Aralık 2009 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair..

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan hakankrl
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Aralık 2009 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair..

Herkese günaydınlar...

İstanbul çok soğukk :(

arkadaşlar sınav sonuçları, geçmişte 50 günden aşağı açıklanmadı ayın 25 inde tam 50 gün doluorr..bence 25 inden önce beklemeyelim... bu arada odadan aranan olursa lütfen birbirimizi bilgilendirelim... :o benim tek ders var stres hat safhada ???

Günaydınlar herkese,
Mart 2009 sınavı 45-46 günde açıklanmamış mıydı?
ben mi öyle hatırlıyorum arkadaşlar?

bu arada ha 3 gün ha 10 gün, dua edelimde Şubat'A kalmasın

Hatçe ' Alıntı:
Günaydınlar herkese,
Mart 2009 sınavı 45-46 günde açıklanmamış mıydı?
ben mi öyle hatırlıyorum arkadaşlar?

bu arada ha 3 gün ha 10 gün, dua edelimde Şubat'A kalmasın

Hiç kimsenin odalarda ve tesmerde tanıdıgı yok mu? Tanıdığı olan arkadaşlar arasalar alınan cevabı formumuzda bizlerler paylaşsalar sınar sonucu ne zaman açıklanacak netleşir bence. 22-25-27 mi şubata mı kalacak tam bir muamma haline dönüştü bu iş zaman yaklaştıkca insan sinir küpü oluyor.

açıklanırsa yarın ilk sinyaller gelir diye düşünüyorum yoksa bir başka cumaya kalır

Tabıdığa gerek yok,arayıp sizde sorabilirsiniz Çetinbey

Hatçe ' Alıntı:
Tabıdığa gerek yok,arayıp sizde sorabilirsiniz Çetinbey

Evet aradım sordum arkadaşlar normal süresi 45 gün dediler. Açıklanması yakındır bu hafta sonu yada gelecek hafta başı inş. açıklanacak gibi dediler. hadi hayırlısı bakalım .

normal süre 45 gün ise perşembe yada cuma açıklanacak o zaman. İnş. açıklanırda bu stresten kurtulup ders çalışmaya başlarız.

ugly666 ' Alıntı:
normal süre 45 gün ise perşembe yada cuma açıklanacak o zaman. İnş. açıklanırda bu stresten kurtulup ders çalışmaya başlarız.

Normal süreleri 60 gün, daha önce bana Şubat'ın ilk haftasına kadar vaktimiz var demişlerdi. :o

ölüm ölüm dediğin nedir ki gülüm
ben senin için mali müşavir olmayı göze almışım

ugly666 ' Alıntı:
ne güzel olur,bu dertten kurtulup faturaları daha rahat yazarım

burakay ' Alıntı:
ölüm ölüm dediğin nedir ki gülüm
ben senin için mali müşavir olmayı göze almışım

:D :D
ayrıca, iki mali müşavirin bildiği sır değildir..

buhafta nasıl geçecek yaa... sizleri okudukca daha cok heyecan yapıyorum... içimde mütiş bir korku ve heyecan var :-[... gecen ben heyecandan ne tesmere bakabildim nede odayı arayabilmiştim... bi arkadaş benim yerime beni msn oyalarken bamış ve bir anda 5 der geçmişsin 2 ders kalmışsın deyince bir anda herşey olup bitmişti cok fazla işkence cekmedim... şimdi daha cok heyecan ve üstelik mütiş bi korku var içimde.... bu hafta ömrümden ömür götürecekmiş gibi... artık ders çalışmak istemiyorum..... kalırsam nasıl çalışırım birdaha... kalmam demek birazdaha zamn kaybıda demek... kafesin içinde uçmak için demir parmaklıkları aralıyıp uçmak isteyen kuş gibi hissediyorum kalbimi :'(

nur@L ' Alıntı:
buhafta nasıl geçecek yaa... sizleri okudukca daha cok heyecan yapıyorum... içimde mütiş bir korku ve heyecan var :-[... gecen ben heyecandan ne tesmere bakabildim nede odayı arayabilmiştim... bi arkadaş benim yerime beni msn oyalarken bamış ve bir anda 5 der geçmişsin 2 ders kalmışsın deyince bir anda herşey olup bitmişti cok fazla işkence cekmedim... şimdi daha cok heyecan ve üstelik mütiş bi korku var içimde.... bu hafta ömrümden ömür götürecekmiş gibi... artık ders çalışmak istemiyorum..... kalırsam nasıl çalışırım birdaha... kalmam demek birazdaha zamn kaybıda demek... kafesin içinde uçmak için demir parmaklıkları aralıyıp uçmak isteyen kuş gibi hissediyorum kalbimi :'(
herkesin durumunu özetlemişsin başka söze ne hacet.

şimdi anladımmı ben olmanın ne olduğunu kardeşşş
emri vereyimmi vereyim dimi