MeslekiPaylasim
Katkı Sunan Üye
Ynt: Aralık 2009 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair..
gel ey ptesi salı
gel ey ptesi salı
sinanyucel ' Alıntı:boşverin artık arkadaşlar olacağına varır yapacak birşey yok boşuna stres yapmayın arada bir sınav sonucu ekranına bakarsınız olur biter.zeynep aysan ' Alıntı:Herkes farklı farklı bişey söylüyor yaaa.
Hatçe ' Alıntı:SADIK AYDIN ' Alıntı:hatice arkadasımızada burdan tesekkur ediyorum hukuk notlarını paylastıgı için
tesekkurler haticeee
[/quote
rica ederim,
ben mail atan herkese yollamaya çalıştım,eline ulaşmayan varsa e-mail adresinizi de yazıp bana mail atarsanız,
tekrar gönderirim.
Hatice Hanım bende istiyorum, gönderirseniz çok sevinirim.
Teşekkürler, iyi günler..
[email protected]
e.smmm.a ' Alıntı:tesmerin sitesi canavar gibi çalışıyo arkadaşlar
yükleme falan sözkonusu değil demekki
haftaya kaldı umutlarr
;DMETE 22 ' Alıntı:e.smmm.a ' Alıntı:tesmerin sitesi canavar gibi çalışıyo arkadaşlar
yükleme falan sözkonusu değil demekki
haftaya kaldı umutlarr
bu güçlü ispat "bu hafta açılklanabilir" tezini böylece sulara gömer
sevtug ' Alıntı:açıklandığında tüm derslerden geçmiş olduğunuzu öğrenirseniz(inşallah) ilk kimi arayacaksınız??
sevtug ' Alıntı:açıklandığında tüm derslerden geçmiş olduğunuzu öğrenirseniz(inşallah) ilk kimi arayacaksınız??
zeynep aysan ' Alıntı:sevtug ' Alıntı:açıklandığında tüm derslerden geçmiş olduğunuzu öğrenirseniz(inşallah) ilk kimi arayacaksınız??
Bu forumdan tanıştığım çok yardımını gördüğüm arkadaşım Fatih'i.Kendisi temmuzda 7/7 yaptı
yeterlilik ' Alıntı:sevtug ' Alıntı:açıklandığında tüm derslerden geçmiş olduğunuzu öğrenirseniz(inşallah) ilk kimi arayacaksınız??
Patronumu ;D ;D