Aralık 2009 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair..

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan hakankrl
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Aralık 2009 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair..

sinanyucel ' Alıntı:
ahmet0606 ' Alıntı:
sınava 2.girişim ben geçen sınavda öğrenmemiştim.çünkü o zaman 2.sınava kesin gireceğimi ve 1-2 dersimin kalacağından emindim. ama aynı arkadaştan daha önce benim iş arkadaşım öğrendi.yine cuma açıklanmıştı o zamanda çarşamba gününden öğrenmişti.perşembe günüde odadan aramışlardı.anlıyacağınız kaynak sağlam.
1.5 saat sonra bizede haber ver meyı unutma bak biz senin yerine zamanı sayıyoruz :D

Aynen valla evdende burayı takip edicem.Lütfen yazın Ahmet Bey!

ahmet bey iyi yaptın kötü mü yaptın anlamadım. önceden günler saatler geçmiyodu, şimdi dakkalar geçmiyoo.

ugly666 ' Alıntı:
evet perşembe idi.

hadi hayırlısı bakalım herkes heyecanla bekliyor. sınava ilk girişi olan arkadaşlar 2. ve 3. girişi olan arkadaşlar kadar heyacan yapmıyordur herhalde !!

arkadşlar dikkat ediyormusunuz sayfalar ileri doğru hızlandı cumaya kadar 180 bulur tesmer de bizi beklemesin açıklamak için :)

çetin bey hiç deme valla ben ilkkez girdim ama daha fazla girmiş olsaydım bu kadar heyecanım olmazdı boşuna dememişler ilk aşk başka oluyor diye ;)

sevtug ' Alıntı:
HaCkHaN ' Alıntı:
ahmet yanlış anlamış olamazmısın?

mesela 'sen bana tc kimliğini ver , açıklanınca ben haber veririm' demiş olamaz mı

ilahi hackhan..günlerdir 22 si 22 si diyen sendin şimdi sen inanamıyon.. :)
bu arada hakkaten 22 siyse bana adresini ver hackhan sana fala baktırmaya gelecem. bakalım 2010 da neler bekliyo beni..

yok fal bakmıyorum ama bişeyler yazarım :D

sinanyucel ' Alıntı:
çetin bey hiç deme valla ben ilkkez girdim ama daha fazla girmiş olsaydım bu kadar heyecanım olmazdı boşuna dememişler ilk aşk başka oluyor diye ;)

inşallah arkadşım bütün dersleri verirsin. Çünkü 2. ve 3. daha heyecanlı ve insanı umutsuzluk kaplıyor.

İlkbaşta diyorsunki hespsini vermesemde 3- 4 ders vereyim diyorsun o şekilde teselli buluyorsun.

2. sınavda kalanlar bitsin diyorsun.
3. sınavda yeter artık diyorsun ama nasipten başka yol alamıyorsun.
ben 1. sınavda 3 2. sınavda 3 ders verdim son sınava tek dersten girdim bakalım hayırlısı. kalan ders temel huku

Güya yıl sonu diye banka yazıyordum.Aha da dağıldım işte.Allahım sen aklımıza sahip çık!

ya sayfayı 180 e getirmek için yırtınıp duruyoruz,ziyaretçi arkadaşlarda birşeylerde yazsada
180 olsa,tesmer belki açıklar,biz yorulduk yazmaktan,şu işin ucundan biraz sizde tutun ziyaretçi arkadaşlar ;D

ya arkadaşlar bu kadar abartmayın , biri kalpten gider , birinin göğsü sıkışır , biri dağılır, biri delirir

sakin olun

HaCkHaN ' Alıntı:
ya arkadaşlar bu kadar abartmayın , biri kalpten gider , birinin göğsü sıkışır , biri dağılır, biri delirir

sakin olun
yusufalemdar ' Alıntı:
ya sayfayı 180 e getirmek için yırtınıp duruyoruz,ziyaretçi arkadaşlarda birşeylerde yazsada
180 olsa,tesmer belki açıklar,biz yorulduk yazmaktan,şu işin ucundan biraz sizde tutun ziyaretçi arkadaşlar ;D

bu kadar hastaya bu kadar ziyaretçi az.. :)

sevtug ' Alıntı:
HaCkHaN ' Alıntı:

sakin olun
yusufalemdar ' Alıntı:

:D

sevtug ' Alıntı:
HaCkHaN ' Alıntı:

sakin olun
yusufalemdar ' Alıntı:

Ziyaretçilerden de katılım bekliyoruz (58 kişi) :o

Bitirenler yarın aranır ama biz 2 gün daha beklemedeyiz. :(

HaCkHaN ' Alıntı:

sakin olun
hackhhan bu saydıklarının hepsi bizlerde var aman dikkat ;)

peki ahmet beyin kaynağı bugün sonuçları söylemese bile daha doğrusu söyleyemese bile cuma günü kesin açıklanacağı konusunda mutabık mıyız arkadaşlar??

İçim içime sığmıyor, nasıl geçer bu gece. Daha önce de yazmıştım arkadaşlar, ertesi gün zombi gibi olurum biliyorum ama ben bu gece pc başında, burada sabahlarım artık.