Aralık 2009 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair..

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan hakankrl
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Aralık 2009 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair..

Sınava çalışırken yedim, sonuçları beklerken yedim. Kendimi yemeğe vurdum stresten. 6 ayda 8 kilo aldım. Bir de midem ağrıyor, ülser başlangıcı olmuşum. İnşallah bu sefer bu iş biter, kazanırım. Yoksa obez olma yolundayım, tabii bir de pisikopat.

scarlet ' Alıntı:
Sınava çalışırken yedim, sonuçları beklerken yedim. Kendimi yemeğe vurdum stresten. 6 ayda 8 kilo aldım. Bir de midem ağrıyor, ülser başlangıcı olmuşum. İnşallah bu sefer bu iş biter, kazanırım. Yoksa obez olma yolundayım, tabii bir de pisikopat.

korkma senden psikopat olmaz bana güven

MercanElif ' Alıntı:
merhaba;aralık sınavı benım ılk sınavımdı. sorular kolaymıydı zormuydu gercekten anlamıs degılım yaptımmı yapamadımmı bunuda anlamıs degılım yazdıklarınızı epey zamandır okuyorum. sınav komısyonundan haber aldıgını soyleyen bı arkadasımız var sunu anlayamadım bu komısyon ve odanın herseyı bu kadar sıkı ıken nasıl oluyorda boyle bırılerıne haber gelebılıyor anlayamadım.

sende hiç bişey anlayamamışsın yiyenim,insan bi tanesini anlar en azından

scarlet ' Alıntı:

haftada iki gün spor yapacaksın her öğün bir tabaktan fazla yemiyeceksin

HaCkHaN ' Alıntı:
MercanElif ' Alıntı:
merhaba;aralık sınavı benım ılk sınavımdı. sorular kolaymıydı zormuydu gercekten anlamıs degılım yaptımmı yapamadımmı bunuda anlamıs degılım yazdıklarınızı epey zamandır okuyorum. sınav komısyonundan haber aldıgını soyleyen bı arkadasımız var sunu anlayamadım bu komısyon ve odanın herseyı bu kadar sıkı ıken nasıl oluyorda boyle bırılerıne haber gelebılıyor anlayamadım.

gerçekten ;D

gercekten komıksın taktır ettım :D

Selam Bende bu sınava ilk defa aralıkta girdim ama forumda okudugum kadarıyla kopmuşsunuz arkadaşlar .. :))iş yerimde sizin yazdıkalrınızı okudukça gülmekten kendimi alamadım yani ne diyeyim 2-3 sınav sonra bendemi böyle olcam acaba? buraya kayıt olduguma göre sanırım böyle olcak hakeden kazansın inşallah ne diyelim

MercanElif ' Alıntı:

gercekten komıksın taktır ettım :D

şimdi bende seni takdir edicem ama anlayamassın diye çekiniyorum

MercanElif ' Alıntı:
dıyorum ya komıksın

bak öyle diyince birden ciddileştim :)

hadi şimdi yardımcı olucam sana , neyi anlayamadın sen,anlayamadıklarını bir sıralayıp,listelermisin,bi arkadaşın vardı,onu anlayamıyordun,sorun mu var aranızda,hayrola

aysec ' Alıntı:
Selam Bende bu sınava ilk defa aralıkta girdim ama forumda okudugum kadarıyla kopmuşsunuz arkadaşlar .. :))iş yerimde sizin yazdıkalrınızı okudukça gülmekten kendimi alamadım yani ne diyeyim 2-3 sınav sonra bendemi böyle olcam acaba? buraya kayıt olduguma göre sanırım böyle olcak hakeden kazansın inşallah ne diyelim

iş yerinde kendi kendine gülerken,birden ayağa kalkıp halay çekiyormuşsun,hah o zaman ibranameni hazırla,hayır ona doğru gidiyor olay

aysec ' Alıntı:

Canım merak etme bizde ilk defa girdik bu sınava
Ama biz çokdaaan dağıttık
Sen nasıl böyle sakin kalabildin şaşırdımm......

hilalblc ' Alıntı:
aysec ' Alıntı:

Canım merak etme bizde ilk defa girdik bu sınava
Ama biz çokdaaan dağıttık
Sen nasıl böyle sakin kalabildin şaşırdımm......
;D ;D ;D

işyerinde öyle acayip davranıyorum ki beni gören arkanmdan bu adam delirmiş mi ne diyor nebilsin zavallı tesmer,sınav.açıklandı,açıklanmadı,geçtik, kaldık hesabından fıttırdığımızı.

METE 22 ' Alıntı:
sinanyucel ' Alıntı:
bak şimdi 140. sayfadayız kalan sayfa sayısı 60 hergün 5 sayfa yazılsa 12 gün kalır ama bizim umudumuz 8 gün o yüzden ya fazlalaşalım yada 22 değil 25 inde açıklanır ::)

sinan sen böyle diyince temmuz formuna baktım 180 li safalarda 7/7 ler aranmaya başlamış. bence 40 sayfa kaldı.
asılın küreklere yiğitler kim korkar bizden bre .....

Mete 22 evet 180'ler falandı forum aynen şu anki gibi 7-8 üye 15-20 misafirle giderken, birden 30-40 üye 100-150 ziyaretçiye çıktı.tam bayram yeri oldu forum. şimdi dağıttık diyoruz ya asıl ogünlerde dağılacağız hepimiz.
80-90 beklerlen 40 la kalanlar mı dersin. 7/7 deyip 7/2-7/3 yapanlar mı dersin.Yada tam tersi. tam şamata olacak.

kmlaky ' Alıntı:
METE 22 ' Alıntı:
sinanyucel ' Alıntı:
bak şimdi 140. sayfadayız kalan sayfa sayısı 60 hergün 5 sayfa yazılsa 12 gün kalır ama bizim umudumuz 8 gün o yüzden ya fazlalaşalım yada 22 değil 25 inde açıklanır ::)

sinan sen böyle diyince temmuz formuna baktım 180 li safalarda 7/7 ler aranmaya başlamış. bence 40 sayfa kaldı.
asılın küreklere yiğitler kim korkar bizden bre .....

Mete 22 evet 180'ler falandı forum aynen şu anki gibi 7-8 üye 15-20 misafirle giderken, birden 30-40 üye 100-150 ziyaretçiye çıktı.tam bayram yeri oldu forum. şimdi dağıttık diyoruz ya asıl ogünlerde dağılacağız hepimiz.
80-90 beklerlen 40 la kalanlar mı dersin. 7/7 deyip 7/2-7/3 yapanlar mı dersin.Yada tam tersi. tam şamata olacak.

o zaman foruma girmemistim ve çok pişman olmuştum. bu sefer girdim çok iyi oldu.
doğru diyorsun ilk duyumda sonra ki iki gün süper geçer
inşallah birde takıldığımız tüm arkadaşlar geçerse yeme yanında yat
asıl bak o zaman şamatalara

arkadaşlar telefonuma cevapsız çağrı geldi,numara gözükmüyor. acaba tesmer çağırımı bıraktı ki..

Tabi Tabi.. birazdan da boş mesaj atar :D

Minik ' Alıntı:
Tabi Tabi.. birazdan da boş mesaj atar :D

çok ilgin. 7 kere üst üste çağrı bıraktı. 7/7 mi verdik ki,yahu kontörleri yok heralde,sınav sonuçlarını böyle bildiriyorlar heralde