sinanyucel
Katkı Sunan Üye
Ynt: Aralık 2009 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair..
doğrudur eninde sonunda gelecek ama geç olsun benim olsun diyorsun yani.
doğrudur eninde sonunda gelecek ama geç olsun benim olsun diyorsun yani.
METE 22 ' Alıntı:arkadaşlar internette www.muhasebedersleri.com/ diye bir yer var
belki işinize yarar diye bir yazıyım dedim ben çok beğendimde
bana görede geçersiniz Çetinbey hatta 50 den faza almanız bile mümkün sinana katılıyorum çünkü son soru 5 maddeydei her madde 5 puan olsa en az 20 puan gelri ordanÇETİNBEY ' Alıntı:yeterlilik ' Alıntı:ÇETİNBEY ' Alıntı:HaCkHaN ' Alıntı:çetin bey bey nasıl geçti hukuk dersi? hangi soruları yaptınız ?
FENA DEĞİLDİ
1-HAKSIZ REKABET SORUSUNU AÇIKLADIM MADDELERİN 7 TANESİ YAZABİLDİM
2- İŞKAZASINI AÇIKLADIM NASIL MEYDANA GELDİĞİNİ VE SAĞLANAN HİZMETLERİ YAZDIM.
3- TİCARİ VEKİL VE TİCARİ MÜMESSİLİ DE DOLAYLI TEMSİL LE VEKALETTLE TEMSİLLE KARIŞTIRDIM ONA GÖRE CEVAP VERDİM.
4- DAVA ÇEŞİTLERİNDEN EDA DAVASI TESPİT DAVASINI YAZDIM YENİLİK DOĞURAN DAVASI UNUTMUŞUM SAVUNMA ÇEŞİTLERİNİ İKİSİNİDE YAZDIM.
BAKALIM NASİP ARTIK
1- 20
2-20
3- 0
4-10
TOPLAM 50 GELİR İNŞ. BAKALIM
4.soruya neden 10 verdin ? en az 15 gelir belkide 20 tek madde eksik diyorusn ?
EN AZ 10 PUAN VERSELER DEMEK İSTEDİM
?
O YÜZDEN
başın sağolsun dostum Allah ailseine ve sevenlerine sabır versinMETE 22 ' Alıntı:çıktığım bu yolda tanımış olduğum kurs ve sınav arkadaşım 1980 doğumlu Kayseri odasına kayıtlı Nuri Paslıoğlu bugün sabah hayatını kaybetmiştir.
kendisi aralık sınavına müracaat etmesine rağmen sağlığının çok kötü olmasından dolayı sınava gidememiştir. ogünden beri sağlık durumu kötüye giden arkadaşımız genç yaşta vefat etmiştir.
beni bu mücadelemde en çok neşelendiren bu kıymetli arkadaşıma buradanda Allah tan rahmet diliyor ve ailesine başınız sağolsun dileğinde bulunuyorum.