Aralık 2009 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair..

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan hakankrl
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Aralık 2009 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair..

arkanda stacer ordusu var ahmet sakin ol.. ama bizde heyecanlandık..

ahmet yanlış anlamış olamazmısın?

mesela 'sen bana tc kimliğini ver , açıklanınca ben haber veririm' demiş olamaz mı

HaCkHaN ' Alıntı:

mesela 'sen bana tc kimliğini ver , açıklanınca ben haber veririm' demiş olamaz mı

Komisyondan Tesmer e listemi gidiyor arkadaşlar; Odalara liste nerden gidiyor tesmerden mi ? durum biraz karışık gibi bence

?????

gayet açık

önce komisyon kağıtları okuyor,ordan tesmere gidiyor , tesmer sisteme giriyor,sayfasında sonuçları açıklıyor,en son odaya gidiyor,ordan odalara asılıyor

ÇETİNBEY ' Alıntı:
HaCkHaN ' Alıntı:

Komisyondan Tesmer e listemi gidiyor arkadaşlar; Odalara liste nerden gidiyor tesmerden mi ? durum biraz karışık gibi bence

?????

Komisondan tesmere gidiyor,Tesmerden de odalara gidiyor 1 gün sonrada nette ;)

yani ahmet arkadaşımızın dediği muhtemelen doğru ama kesin değil

tesmer den odalara gidiyor ama,
öyle olmalı yani galiba sanırım
göğsüm sıkıştı:(((

önce odalara gidiyor arkadaşlar sonra sisteme yükleniyor.

hayır arkadaşlar yanlış anladığım filan yok.sistem aynen şöyle komisyon okuyor.sonuçlar ilk tesmere gidiyor.ordan da odalara mail yada fax ile sonuçlar bildiriliyor.dolayısıyla benim arkadaşda direk tesmerde olduğu için odalara sonuçlar gitmeden öğrenebiliyor.

bu sınavlar her zaman cuma günü açıklanmıştır.. yarında açıklanacak büyük ihtimal... ama bugün bişey bulmamız çok zor bence..

sonuçlar odalara göndermiş olma ihtimalimi varmı şu anda acaba

ahmet0606 ' Alıntı:
hayır arkadaşlar yanlış anladığım filan yok.sistem aynen şöyle komisyon okuyor.sonuçlar ilk tesmere gidiyor.ordan da odalara mail yada fax ile sonuçlar bildiriliyor.dolayısıyla benim arkadaşda direk tesmerde olduğu için odalara sonuçlar gitmeden öğrenebiliyor.

Ahmet bey sınava kaçıncı girişinizdi daha önce girdinizmi sınav sonucu aynı şekilde arkadaşınızdan mı öğrenmiştiniz????

HaCkHaN ' Alıntı:

ilahi hackhan..günlerdir 22 si 22 si diyen sendin şimdi sen inanamıyon.. :)
bu arada hakkaten 22 siyse bana adresini ver hackhan sana fala baktırmaya gelecem. bakalım 2010 da neler bekliyo beni..

varya hiçbir oda değilde şu antalya odası sonuçları anında almıştır..

Tamam Tesmer sizin icabınıza bakmamış ama verdiğiniz haberden sonra psikolojik olarak kendi icabıma baktım galiba, iptal oldum...nete geçene kadar ulaşılamıyor durumdayım bürodakilere artık birileri haber versin...

sınava 2.girişim ben geçen sınavda öğrenmemiştim.çünkü o zaman 2.sınava kesin gireceğimi ve 1-2 dersimin kalacağından emindim. ama aynı arkadaştan daha önce benim iş arkadaşım öğrendi.yine cuma açıklanmıştı o zamanda çarşamba gününden öğrenmişti.perşembe günüde odadan aramışlardı.anlıyacağınız kaynak sağlam.

Tamam Ahmet0606 büyüksün,

nefesimizi tuttuk seni bekliyoruz,
gece mece ne zmaan öğrenirsen yaz, en azından açıklanacağını bilelim.

bi daha sorim de, keisn hafta sonu açıklanıyor dimi

ahmet0606 ' Alıntı:
sınava 2.girişim ben geçen sınavda öğrenmemiştim.çünkü o zaman 2.sınava kesin gireceğimi ve 1-2 dersimin kalacağından emindim. ama aynı arkadaştan daha önce benim iş arkadaşım öğrendi.yine cuma açıklanmıştı o zamanda çarşamba gününden öğrenmişti.perşembe günüde odadan aramışlardı.anlıyacağınız kaynak sağlam.
1.5 saat sonra bizede haber ver meyı unutma bak biz senin yerine zamanı sayıyoruz :D

ahmet0606 ' Alıntı:

Temmuz Sınavı 27 ağustosda Açıklanmadı mı 27 Ağustos 2009 Perşembe değilmiydi ?

şimdi 13 üye ve 42 ziyaretçi olarak ahmetin arkadaşından gelcek haberi mi bekliyoz..