Aralık 2009 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair..

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan hakankrl
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Aralık 2009 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair..

doğrudur eninde sonunda gelecek ama geç olsun benim olsun diyorsun yani.

ÇETİNBEY ' Alıntı:
yeterlilik ' Alıntı:
ÇETİNBEY ' Alıntı:
HaCkHaN ' Alıntı:
çetin bey bey nasıl geçti hukuk dersi? hangi soruları yaptınız ?

FENA DEĞİLDİ

1-HAKSIZ REKABET SORUSUNU AÇIKLADIM MADDELERİN 7 TANESİ YAZABİLDİM
2- İŞKAZASINI AÇIKLADIM NASIL MEYDANA GELDİĞİNİ VE SAĞLANAN HİZMETLERİ YAZDIM.
3- TİCARİ VEKİL VE TİCARİ MÜMESSİLİ DE DOLAYLI TEMSİL LE VEKALETTLE TEMSİLLE KARIŞTIRDIM ONA GÖRE CEVAP VERDİM.
4- DAVA ÇEŞİTLERİNDEN EDA DAVASI TESPİT DAVASINI YAZDIM YENİLİK DOĞURAN DAVASI UNUTMUŞUM SAVUNMA ÇEŞİTLERİNİ İKİSİNİDE YAZDIM.

BAKALIM NASİP ARTIK
1- 20
2-20
3- 0
4-10

TOPLAM 50 GELİR İNŞ. BAKALIM

4.soruya neden 10 verdin ? en az 15 gelir belkide 20 tek madde eksik diyorusn ?

EN AZ 10 PUAN VERSELER DEMEK İSTEDİM
?
O YÜZDEN
bana görede geçersiniz Çetinbey hatta 50 den faza almanız bile mümkün sinana katılıyorum çünkü son soru 5 maddeydei her madde 5 puan olsa en az 20 puan gelri ordan
Hayırlı olsun.....
Darısı başımıza

Yalnız ne ilginç ki herkes 3 ü karıştırmış yaa.Kaç kişiye sorduysam hep ters yazmış
ben de :)
inşallah herkes yanlış yapmış diye biraccık puan verirler be ne dersiniz :D

hilal ben 3. soruyu karıstırmadım doğru yaptım istisnayım yani ;D ama 4. soru fena karıstırdım ama bunda da istisnayım herhalde herkes doğru yapmış bana ne verirler
???

O değilde sınavdan sonra hala kendime kızıyorum.Maliyet sınavından çıktıktan sonra 100 lük kağıt verdim diye havalarda uçuyordum.Maliyet dersi benim için ayrı bir güzel nedense.Sonra cafede arkadaşlara çözerken Eşdeğer ürün tablosunda nasıl yaptıysam GÜG toplamını yanlış toplamışım.Tek burda yanlış var ama biliyorsunuz ki bu yanlış diğer şıkların hepsini etkiliyor.2.soruda da fiziksel akımdan kasıt tablo zannediyordum ki (İlk defa gördüm çözümünü) A şıkkıda yok oldu.Yani en kötü 80 almam gerekirken şimdi ya 40 la kalırım yada hatamın farkına varıp 50 verip ruhsatı verirler.Artık kısmet.Maliyeti çok merak ediyorum ben :(

sınav sonuçlarının açıklanmasının son 5 gün kalmasının neye göre oolduğunu hala anlamış değilim ben

arkadasım bu sadece öncekı sınavların açıklanma süreleri göze alınarak yapılan bir tahmınden ıbaret olup yasal süresi 60 gün olmakla 50 günde açıklandığı 75 günde açıklandığıda olmuştur ama büyük çoğunluğun verdiği tepkiden dolayı artık uzun zaman dilimine yayılma olmuyor o yüzden buradan geçen sınavın açıklanma tarihi göz önüne alınarak yürüttüğümüz tahminden ibarettir bilmem anlatabildimmi 25 indede açıklanabilir 22.sinde de bakarsınşubat 5 de olur yasal süresine göre. ;)

sağol tşk ederim. Sanırım bende tecrübeliyim bu konuda ama 47 günde açıklanırmı zannetmiyorum. ama inş. açıklanır.

daha önce girdin yani aslında bende 47 günü bulacağını düşünmüyorum ama sınav son başvuru tarihi 15 şubat olduğuna göre ve itiraz başvurusu ve sonucun açıklanmasını araya kattığın zaman mantıklı gibi geliyor ama benim favorim ocak 25 yada 28 olabilir

evet 05-06 aralık 2009 sınavı 2. hakkıma girdim. ama ben bu sınavları 6 yıldır takip ediyorum. Çok sayıda arkdaşım girdi. bu sınava o yüzden ben 27-28 ocak bekliyorum inş. 22 ocak ta açıklanır

çıktığım bu yolda tanımış olduğum kurs ve sınav arkadaşım 1980 doğumlu Kayseri odasına kayıtlı Nuri Paslıoğlu bugün sabah hayatını kaybetmiştir.
kendisi aralık sınavına müracaat etmesine rağmen sağlığının çok kötü olmasından dolayı sınava gidememiştir. ogünden beri sağlık durumu kötüye giden arkadaşımız genç yaşta vefat etmiştir.
beni bu mücadelemde en çok neşelendiren bu kıymetli arkadaşıma buradanda Allah tan rahmet diliyor ve ailesine başınız sağolsun dileğinde bulunuyorum.

METE 22 ' Alıntı:
çıktığım bu yolda tanımış olduğum kurs ve sınav arkadaşım 1980 doğumlu Kayseri odasına kayıtlı Nuri Paslıoğlu bugün sabah hayatını kaybetmiştir.
kendisi aralık sınavına müracaat etmesine rağmen sağlığının çok kötü olmasından dolayı sınava gidememiştir. ogünden beri sağlık durumu kötüye giden arkadaşımız genç yaşta vefat etmiştir.
beni bu mücadelemde en çok neşelendiren bu kıymetli arkadaşıma buradanda Allah tan rahmet diliyor ve ailesine başınız sağolsun dileğinde bulunuyorum.
başın sağolsun dostum Allah ailseine ve sevenlerine sabır versin
''İnna lillahi ve inna ileyhi raciun''

Allah rahmet eylesin ...NE kötü işte arkadaşlar belgeden daha önemli bişey olduğunun hatırlatmasıdır bu..
Belgeyi nasılolsa alıcas ama önemli olan sağlıklı bir şekilde
Hapimizin başı sağolsun

Başınız sağolsun Allah sevdiklerine ve size sabır versin

Ölüm bir gerçek.Yarın kimin ne olacağı hiç belli değil.Başınız sağolsun

Allah rahmet etsin. Geride kalanlara sabır versin inşAllah.