bir haksızlık olarak görüyoruz
eğer benim yazdıklarım seni incitti ise bende senden özür diliyorum
forumda geriye dönük kaç defa sınavın çok geç açıklanacağını kaç kez söyledin bir sayarmısın?
mesela sigara içen adama sigarayı bırak diye çokça söylesen sana kızıyor değil mi?
haftalar önce senin geç açıklanacağını söylediğini ben hatırlıyorum. mesajını aldım ama buna kabullenmeyebilirim.
şunun şurasında iki hafta burada takılacağız biraz sürü moduna girersen daha iyi olmaz mı?
burada olması gereken amaç " senim mutluluğun bizim mutluluğumuz, bizim mutluluğumuz senin mutluluğun" olmalı değil mi?
ama foruma küsmessen sevinirim çünkü bayağı renk katıyorsun değil mi arkadaşlar?

METE 22 ' Alıntı:
hilal senin bizler için iyi birşeyler yapmak istediğini anlıyoruz
sadece gün konusunda bazılarımız hassas çünkü bunu bir haksızlık olarak görüyoruz
eğer benim yazdıklarım seni incitti ise bende senden özür diliyorum
forumda geriye dönük kaç defa sınavın çok geç açıklanacağını kaç kez söyledin bir sayarmısın?
mesela sigara içen adama sigarayı bırak diye çokça söylesen sana kızıyor değil mi?
haftalar önce senin geç açıklanacağını söylediğini ben hatırlıyorum. mesajını aldım ama buna kabullenmeyebilirim.
şunun şurasında iki hafta burada takılacağız biraz sürü moduna girersen daha iyi olmaz mı?
burada olması gereken amaç " senim mutluluğun bizim mutluluğumuz, bizim mutluluğumuz senin mutluluğun" olmalı değil mi?
ama foruma küsmessen sevinirim çünkü bayağı renk katıyorsun değil mi arkadaşlar?

Eveeeet :) Küsmek yok, tabii üstüne gidip küstürmek te ;). hilalblc'e sürü moduna gir diyorsunuz ama siz de onun dediklerinin hiçbirine he demiyorsunuz.

hilalblc ' Alıntı:
yeterlilik ' Alıntı:
Sinan sende çık artık not modundan :D, ben kapak lafına takıldım ;)

özür dilerim eğer kaba, eğer sert olduysa
kırıcı olmak değildi asla amacım yazarken o cümleyi
değiştirdim yazdıklarımı da sorry
zaten artık ben de hiçbir yorum yapmak istemiyorum
gerçekten işi iyice vukuata döktünüz
sanada hayatta başarılar.....
Sadece herkese yardımcı olması açısından duyduklarımı yaşadıklarımı paylaşıyorum.
Ama yok iddiaya döktünüz, yok sen böyle gidersen ,yok tesmerdenmisin .....
Sallama bilgiler değildi ki yazdıklarım , sadece hepimize bilgi olsun diye
paylaştığım şeylerdi.
Elbette bende şimdi hemen açıklansın istemezmiyim

Ama dediğim gibi yanlış anlaşıldıysa sözlerim bende kalsın Özür Dilerim

hilal zaten gergin bir ortamdayız , birbirimize anlayışlı olmamız lazım ve burda son günlerde yapılanlar sadece inan ortamı yumuşatmaktan ibarettir. bazı şeyleri çok ciddiye aldığın içinde benim senin üzerine gidesim geliyor,nedense :D

değerli bilgilerini,görüşlerini bizimle paylaştığın için teşekkür ediyorum..benim için 'erkekliğe sığdıramadın' filan demişsin ama hiç önemli değil :)

sonuçta iddaa önemli değil ama ocak ayı içerisinde okunacak diye inat ediyorum hala,burcum gereği :D

ayrıca özelden kitapla ilgili mesaj attım :)

sinanım canını sıkma sen kritik olduğun derslerden büyük ihtimalle geçtin :)