Aralık 2009 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair..

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan hakankrl
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Aralık 2009 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair..

Bence önümüzdeki haftaya kaldı. Ayın 29 gibi. Bu hafta açıklanıcak olsaydı aramalar başlardı.

iyide minik aramalar açıklanmadan 1 gün önce başlamıyormuydu? 22 diye ihtimal verdiğimize göre perşembe aramalar olması gerekmezmi!

elyesa.06 ' Alıntı:
arkadaşlar yazdıklarınızla uzaktan yakından alakalı olmayan bi soru sormam gerekio...hukuk dersi için hangi kitaptan yararlanıyorsunuz:S:S:

Selamlar günaydınlar herkese,
şafak bilmem kaç ama elimde Hukuktan yaklaşık 15 sayfa özet var, sadece onlara çalıştım ve full kağıt verdim:)))
bana da arkadaşlarımdandan geldi,çalışıp o notlara kalan olmadı.
isteyenlere iletirim.

hayırlı bitsin bu hafta -umuduyla-

Hatçe ' Alıntı:
elyesa.06 ' Alıntı:
arkadaşlar yazdıklarınızla uzaktan yakından alakalı olmayan bi soru sormam gerekio...hukuk dersi için hangi kitaptan yararlanıyorsunuz:S:S:

şafak bilmem kaç ama elimde Hukuktan yaklaşık 15 sayfa özet var, sadece onlara çalıştım ve full kağıt verdim:)))
isteyenlere iletirim.

ben hukuktan sınırda kalıyorum geçebilirimde kalabilirimde eğer paylaşabilirseniz bende isterim her ihtimal garantiye alırız geçersem bende ihtiyacı olana yollarım ;)

HaCkHaN ' Alıntı:
sen kendini sıcak bir çay olarak tasfir etmiş olsaydın ne olurdu ?

bir tohum narinliğinde özenle yetiştirildin,güneşe , rüzgara , toprağa aşık oldurdun,özgürlüğü solurdun,sonra birileri gelirdin koparırdı seni,veda ederdin doğallığına , içtenliğine ... biraz ağlardın.. uzaklara giderdin
sonra seni öğütürlerdi,büyütürlerdi,tavşan kanı bir çay kıvamına getirilirdim.. sırf insanların içini ısıtmak,sıcaklığın için onca yol katletmiş olurdun.kimsede bilmezdi sıcaklığını,güneşten,içteliğini toprakran ve özgürlüğünü yağmurlardan aldığını

Valla ne yazacağımı bilemedim bu tasvir karşısında.Edebiyattan geçtin diğerlerini bilemem :))

sinanyucel ' Alıntı:
Hatçe ' Alıntı:
elyesa.06 ' Alıntı:

isteyenlere iletirim.

ben hukuktan sınırda kalıyorum geçebilirimde kalabilirimde eğer paylaşabilirseniz bende isterim her ihtimal garantiye alırız geçersem bende ihtiyacı olana yollarım ;)

bende kalcağımı düşünüyorum :( banada gönderirsen sevinirim.

sinanyucel ' Alıntı:
iyide minik aramalar açıklanmadan 1 gün önce başlamıyormuydu? 22 diye ihtimal verdiğimize göre perşembe aramalar olması gerekmezmi!

Tık yok ama..Yarın arıcak olsalar bile hiç mi haber uçmaz kardeşim :(
inşAllah dediğin gibi olur ama :)

elyesa.06 ' Alıntı:

arif kocaman yeterli

Denizli Tesmer henüz belli olmadı , bu cuma yada önümüzdeki hafta içinde olabilir diyor. kesin değil ama beklenti.

MeslekiPaylasim ' Alıntı:
Denizli Tesmer henüz belli olmadı , bu cuma yada önümüzdeki hafta içinde olabilir diyor. kesin değil ama beklenti.

hilal okudun mu :D

selamlar hepinize yalovadan günaydınlar olsun :)

merhaba arkadaşlar
maşallah çok hızlısınz 166 olmuş
elbirliği ile 180 yapalım bu gece de, yarın aramalr başlasın :)

arkadaşlar kayseri odasının kursuna giden var mı

meraba arkadaşlar, uzun süredir forumu takibediyorum..sonunda dayamayıp üye oldum

kayseriler uyanık olduğu için sonuçları daha önceden öğrenebiliyorlar :)

iki mali müşavirin bildiği sır değildir.genelgedir. :)

kayseri odasının kursuna gidenlerden kurs hakkında yorum bekliyorum ???