HaCkHaN ' Alıntı:ahmet yanlış anlamış olamazmısın?
mesela 'sen bana tc kimliğini ver , açıklanınca ben haber veririm' demiş olamaz mı
ÇETİNBEY ' Alıntı:HaCkHaN ' Alıntı:ahmet yanlış anlamış olamazmısın?
mesela 'sen bana tc kimliğini ver , açıklanınca ben haber veririm' demiş olamaz mı
Komisyondan Tesmer e listemi gidiyor arkadaşlar; Odalara liste nerden gidiyor tesmerden mi ? durum biraz karışık gibi bence
?????
ahmet0606 ' Alıntı:hayır arkadaşlar yanlış anladığım filan yok.sistem aynen şöyle komisyon okuyor.sonuçlar ilk tesmere gidiyor.ordan da odalara mail yada fax ile sonuçlar bildiriliyor.dolayısıyla benim arkadaşda direk tesmerde olduğu için odalara sonuçlar gitmeden öğrenebiliyor.
HaCkHaN ' Alıntı:ahmet yanlış anlamış olamazmısın?
1.5 saat sonra bizede haber ver meyı unutma bak biz senin yerine zamanı sayıyoruzahmet0606 ' Alıntı:sınava 2.girişim ben geçen sınavda öğrenmemiştim.çünkü o zaman 2.sınava kesin gireceğimi ve 1-2 dersimin kalacağından emindim. ama aynı arkadaştan daha önce benim iş arkadaşım öğrendi.yine cuma açıklanmıştı o zamanda çarşamba gününden öğrenmişti.perşembe günüde odadan aramışlardı.anlıyacağınız kaynak sağlam.
ahmet0606 ' Alıntı:sınava 2.girişim ben geçen sınavda öğrenmemiştim.çünkü o zaman 2.sınava kesin gireceğimi ve 1-2 dersimin kalacağından emindim. ama aynı arkadaştan daha önce benim iş arkadaşım öğrendi.yine cuma açıklanmıştı o zamanda çarşamba gününden öğrenmişti.perşembe günüde odadan aramışlardı.anlıyacağınız kaynak sağlam.