10 stresli gün daha inşallah umutlarımız kalıcı olur hayırlısı diyelim.ugur6666 ' Alıntı:bencede bu iş haftaya cumaya kaldı.. şafak çıktı 10 a
yuh yani nerde o delikanlı yağız osmanlı çocuklarıburakay ' Alıntı:nayır nolamaz
biliyorsun bende istiyorum ama önümüzde büyük bir engel var oda
yeterlilikkkkk sınavı bir de kötü baba türmob
ama bir gün gelecek yine kırlarda deli taylar gibi koşacağız
bekle beni söz ver
söz söz binlerce yüzbinlerce söz seni nömrümün sonuna kadar bekleyeceğim
pembe panjurlu belgeli evimiz olacak
çocuklarımız olacak cıvıl cıvıl
tam 7 tane isimleri vergi-maliyet-denetim- (fin.tablolar-fin.muhasebe) tek yumurta ikizleridir
3568 meslek kanunu-hukuk
çok mesudummm çokk
o zaman hepten gittik 5 şubata kaldık yaniHaCkHaN ' Alıntı:ben şimdi aradım
ellerine ulaşmamış,yasal süresi 60 gün dedi
neden bahse bile vardın ne değişti?HaCkHaN ' Alıntı:bişey itiraf etmek istiyorum sinan
ben sınavların açıklanmasını istemiyorum hemen
burakay ' Alıntı:bakın ne kadar sessizce gözlem yaparak kendisine ruhsatı kazandırak hareketi bekliyor
özellikle bu zamanlarda yeterlilik forumgiller avını bekliyor en uygun zamanda düşüncelerini paylaşmak için
bu doğa ananın onlara sunduğu özellik
yoksa doğada kalmaları çok zor bakın bakın işte bir tanesi duygularını mesaj olarak diğer meslek adaylarına paylaştı forumgillerde biraz hareketlenme var gibi
bu türlerin en büyük düşmanı onları başarısızlığa sürüklemek isteyen türmobiginasyus birde tesmergutan
evde işte birtane görülüyor bakın ne kadar da sessizce bekliyor forumgiller çok etkili gözlere sahipler çok uzak mesafeleri rahatlıkla görebiliyorlar, binlerce kilometrelik adsl bağlantı alanında avlanabilirler
tekrar ava sönüyoruz işte bir forumgil yerini belli etmemesi lazım yoksa bu son forum konusuna bakışı olabilir neyseki tesmergutan uzaklaştı şimdilik tehlike yok gözüküyor.
benzetmleer şahane türmobiginasyus--tesmergutan..
TEBRİKLER BURAKAY