Aralık 2009 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair..

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan hakankrl
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Aralık 2009 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair..

hilal böyle işte

'arkadaşlar sınav şubat ayında açıklanacak,kesin olarak,ama yorum yok! :-X

:D

biz bu hızla sayfaları doldurana kadar hilalin şubatında açıklanır artık :D

şafak 7 gün arkadaşlar , panik yapmayın :)

sinanyucel ' Alıntı:
arkadaşlar hepinize günaydın umarım bugününüz daha eğlenceli olur sınavların açıklanması herhalde 25 inde bulacakmış daha erken zor deniyor diğer sitelerdeki görüşler bu yönde bilginize yasal süresini bekleme olasılığıda varmış >:(

Şimdi peki bana verdiğiniz o kadar tepki nereye gitti ?
Yasal süresi demek benim ne kadar haklı olduğumu göstermiyor mu?????

Ne diim ben size ?????

HAckhan hadi bakalım gerçi sende farkına vardın da gerçeklerin
Yok ocak sonu demiştim diye çevirmeye başladın... ;D

yaw arkadaşlar 25 ınde açıklansa ne olur 5 inde açıklansa ne olur tabıkı üzerimizdeki baskı için erken açıklanması daha iyi ama geç açıklansada kaldığımız derslerden çalışmak için kitaplara mı yığılacağız sadece merak ediyoruz yani zaten kalan kalmıştır en başından başlamak gerekirdi sınav sonucunu beklemeye gerek yok en kötü dersten başlasak ne kaybederiz ama kursa yazılacak olupta dersten geçmiş olanlara nirşey diyemem istisna yani ::)

Ben denedim sinan, çalışılmıyor :)

geçen sene kasım sınavını 75 günde açıklamışlardı yasal süreyide aşmışlar sonrasında başvuru ve itiraz sürelerini uzatmışlardı acayip bişey olmuştu. o kasım sınavında yaşadığım herşeyi bu sınavda da yaşadım uamarım sonuçların açıklanmasıda da aynı şeyleri yaşamam ???

heralde en geç başvurudan önce açıklanır , o kadar da olmamalı

karamsarlık sardı bu forumu
bence 29 ocağı ge çe mez veya geçmemeli

nunna ' Alıntı:
geçen sene kasım sınavını 75 günde açıklamışlardı yasal süreyide aşmışlar sonrasında başvuru ve itiraz sürelerini uzatmışlardı acayip bişey olmuştu. o kasım sınavında yaşadığım herşeyi bu sınavda da yaşadım uamarım sonuçların açıklanmasıda da aynı şeyleri yaşamam ???

olan biteni mahkemeye veren olmadı mı?

hilalblc ' Alıntı:
aysec ' Alıntı:
Selam Bende bu sınava ilk defa aralıkta girdim ama forumda okudugum kadarıyla kopmuşsunuz arkadaşlar .. :))iş yerimde sizin yazdıkalrınızı okudukça gülmekten kendimi alamadım yani ne diyeyim 2-3 sınav sonra bendemi böyle olcam acaba? buraya kayıt olduguma göre sanırım böyle olcak hakeden kazansın inşallah ne diyelim

Canım merak etme bizde ilk defa girdik bu sınava
Ama biz çokdaaan dağıttık
Sen nasıl böyle sakin kalabildin şaşırdımm......
Hiç kasamam kendimi nihayetinde sınav hayatın sonu değil zaten hiç çalışmamıştım yapabilecegim 3 derse girmiştim diğerlerine hiç girmedim bile birini yaptım biri ortada birini yapamadım hocaya mesaj yazdım kağıdımı okurken biraz eglensin diye gönderdim kağıtları şimdi paşa paşa haftasonu tesmer in kursuna gidiyorum ama kolay değil hakikatten zor iş zor ???

bizler sıkıntıları, dertleri, problemleri, hastalıkları, ve bunların yanında birazcık ümitleri olan çalışkan insanlarız.
bizler bu vatan millete faydalı işler yapmaya arzulu Atatürk gençleriyiz.
verin hakkımızı en makul zamanda durmayın önümüzde kırmayın arzularımızı ve ümitlerimizi.

METE 22 ' Alıntı:
bizler sıkıntıları, dertleri, problemleri, hastalıkları, ve bunların yanında birazcık ümitleri olan çalışkan insanlarız.
verin hakkımızı en makul zamanda durmayın önümüzde kırmayın arzularımızı ve ümitlerimizi.
super duygu sömürüsü yapmışsın dikkate alırlarmı bilmem ama ..sonuçda her girdiğin sınav odaya katkı oldugunu unutma

aysec ' Alıntı:
METE 22 ' Alıntı:
super duygu sömürüsü yapmışsın dikkate alırlarmı bilmem ama ..sonuçda her girdiğin sınav odaya katkı oldugunu unutma

her halükarda ne kaybedebilirim ama psikoljimi anlamaları iyi olmaz mı?

aysec ' Alıntı:
hilalblc ' Alıntı:
aysec ' Alıntı:
Selam Bende bu sınava ilk defa aralıkta girdim ama forumda okudugum kadarıyla kopmuşsunuz arkadaşlar .. :))iş yerimde sizin yazdıkalrınızı okudukça gülmekten kendimi alamadım yani ne diyeyim 2-3 sınav sonra bendemi böyle olcam acaba? buraya kayıt olduguma göre sanırım böyle olcak hakeden kazansın inşallah ne diyelim

Canım merak etme bizde ilk defa girdik bu sınava
Ama biz çokdaaan dağıttık
Sen nasıl böyle sakin kalabildin şaşırdımm......
Hiç kasamam kendimi nihayetinde sınav hayatın sonu değil zaten hiç çalışmamıştım yapabilecegim 3 derse girmiştim diğerlerine hiç girmedim bile birini yaptım biri ortada birini yapamadım hocaya mesaj yazdım kağıdımı okurken biraz eglensin diye gönderdim kağıtları şimdi paşa paşa haftasonu tesmer in kursuna gidiyorum ama kolay değil hakikatten zor iş zor ???

Canım benim önceleri bende hiç kasmıyordum
Ama birgün mali müşavirim bana dedi ki ;

Piyasada bu meslekde 2 tür insan var.
1.si bütün işi yapan (afedersiniz ama) eşşek gibi çalışan
tüm angaryaları yapan, fırça yendiğinde ilk öne gelen
hatalar hep üstüne kalan ve az para alan :)
2.si de bu işleri 1.lere yaptırarak çok para alan:)
Ya böyle devam edeceksin 1. tip kalacaksın
Ya da biraz sıkacaksın ve 2. tip olacaksın
SEN SEÇ :)

O nedenle 7/7 yapmak üzereyim şu an anlatabiliyormuyum?????

METE 22 ' Alıntı:
aysec ' Alıntı:
METE 22 ' Alıntı:

her halükarda ne kaybedebilirim ama psikoljimi anlamaları iyi olmaz mı?
durmak yok yola devam ozaman