Aralık 2009 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair..

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan hakankrl
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Aralık 2009 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair..

Temel üniversite sınavında ..

Temel üniversite sınavına girmiş.
Her soruda yazı tura atarak cevapları vermiş. İki saat sonra öğrencilerin çoğu sınav kağıdını verip salonu terk etmiş,
Temel hala yazı tura atıyor. Öğretmen gelip başına dikilmiş: - "Temel hepsini yazı tura atıyorsun, hala bitiremedin mi?" Temel: - "Hocam bir saat önce bitirdim ama cevaplarımı kontrol ediyorum!"

arkadaşlar bakıyorumda hemen atıp tutmaya başladınız.şaka değil tesmerde icabıma bakmış değil. az önce tekrar aradım. yarım saate kadar sana dönerim dedi.sonuçlar gelmişse tc numaranı verirsin bakarız dedi. haber gelir gelmez yazarım merak etmeyin.

arkadaşlar bomba bomba.sınavlar açıklanıyor.şimdi tcmi verdim arkadaşa. saat 5 de kesin söylerim dedi.muhtemelen yarın sisteme yüklemeye başlıyacaklarmış.aramalara yarın başlarlar.artık müjdemi isterim.
arkamdan atanlara duyrulur. :)

hadi hayırlısı diyelim eğer sana dönücem diyorsa bir bildiği vardır herhalde yoksa direk elimize ulaşmadı bakamayız demesi gerekirdi değilmi?

vallahı ciddiysen ınan bu akşam hıc gecmez hackhan eğer ahmet arkadaşımız doğru diyorsa sen kazanmış olursun :D

birde ahmet bey saat beşte sen öğrendiğinde bizide bilgilendirirmisin söylediklerine dair ;)

ahmet0606 ' Alıntı:
arkadaşlar bomba bomba.sınavlar açıklanıyor.şimdi tcmi verdim arkadaşa. saat 5 de kesin söylerim dedi.muhtemelen yarın sisteme yüklemeye başlıyacaklarmış.aramalara yarın başlarlar.artık müjdemi isterim.
arkamdan atanlara duyrulur. :)
artık yarını zor bekleriz,nasıl geçecek bu akşam bilmiyorum

arkadaşlar bana söylenen aynen bu yoksa neden tc mi alsın. inş. bi yanlışlık yoturda sizide boşuna heyecanlandırmamış olurum.bana dönerse tekrar kesin yazarım.

bi 007 james band bi de 0606 ahmet.. başkasını tanımam bu alemde..

ahmete sırf isminden dolayı güvendim bende

ohhh Ahmet abi bizi de gör.şaka şaka ;D

teşekkürler arkadaşlar.heyecandan yerimde duramıyorum.arkadaş aradığında elim ayağım boşalır gibi oldu vallahi:)

4 ten sonra aramalar başlar.Yok başlamazsa yarın aramalar başlar.Cuma sistemde görürürüz.Allah hepimiz için hayırlısını versin.Maliyetten geçtiysem ararlar inşallah :(