Aralık 2009 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair..

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan hakankrl
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Aralık 2009 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair..

İnşallah öyledir,
ama inşallah öyle değildirde, geçmiştir en az 2 dersten..

*ay dakika biraz daha dengesizim:)

Ya tesmeri bilmiyorum ama odaların ne dediği kesinlikle beni ilgilendirmiyor.Çünkü başlarından savmak için tutturmuşlar yasal süre yasal süre.Bu hafta açıklanması çok çok normal.İtiraz ve başvuru süresini es geçmemek lazım.Hayırlısı olsun.Yarın her şey olabilir.

yarın bence aramalar başlar.kimsenin burada yalan söyleyeceğini zannetmiyorum

;D hoşgeldin sinan,

Deniz tekrar katılıyorum dediğine.Bencede yarın kıpırdamalar olacak.

arkadaşlar odaların söylediği hiçbir zaman doğru olmuyorkı sıkılmışlardır baştan atmak için yasal yasal deyıp dururlar sankı biz kanunsuz iş yapıyormuşuz gibi asıl tesmerin dediği önemli bakalım yarına kaldık hayırlısı.

tesmerde de sağlam bir bilgi gelmiyor mesela bugün ahmetin o açıklanacağını söylediği zaman tesmeri aradım bir tane bayan telefona çıktı sınav sonuçlarının açıklanacağı tarihi sordum henüz bir bilgi yok dedi ama yarında açıklanırsa hiç şaşırmam

sağol yeterlilik :D tayfadan biz kalmışız yalan söyleyen derken burada biri geliyor bir iddia ortaya atıyor herkes zaten dünden razı inanıyor resmen buradakı ınsanların duygularıyla oynuyor ortadan kayboluyor e tabi böyle olunca insan kime inanacağını şaşırıyor doğal olarak ama ben yinede cuma günü açıklanmasından umutluyum

herkese merhabalar..sizi kaç zamandır takip ediyorum..ben de çok ama çok heyeanlıyım..yakın zamanda güzel haberleri duyarız inş...bugün kabus gibi bir gün oldu burdakileri okuyunca..inş..bazılarına inat yarın açıklanır:)

benim iki tane hukuk ve finansal tablolar analizi ikisinden de iyi not bekliyorum tabiki takdir komisyonun

İnşallah geçmişsindir.Ama şanslısın.İkisininde notu diğerlerine göre gayet bol.Sen telefonunu açık tut ;)

teşekkürler yeterlilik iyi dileklerinden dolayı

umarım sende geçmişindir.senden de hayırlı haberler bekliyorum

sinanyucel ' Alıntı:
sağol yeterlilik :D tayfadan biz kalmışız yalan söyleyen derken burada biri geliyor bir iddia ortaya atıyor herkes zaten dünden razı inanıyor resmen buradakı ınsanların duygularıyla oynuyor ortadan kayboluyor e tabi böyle olunca insan kime inanacağını şaşırıyor doğal olarak ama ben yinede cuma günü açıklanmasından umutluyum

tayfadan kalanlar derken ?

hilalblc ' Alıntı:
sinanyucel ' Alıntı:

tayfadan kalanlar derken ?

Hilal Dua etmiyorsun değil mi şubatta açıklansın diye :D