Aralık 2009 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair..

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan hakankrl
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Aralık 2009 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair..

:) BENDE DENETİMDEN 43 İLE KALDIM.

şok şok şok flash flash flash üç buçuk üç buçuk üç buçuk

hep diyorum belli başlı dersler için geçerli 45 ve üstü diye.Denetimin notu çok kıt olduğunu söyledim.Arkadaşımda 75 bekliyordu 37 aldı ama bunu yazmak istemedim.İyice moraliniz bozulmasın diye.Ama maalesef öyle.Kısacası Denetimden korkun.Gidin Antalya odasına bakın.Listeler açıklandı geçen dönem.Bütün notlar mevcut.Hangi dersten kaç ile bırakmışlar bakabilir fikir yürütebilirsiniz.

yazıdan olduğunu sanmıyorum .çünkü yazım kötü değildir.gayet de düzenli bir kağıt vermiştim.bakalım bu dönem ne yapacaklar merakla bekliyorum denetimden 1. soruda satışların maliyetinin denetimini biraz eksik yazdım.diğerleri tamamen doğru hiç eksik yok.

yazmak istemedim ama bende temmuzda ilk girişte denetimden 75 aldım.
sadece geçmiş sorulara baktım. ama kendim ticaret uğraşıyorum belki bunun biraz faydası oldu.
sadece olması gerekeni yazdım.
aslında ben en az 90 bekliyordum.

Ben denetimden geçerim diye tahmin ediyordum sanırım kalıcam çünkü enaz 60 bekliyorum

hilalblc ' Alıntı:
HaCkHaN ' Alıntı:
hilalblc ' Alıntı:
Bu arada yine tesmerdenmisiniz demiyeceksiniz
Aslında küsmüştüm herkese ama neyse dayanamadım yine

Aldığım bir duyumu paylaşmak istiyorum.
Komisyondan bir hocam 45 leri 50 ye tamamlama kararı aldıklarını
söyledi.

Eğer böyle olursa 7/7 garanti benim ;D
yaşasınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

iddaa ne oldu?

Ya ben kabul ediyorum dedimya 25 ocağa kadar sensin
Ama şubat benim anlaştık
Sen söyle konusu ne diy e?

peki herkez kendinkini söylesin ,

şayet ben kazanırsam deha yayınları maliyet muhasebesi kitabını istiyorum.kargo masrafları sana ait :D

seninkinide sen söyle ? :)

unutma ocak benim , şubat senin , ocak 31 inde bile açıklanırsa ben kazanıyorum

bu arada hilal hanım nerdesin düşüp bayılmayasın yoksa felaket kuşları senden sonra ötmeye başladı 47 den kalan varrr. ;D

ecrin irem ' Alıntı:
geçen dönem bende 47 ile denetimden kaldım.itiraz da ettim hiçbir sonuç çıkmadı.oysa 75 civarında bir not beklerken

hala bunun bi şaka olduğunu söylemeni bekliyorum..

ecrin geçen dönem 47 den kaldım diyor bu dönemde sınava girdim diyor doğru olamazmı

arkadaşlar çok garipsiniz .neden yalan söyleyeyim ki size. mart sınavına 2 dersten girdim hukuk ve denetim.hukuk 35 denetim 47 ile kaldım.bu olay benim o kadar sinirlerimi bozdu ki temmuz sınavına başvuruyu geçirdim ve aralık sınavına kadar beklemek zorunda kaldım . ve şimdide çok ii bir kağıt verdim ne olcak bilmiyorum.inşallah iyi bir sonuç gelir.artık fenalık geldi bu sınavlardan.

ecrin irem ' Alıntı:
arkadaşlar çok garipsiniz .neden yalan söyleyeyim ki size. mart sınavına 2 dersten girdim hukuk ve denetim.hukuk 35 denetim 47 ile kaldım.bu olay benim o kadar sinirlerimi bozdu ki temmuz sınavına başvuruyu geçirdim ve aralık sınavına kadar beklemek zorunda kaldım . ve şimdide çok ii bir kağıt verdim ne olcak bilmiyorum.inşallah iyi bir sonuç gelir.artık fenalık geldi bu sınavlardan.

umarım geçersin

zeynep aysan ' Alıntı:
sinanyucel ' Alıntı:
zeynep aysan ' Alıntı:
Ben denetimden geçerim diye tahmin ediyordum sanırım kalıcam çünkü enaz 60 bekliyorum
en az 60 bekle ve kal nasıl oluyor ::)

/quote

Sinan baksana denetimden 90 bekleyenler 75 75 bekleyenler 47 almış
inan bende şaşırdım artık ne olacak halimiz yaman yaman yamannnnn