burakay ' Alıntı:şok şok şok flash flash flash üç buçuk üç buçuk üç buçuk
burakay ' Alıntı:şok şok şok flash flash flash üç buçuk üç buçuk üç buçuk
en az 60 bekle ve kal nasıl oluyor :zeynep aysan ' Alıntı:Ben denetimden geçerim diye tahmin ediyordum sanırım kalıcam çünkü enaz 60 bekliyorum
hilalblc ' Alıntı:HaCkHaN ' Alıntı:hilalblc ' Alıntı:Bu arada yine tesmerdenmisiniz demiyeceksiniz
Aslında küsmüştüm herkese ama neyse dayanamadım yine
Aldığım bir duyumu paylaşmak istiyorum.
Komisyondan bir hocam 45 leri 50 ye tamamlama kararı aldıklarını
söyledi.
Eğer böyle olursa 7/7 garanti benim ;D
yaşasınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
iddaa ne oldu?
Ya ben kabul ediyorum dedimya 25 ocağa kadar sensin
Ama şubat benim anlaştık
Sen söyle konusu ne diy e?
ecrin irem ' Alıntı:geçen dönem bende 47 ile denetimden kaldım.itiraz da ettim hiçbir sonuç çıkmadı.oysa 75 civarında bir not beklerken
sevtug ' Alıntı:ecrin irem ' Alıntı:geçen dönem bende 47 ile denetimden kaldım.itiraz da ettim hiçbir sonuç çıkmadı.oysa 75 civarında bir not beklerken
hala bunun bi şaka olduğunu söylemeni bekliyorum..
sinanyucel ' Alıntı:ecrin geçen dönem 47 den kaldım diyor bu dönemde sınava girdim diyor doğru olamazmı
sinanyucel ' Alıntı:en az 60 bekle ve kal nasıl oluyor :zeynep aysan ' Alıntı:Ben denetimden geçerim diye tahmin ediyordum sanırım kalıcam çünkü enaz 60 bekliyorum
/quote
Sinan baksana denetimden 90 bekleyenler 75 75 bekleyenler 47 almış
ecrin irem ' Alıntı:arkadaşlar çok garipsiniz .neden yalan söyleyeyim ki size. mart sınavına 2 dersten girdim hukuk ve denetim.hukuk 35 denetim 47 ile kaldım.bu olay benim o kadar sinirlerimi bozdu ki temmuz sınavına başvuruyu geçirdim ve aralık sınavına kadar beklemek zorunda kaldım . ve şimdide çok ii bir kağıt verdim ne olcak bilmiyorum.inşallah iyi bir sonuç gelir.artık fenalık geldi bu sınavlardan.
zeynep aysan ' Alıntı:inan bende şaşırdım artık ne olacak halimiz yaman yaman yamannnnnsinanyucel ' Alıntı:en az 60 bekle ve kal nasıl oluyor :zeynep aysan ' Alıntı:Ben denetimden geçerim diye tahmin ediyordum sanırım kalıcam çünkü enaz 60 bekliyorum
/quote
Sinan baksana denetimden 90 bekleyenler 75 75 bekleyenler 47 almış