Ynt: Aralık 2009 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair..
yahu hayata bakış açım olumlu olduğu için eşim memnun diyorsun, hemde bize fazla güvenmeyin diye ümitsizlik veriyorsun.
elimizdeki en sağlam veri 43-45-47 leri kesin 50 ye tamamlamaları , aldığın bir bilgiye görede -sağlamlığı söyleyen kişinin samimiyetine kalmış - bu dönem 43 olacağı.
çok ümitsiz olmayın,adı üstünde YETERLİLİK sınavı , bakıyorlar kağıda 'haa bu kişi yeterli ' diye puanlama yapıyorlar , yanlış yapsan bile ; konuyu bildiğini göstermen bile senin geçmene vesile olabiliyor.
iddaa konusuna gelince dehanın son baskısı olucak , kullandığın kitap olmaz
25 ocağı kabul etmiyorum,madem şubatta açıklanacak diye kendine o kadar güveniyorsun,heralde 31 ocaka kadar olan bölüm seni korkutmuyor olmalı
vaz caydın zaten bu sözünle,yapacak bişey yok
hilalblc ' Alıntı:HaCkHaN ' Alıntı:hilalblc ' Alıntı:yazma yazmaHaCkHaN ' Alıntı:arkadaşlar sınır 43 müş , eski oda disiplin kurulunda görevli olan meslek mensubuyla görüştüm şimdi
43 ü 50 tamamlayacaklarmış
yazdım yazdım ama çok sağlam bir kaynaktan bu.
ayrıca iddaa konusunu yazdım , cvp gelmedi, korktun mu
Hayır neden korkayım ki ben maliyetden 70-80 alıyorum inşallah
o nedenle istediğin o kitap olsun. Dehanın kitaplarını göndermekden de çok mutlu olurum ...
Ama ben düşünüyorum kesin kazanacağım için ciddi bişi olsun
Ayrıca olmaz 25 ocak sonrası kabul değil.........
yahu hayata bakış açım olumlu olduğu için eşim memnun diyorsun, hemde bize fazla güvenmeyin diye ümitsizlik veriyorsun.
elimizdeki en sağlam veri 43-45-47 leri kesin 50 ye tamamlamaları , aldığın bir bilgiye görede -sağlamlığı söyleyen kişinin samimiyetine kalmış - bu dönem 43 olacağı.
çok ümitsiz olmayın,adı üstünde YETERLİLİK sınavı , bakıyorlar kağıda 'haa bu kişi yeterli ' diye puanlama yapıyorlar , yanlış yapsan bile ; konuyu bildiğini göstermen bile senin geçmene vesile olabiliyor.
iddaa konusuna gelince dehanın son baskısı olucak , kullandığın kitap olmaz
25 ocağı kabul etmiyorum,madem şubatta açıklanacak diye kendine o kadar güveniyorsun,heralde 31 ocaka kadar olan bölüm seni korkutmuyor olmalı
vaz caydın zaten bu sözünle,yapacak bişey yok