elyesa.06 ' Alıntı:arkadaşlar yazdıklarınızla uzaktan yakından alakalı olmayan bi soru sormam gerekio...hukuk dersi için hangi kitaptan yararlanıyorsunuz:S:S:
Hatçe ' Alıntı:elyesa.06 ' Alıntı:arkadaşlar yazdıklarınızla uzaktan yakından alakalı olmayan bi soru sormam gerekio...hukuk dersi için hangi kitaptan yararlanıyorsunuz:S:S:
Selamlar günaydınlar herkese,
şafak bilmem kaç ama elimde Hukuktan yaklaşık 15 sayfa özet var, sadece onlara çalıştım ve full kağıt verdim))
bana da arkadaşlarımdandan geldi,çalışıp o notlara kalan olmadı.
isteyenlere iletirim.
hayırlı bitsin bu hafta -umuduyla-
HaCkHaN ' Alıntı:sen kendini sıcak bir çay olarak tasfir etmiş olsaydın ne olurdu ?
bir tohum narinliğinde özenle yetiştirildin,güneşe , rüzgara , toprağa aşık oldurdun,özgürlüğü solurdun,sonra birileri gelirdin koparırdı seni,veda ederdin doğallığına , içtenliğine ... biraz ağlardın.. uzaklara giderdin
sonra seni öğütürlerdi,büyütürlerdi,tavşan kanı bir çay kıvamına getirilirdim.. sırf insanların içini ısıtmak,sıcaklığın için onca yol katletmiş olurdun.kimsede bilmezdi sıcaklığını,güneşten,içteliğini toprakran ve özgürlüğünü yağmurlardan aldığını
sinanyucel ' Alıntı:Hatçe ' Alıntı:elyesa.06 ' Alıntı:arkadaşlar yazdıklarınızla uzaktan yakından alakalı olmayan bi soru sormam gerekio...hukuk dersi için hangi kitaptan yararlanıyorsunuz:S:S:
Selamlar günaydınlar herkese,
şafak bilmem kaç ama elimde Hukuktan yaklaşık 15 sayfa özet var, sadece onlara çalıştım ve full kağıt verdim))
bana da arkadaşlarımdandan geldi,çalışıp o notlara kalan olmadı.
isteyenlere iletirim.
hayırlı bitsin bu hafta -umuduyla-
ben hukuktan sınırda kalıyorum geçebilirimde kalabilirimde eğer paylaşabilirseniz bende isterim her ihtimal garantiye alırız geçersem bende ihtiyacı olana yollarım
sinanyucel ' Alıntı:iyide minik aramalar açıklanmadan 1 gün önce başlamıyormuydu? 22 diye ihtimal verdiğimize göre perşembe aramalar olması gerekmezmi!
elyesa.06 ' Alıntı:arkadaşlar yazdıklarınızla uzaktan yakından alakalı olmayan bi soru sormam gerekio...hukuk dersi için hangi kitaptan yararlanıyorsunuz:S:S:
hilalblc ' Alıntı:HaCkHaN ' Alıntı:ben şimdi aradım
ellerine ulaşmamış,yasal süresi 60 gün dedi
eh ne diiim bu iddiaya benim dahada yaklaştığımın göstergesimi ne ??? :
MeslekiPaylasim ' Alıntı:Denizli Tesmer henüz belli olmadı , bu cuma yada önümüzdeki hafta içinde olabilir diyor. kesin değil ama beklenti.