yusufalemdar
Katkı Sunan Üye
Ynt: Aralık 2009 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair..
benimde işim olmasa keşke kdv stresi ve sınav stresi çok ağır geliyor
benimde işim olmasa keşke kdv stresi ve sınav stresi çok ağır geliyor
yusufalemdar ' Alıntı:bu sayfadaki mesajlar 200 e yaklaşırkenmi sınavlar açıklanıyordu,önceki sınavda öyle bir inancımız vardı,batılmı değilmi bilmiyorum ama
ben gastirit oldum bile,devamından Allah korusunhilalblc ' Alıntı:Zaten meslek çok stresli %30 u ülser oluyo %50 si psikopat
%20 side ne ararsan (ben burdayım)
nedenini şimdi
daha iyi anlıyorum
hilalblc ' Alıntı:Zaten meslek çok stresli %30 u ülser oluyo %50 si psikopat
nedenini şimdi
daha iyi anlıyorum
yusufalemdar ' Alıntı:ben gastirit oldum bile,devamından Allah korusunhilalblc ' Alıntı:Zaten meslek çok stresli %30 u ülser oluyo %50 si psikopat
nedenini şimdi
daha iyi anlıyorum
başka hastalık olmasın diye arasıra büroda bağırıyom psikopatlıkta bulaşmış galiba
7 gün dinlenip yeniden muayaene olman gerkiro ve sonuçları yeniden değerlendirmen gerekiyorHaCkHaN ' Alıntı:yusufalemdar ' Alıntı:ben gastirit oldum bile,devamından Allah korusunhilalblc ' Alıntı:Zaten meslek çok stresli %30 u ülser oluyo %50 si psikopat
nedenini şimdi
daha iyi anlıyorum
başka hastalık olmasın diye arasıra büroda bağırıyom psikopatlıkta bulaşmış galiba
bana komisyone puanik mikroantipatik teşhisi konuldu, 45 derece ateşten sonra 50 ye yükseltiyorlarmış.napıcam bilmiyorum
ugly666 ' Alıntı:haklısın dostum birşey sorabilirmiyim. 22 Ocak tarihinde belli olacak diye yazı gördüm forumda nerden çıktı bu tarih.
yok zeynep o kadr demedim tabiki gözün yüksek ufkun açık olsun benıimle aynı durumdsın ben kendimi kalmaya yakın hissettiğim için çok umutlu bakmayalımki sonu bizi yıpratmasın diye öyle yazdım inan benimde verdiğim cevaplar senle aynı birtek aciz halini biraz tutturdum şıklarını yapmadım kurumlar mükellefleri tam doğru kdv oranlarından 3 tanesi doğru listeler boş inan bende vergiden geçsem dileyin ne dilerseniz ;Dzeynep aysan ' Alıntı:sinanyucel ' Alıntı:zeynep hackhan 7 kere verdim diyor yoksa senin gözün dahamı yüksekte ;DHaCkHaN ' Alıntı:zeynep aysan ' Alıntı:Vergiden puanlama yapan olmadı bana
tam 7 kere yaptım.
sınırda geçiyorsun işte döküle kalma emi
50 den fazlasını istemiyorum sinan sence çok mu yüksekte gözüm
iyide hackhanım kaynak kim belirtirsen daha iyi olur bizide ferahlatmazmısınHaCkHaN ' Alıntı:bakın saplam bi kaynaktan aldığım bi haberi yeniliyorum
komisyon üyeleri ortalamayı 43 belirlemiş , 43,50 ye tamamlanacakmış.
çok sağlam bi kaynak
yusufalemdar ' Alıntı:inşallah biz daha iyi mantık yürütmüş oluruz
sinanyucel ' Alıntı:iyide hackhanım kaynak kim belirtirsen daha iyi olur bizide ferahlatmazmısınHaCkHaN ' Alıntı:bakın saplam bi kaynaktan aldığım bi haberi yeniliyorum
komisyon üyeleri ortalamayı 43 belirlemiş , 43,50 ye tamamlanacakmış.
çok sağlam bi kaynak