Aralık 2009 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair..

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan hakankrl
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Aralık 2009 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair..

ocelik ' Alıntı:
Geçersin..Geçen sınav ben beklemiyordum geçmeyi 50 ile geçmişim

scarlet ' Alıntı:
Ben
-Kurumlar mükelleflerini yazdım,
-Ticari zarara kkeg eklenmeyeceğini, kaydın yanlış olduğunu, doğru kaydın nasıl olması gerektiğini yazdım ama işlem yok.
-Acz halini kitap diliyle değil ama mahiyetine uygun açıklamayı yaptım
- Lisstelerde de a şıkkı yok, inşaat, giyim ve ekmeğin oranını doğru yaptım.
Kaç gelir, söz walla bir daha sormıycam arkadaşlar.

Çok teşekkür ederim, ben arada bir krize giriyorum, birileri geçersin yazınca sakinleşiyorum. Çok saol arkadaşım çok saol. :)

scarlet sen zaten geçersin bu cevaplarla :D panik yapma

COOL ' Alıntı:
slm ben maliyet sınavında 1.soruyu çok güzel yapmıştım ama tamamalan miktarı direkt aynen almışım diğer soruda yarım yamalak sizce bana 1.sorudan puan verirler mi bir an ortalama maliyetle karıştırdım aslında ben maliyet muhasebesinde çok iyiydim ama böyle sıkıntılar da oluyor ve şu an bildiğim şeyi bile yapamadım diye çok üzülüyorum bir daha kimbilir ne kadar zor soru sorarlar.Yardımcı olan arkadaşlara şimdiden teşekkürler.

slm arkdaşlar şimdi tesmerden bir arkdaş vasıtasıyla öğrendim notlarımı üç dört gün üçinde notları internete yükleyeceklermiş ama ben çok üzgünüm maliyet dersindene kalmayı hiç beklemiyordum 3 dersten sadece 1 tane geçmişim.

Yukardaki iki yazıda size ait.Zaten sen maliyetten kalıyormuşsun.Neden üzülüyorsun ki ? Sorunun püf noktası tamamlananda gizli zaten.2.soruyu tam yapsan beli geçerdin.Acaba gerçekten öğrendin mi notlarını :( Maliyetten kaçla kaldın acaba ?

geçmiş mesajlarına bakın.Pek yalan söyler gibi bir hali yok ama bilmiyorum :(

yok,size kasıtlı bi sözüm yok,
hangi derslerden kaldınız?

yüreğim ağzımda bekliyorum bende,

ben 7 dersten girdim, 3ü sınırda,maliyet kalıyor bende

mesaideyim,çalışmam lazım kafam tesmerde:(

bende 3 dersten girdim.Benimde maliyet kritik.Aslında 80 lik kağıt ama toplama hatası yapmışım.Geçirmişlerse İnş.alıyorum yada maliyetten 40 la filan bırakmışlardır.

hangi derslerden kaldığınızı bilmiyor musunz?

demiyorlar mı onu?

Hani 3 dersin birinden geçmişsiniz ya
hangisi öğrenemediniz mi?

:D hayır onu iddia eden ben değilim.COOL nickli arkadaş öğrendiğini iddia ediyor.Ben öğrenmedim henüz.

yeterlilik ' Alıntı:
:D hayır onu iddia eden ben değilim.COOL nickli arkadaş öğrendiğini iddia ediyor.Ben öğrenmedim henüz.

ee onun mesajı nerde ben neden göremedim.

yeterlilik ' Alıntı:

: :D :D
Of çok sıkıcı,dalga geçip gittiler resmen

COOL ' Alıntı:
slm arkdaşlar şimdi tesmerden bir arkdaş vasıtasıyla öğrendim notlarımı üç dört gün üçinde notları internete yükleyeceklermiş ama ben çok üzgünüm maliyet dersindene kalmayı hiç beklemiyordum 3 dersten sadece 1 tane geçmişim.

link attım.

Ya bence bu COOL doğru söylüyor galiba.Daha önce göndermiş olduğu mesajları bir okuyun.Alaycı bir tavır göremedim ben.Birde siz bakın.Ne düşünüyorsunuz ?

bencede doğru söylüyor yalan söylediği için değil canı sıkıldığı için ayrıldı forumdan

geçen sınav dönemide benim başıma geldi.ben tesmeri aradım oradaki çıkan bayan 1 kaç gün içinde sınavın açıklanacağını söyledi forumdan bir arkadaşımız aramış ona da henüz belli olmadığını söylemişler ancak sonuçlar o akşam açıklandı.