Aralık 2009 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair..

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan hakankrl
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Aralık 2009 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair..

doğrudur ben yarından ümitli değilim zaten cumaya kadar bekleme modundayım hakkımızda hayırlısı arkadaşlar ama kimse vefasız olmasın kazanan ipin ucunu bırakıyor artık biz burada bir arkadaşlık kurmuşuz belki bakarsınız ilerde dostlukla yardımlaşmalar da olur nedersiniz?

ÇETİNBEY ' Alıntı:
sinanyucel ' Alıntı:
çetin bey hiç deme valla ben ilkkez girdim ama daha fazla girmiş olsaydım bu kadar heyecanım olmazdı boşuna dememişler ilk aşk başka oluyor diye ;)

inşallah arkadşım bütün dersleri verirsin. Çünkü 2. ve 3. daha heyecanlı ve insanı umutsuzluk kaplıyor.

İlkbaşta diyorsunki hespsini vermesemde 3- 4 ders vereyim diyorsun o şekilde teselli buluyorsun.

2. sınavda kalanlar bitsin diyorsun.
3. sınavda yeter artık diyorsun ama nasipten başka yol alamıyorsun.
ben 1. sınavda 3 2. sınavda 3 ders verdim son sınava tek dersten girdim bakalım hayırlısı. kalan ders temel huku

+ 1

günden güne meslek mensubu sayısı artıyor ama şirket, işletme sayısı artmıyor..

sedabaransel ' Alıntı:
ÇETİNBEY ' Alıntı:
sinanyucel ' Alıntı:
çetin bey hiç deme valla ben ilkkez girdim ama daha fazla girmiş olsaydım bu kadar heyecanım olmazdı boşuna dememişler ilk aşk başka oluyor diye ;)

inşallah arkadşım bütün dersleri verirsin. Çünkü 2. ve 3. daha heyecanlı ve insanı umutsuzluk kaplıyor.

İlkbaşta diyorsunki hespsini vermesemde 3- 4 ders vereyim diyorsun o şekilde teselli buluyorsun.

ben 1. sınavda 3 2. sınavda 3 ders verdim son sınava tek dersten girdim bakalım hayırlısı. kalan ders temel huku

+ 1
+1 anlamadım??

F5 yapmaktan parmağım nasır tuttu.

ÇETİNBEY ' Alıntı:
sedabaransel ' Alıntı:
ÇETİNBEY ' Alıntı:
sinanyucel ' Alıntı:

+ 1
+1 anlamadım??

katılıyorum söylediklerine demek :)

ahmet kaynagın sağlam ise internete ne zaman koyacaklarınıda öğrenebilirmisin telefonda bizler içinde sormuş olursun ;)

iş yapabilen var mı ? :D

iyide arkadaşlar hakankral arkadaşımızın ahmetten alıntı yaptığı tarih 12 ocaklı tarih yeni değil ki asıl ahmeti dinleyelim bakalım ne olacak ;)

Ben de dün Adana tesmer i aramıştım.Bana da 'biliyorsun yasal süresi 60' demişlerdi.'Ama bakarsın 45 olur! demişlerdi :)İpucu mu vermişlerdi acaba ben hiç dikkate almamıştım.
Umarım hepimiz için hayırlı haberler en yakın zamanda verilir.

elyesa.06 ' Alıntı:
ühüüü ühhhhhhhüüüüü :'(

sende iki tane mesaj atmışsın...

biri offfff offfff

ikincisi ühühüh ühühü

üçüncüsünü merakla beklemekteyiz