yeterlilik
Tanınmış Üye
Ynt: Aralık 2009 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair..
İzmir odasına bağlı kimse yok mu ?????
İzmir odasına bağlı kimse yok mu ?????
shatz ' Alıntı:Ben odayı aramadım çünkü geçenki sınavlarda aradığımda aaa gerçektenmi nezaman açıklandı haberimiz yok falan oluyorlar hatta sonuçlar açıklandıktan 2 gün sonra arayıp bana haber verdiler sonucumu ...hatay odası saygılar efendim
METE 22 ' Alıntı:biraz tahmin jimnastiği yapmak istermisiniz?
arkadaşlar sizce ilk doğru haber kaçıncı sayfada açıklanacak?
bence 242. safada
scarlet senden tahmin alabilir miyim?
Hatçe ' Alıntı:SADIK AYDIN ' Alıntı:hatice arkadasımızada burdan tesekkur ediyorum hukuk notlarını paylastıgı için
tesekkurler haticeee
[/quote
rica ederim,
ben mail atan herkese yollamaya çalıştım,eline ulaşmayan varsa e-mail adresinizi de yazıp bana mail atarsanız,
tekrar gönderirim.
hatçe banada verebilirmisin [email protected]
yeterlilik ' Alıntı:shatz ' Alıntı:Ben odayı aramadım çünkü geçenki sınavlarda aradığımda aaa gerçektenmi nezaman açıklandı haberimiz yok falan oluyorlar hatta sonuçlar açıklandıktan 2 gün sonra arayıp bana haber verdiler sonucumu ...hatay odası saygılar efendim
Sende oraya kayıtlıydın değil mi ;D ;D ;D
+1yeterlilik ' Alıntı:Bugün bitti artık.Yarını bekleyeceğiz
sinanyucel ' Alıntı:+1yeterlilik ' Alıntı:Bugün bitti artık.Yarını bekleyeceğiz
hilalblc ' Alıntı:sinanyucel ' Alıntı:+1yeterlilik ' Alıntı:Bugün bitti artık.Yarını bekleyeceğiz
Bugün kimseyi aramamaları bence bu haftadan ümidinizi kesin demek
Haftaya perşembe herhalde açıklanır artık
boşverin artık arkadaşlar olacağına varır yapacak birşey yok boşuna stres yapmayın arada bir sınav sonucu ekranına bakarsınız olur biter.zeynep aysan ' Alıntı:Herkes farklı farklı bişey söylüyor yaaa.
zeynep aysan ' Alıntı:Herkes farklı farklı bişey söylüyor yaaa.